ÖLDÜRÜP MEZARLIĞA GÖMMÜŞLER…

5 ay önce Beyciler Mahallesinde bulunan evinden arkadaşları tarafından alınan Sertan Yalçın’ın cesedi Yığılca İlçesine bağlı Çamlı Köyü’nde bir mezarlığa gömülü halde bulundu.

ÖLDÜRÜP MEZARLIĞA GÖMMÜŞLER…

5 ay önce Beyciler Mahallesinde bulunan evinden arkadaşları tarafından alınan Sertan Yalçın’ın cesedi Yığılca İlçesine bağlı Çamlı Köyü’nde bir mezarlığa gömülü halde bulundu.

02 Mart 2022 Çarşamba 19:46
ÖLDÜRÜP MEZARLIĞA GÖMMÜŞLER…

5 aydır kayıp olarak aranan Sertan Yalçın’dan acı haber geldi. Beyciler Mahallesindeki evinden 5 ay önce arkadaşları tarafından alınarak sırra kadem basan Sertan Yalçın, Düzce İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı polis ekipleri tarafından her yerde aranıyordu. Sertan Yalçın’ın kayıp olayına karışan şüpheliler, Yaçın’ı feci şekilde dövdüklerini ve ardında da bıraktıklarını söylemesi üzerine tutuklanarak Çilimli T Tipi Kapalı Cezaevine gönderilmişti.

Sertan Yalçın’ın öldürüldüğü şüphesi üzerinde duran Düzce İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Konuralp ve Yığılca güzergahı üzerinde bulunan bir çok noktada kazı çalışması yürütüyordu. Yalçın’ın bulunması için her yapılan ihbarı değerlendiren Düzce İl Emniyet Müdürlüğü Cinayet Büro ekipleri, Yalçın’ın kayıp olayına karışan ve cezaevinde tutuklu bulunan bir kişinin yeniden ifadesine başvurdu.

21 Yaşındaki Sertan Yalçın’ı öldürdüklerini itiraf eden şahıs, cesedini ise otomobil ile götürerek Yığılca’nın Çamlı Köyünde bir mezarlığa gömdüklerini söyledi. Şahıs ile birlikte Çamlı Köyü’ne giden polis ekipleri, şahsın gösterdiği yerde kazı çalışması yaptı.

Yapılan çalışmanın ardından, Sertan Yalçın’ın cesedine rastlandı. Yalçın’ın cesedi, Yığılca Belediyesi’ne ait Cenaze Nakil aracına konularak otopsisi yapılmak üzere Düzce Üniversitesi Tıp Fakültesi Adli Tıp Kurumuna kaldırıldı.

5 aydır, oğullarından iyi haber bekleyen Yalçın’ın anne ve babası ise gelen haber üzerine yıkıldı.

HABER: Savaş ARI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner86

banner84