KALP KRİZİ İHTİMALİ ÜZERİNDE DURULUYOR…

Olay sabah saatlerinde Uzunmustafa Mahallesi Kuyumcuzade Bulvarı’nda meydana geldi.

KALP KRİZİ İHTİMALİ ÜZERİNDE DURULUYOR…

Olay sabah saatlerinde Uzunmustafa Mahallesi Kuyumcuzade Bulvarı’nda meydana geldi.

10 Kasım 2021 Çarşamba 18:34
KALP KRİZİ İHTİMALİ ÜZERİNDE DURULUYOR…

Alınan bilgiye göre park halinde olan 81 AP 557 plakalı aracın içinde hareketsiz bir kişinin olduğunu gören vatandaşlar durumdan şüphelenerek polis ve sağlık ekiplerine haber verdi.

İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri araçta bulunan kişinin hayatını kaybettiğini belirledi. Polis ekipleri aracın çevresine güvenlik şeridi çekerek olay yeri inceleme ekiplerine haber verdi.

Yapılan incelemede hayatını kaybeden cansız bedeni 70 yaşlarındaki Orhan Peker’e ait olduğu tespit edildi. Çay Mahallesi’nden yaşayan Peker’den gelen acı haberi alan ailesi geldikleri olay yerinde sinir krizi geçirdi.

Kalp rahatsızlığı yaşayan Peker’in, rahatsızlanınca otomobilini kenara çektiği ve burada geçirdiği kalp krizi nedeniyle öldüğü ihtimali üzerinde durulduğu öğrenildi.

Olay yerine gelen savcının incelemesinin ardından Orhan Peker’in cenazesi kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için adli tıp morguna götürüldü.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.