AKÇAKOCA'DA FECİ KAZA

Akçakoca'da kontrolden çıkan arı kovanı yüklü kamyonun uçuruma devrilmesi sonucu 1 kişi öldü, 2 kişi yaralandı.

AKÇAKOCA'DA FECİ KAZA

Akçakoca'da kontrolden çıkan arı kovanı yüklü kamyonun uçuruma devrilmesi sonucu 1 kişi öldü, 2 kişi yaralandı.

16 Mayıs 2021 Pazar 16:05
AKÇAKOCA'DA FECİ KAZA

Akçakoca'dan acı bir kaza haberi geldi. Edinilen bilgilere göre; Yusuf Kar idaresindeki arı kovanı yüklü kamyon, Balatlı köyü mevkiine geldiği sırada sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yoldan çıktı. Kontrolden çıkan kamyon yaklaşık 20 metrelik uçuruma yuvarlandı. Kazada sürücü Yusuf Kar ile yanındaki yolcular Emre K. ve Ahmet Y. yaralandı. İhbar üzerine bölgeye sağlık, jandarma, AFAD ve Akçakoca Orman İşletme Müdürlüğü ekipleri sevk edildi. Kazada ağır yaralandığı belirlenen sürücü Yusuf Kar ile Emre K. ve Ahmet Y. bulundukları yerden çıkarıldı.

Olay yerindeki ilk müdahaleleri sonrası yaralılar, Düzce Üniversite Araştırma ve Uygulama Hastanesi ve Düzce Atatürk Devlet Hastanesine kaldırıldı. Ağır yaralı Yusuf Kar doktorların tüm çabalarına rağmen kurtarılamadı. Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.