YERLİ VE MİLLİ ALPET

Türkiye’nin En Büyük Akaryakıt Dağıtım Şirketlerinden Biri Olan Ve Tüm Sermayesi Yerli Olan ALPET’in 405. Şubesi Akçakoca Sapak Mevkiinde Düzenlenen Görkemli Bir Açılış Töreni İle Hizmete Girdi.

YERLİ VE MİLLİ ALPET

Türkiye’nin En Büyük Akaryakıt Dağıtım Şirketlerinden Biri Olan Ve Tüm Sermayesi Yerli Olan ALPET’in 405. Şubesi Akçakoca Sapak Mevkiinde Düzenlenen Görkemli Bir Açılış Töreni İle Hizmete Girdi.

12 Temmuz 2018 Perşembe 09:14
YERLİ VE MİLLİ ALPET

Altınbaş AŞ. Yönetim Kurulu Başkanı Sofu Altınbaş, ALPET Yönetim Kurulu Başkanı Vakkas Altınbaş, Akçakoca Belediye Başkan Yardımcısı Ali Direk , Madeni Saantkarlar Oda Başkanı Hikmet Sarıoğlu, Su Ürünleri Koop Başkanı Mustafa Karakaş Alpet Ceo ‘su Ali Murat Yeşilyurt ve çok sayıda davetlini katıldığı açılış töreninde kokteyl prolonge sunumunda ikramlarından tadarken bir süre sohbet etme fırsatı buldular.

Açılışın ilk  konuşmasını Kanal A spikeri Erkan Tan yaptı. Akçakoca’ya yapılan yatırımın bölgeye büyük yararlar sağlayacağını vurgulayan Tan hayırlara vesile olmasını diledi.

İlk konuşmayı Alpet Akçakoca istasyonunun müdürü Barbaros Çınar  Bölgede tek ÖTVsiz  & ötv li akaryakıt satışı yapan geniş bir alanda market cafe oto  yıkama ve gerekli tüm hizmeti sunacak bir akaryakıt istasyonunu hizmete sokmanın gururu içinde olduklarını ve bölge halkı başta olmak güzergahı kullanan tüm sürücülere en iyi ve kaliteli hizmeti sunmak ilkesi ile çalışacaklarını söyledi.

Daha sonra Altınbaş AŞ yönetim Kurulu Başkanı Sofu Altınbaş yaptığı konuşmada Düzce Ereğli ve Akçakoca bölgesinde önemli bir yatırım gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşadığını belirterek Akçakoca  halkına ve katılımcılara teşekkür etti.

Açılışa katılan konukların tümüyle ilgilenen ve kısa süreli sohbetler de bulunan ALPET Yönetim Kurulu Başkanı Vakkas Altınbaş yaptığı konuşmasında Alpet in yerli ve milli tamamen kendi özkaynakları ile  kurulmuş bir işletme olduğunu vurgulayarak başladığı konuşmasında “ Değerli Akçakocalılar bu gün burada AKPET Akaryakıt istasyonunun 405. istasyonunu açmak için toplanmış bulunuyoruz.

Bu vesile ile bu güzel olayımıza tanıklık ettiğinizden dolayı ben önce hepinize hoş geldiniz diyorum ve katılımızdan dolayı hepinize teşekkür ediyorum.  Burada yıllardır şirketlerimiz bünyesinde başarılı çalışmalar yapan müdürümüz Barbaros kardeşimiz bizi temsil edecek.

Sizlere bizim adımıza hizmet verecek. Burada en güzel hizmeti en kaliteli hizmeti bu yerli markamız Alpet yapacak . Alpet biliyorsunuz yüzde yüz yerli sermayeli Türk şirketi onun için sizin desteklerinizi istiyoruz. Onun için sizin ayağınıza getirdik. Hizmet burada siz bu hizmete layıksınız. Akçakocalılar olarak Altınbaş’ın farkını Alpet’in farkını göreceksiniz.

Buradan en ufak bir sıkıntınız en ufak bir şikayetiniz olduğu anda Barbaros kardeşimiz yerine getirecek. Bu hizmetleri o olmadığı zamanda Bölge Müdürümüz Genel Müdürümüz hep emrinizdeler.
Oda olmadı mı, direk Altınbaşın merkezine ulaşabilirsiniz. Burada en iyi hizmete layıksınız, sizlere hayırlı uğurlu olsun diyorum. Hepinize saygılar sevgiler sağ olun var olun” dedi.

Konuşmalar sonrasında dualar eşliğinde kurdela kesilerek açılış gerçekleştirildi. Hayırlara vesile olması dilekleri arasında bir koç kurban edildi.

Tören hatıra fotoğrafları çekimi ile sona erdi.

Son Güncelleme: 12.07.2018 09:34
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner86

banner84