“YANMAZ ULTRA BAŞARISIZDIR”

Öncü TV’nin ‘Güne Merhaba’ programında konuşan AK Partili Akçakoca eski Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici, 20 yıl seçilebilmek için mücadele ettikten sonra 2019’da başkanlık koltuğuna oturan Okan Yanmaz’ın değil aşkla çalışmak, Akçakoca Belediyesi’ne tarihinin en kötü günlerini yaşattığını savundu. Başkan Yanmaz için ‘Ultra başarısız’ çıkışında bulunan Yemenici, “5 yılda bir belediyeyi sen aldığın noktadan geriye götürüyorsan, bunun tek bir açıklaması vardır, başarısızsındır hem de ultra başarısız!” diye konuştu. Ek bütçede talep edilen 3.5 milyonluk temsil ağırlama bedelini Yanmaz’ın seçim çalışmaları için kullanacağını öne süren Yemenici, “Bunun adı; belediyenin parasıyla seçim çalışması yapmaktır.” dedi. Ayrıca Akçakoca Belediyesi’nde usulsüz işlere imza atıldığını ima etti.

“YANMAZ ULTRA BAŞARISIZDIR”

Öncü TV’nin ‘Güne Merhaba’ programında konuşan AK Partili Akçakoca eski Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici, 20 yıl seçilebilmek için mücadele ettikten sonra 2019’da başkanlık koltuğuna oturan Okan Yanmaz’ın değil aşkla çalışmak, Akçakoca Belediyesi’ne tarihinin en kötü günlerini yaşattığını savundu. Başkan Yanmaz için ‘Ultra başarısız’ çıkışında bulunan Yemenici, “5 yılda bir belediyeyi sen aldığın noktadan geriye götürüyorsan, bunun tek bir açıklaması vardır, başarısızsındır hem de ultra başarısız!” diye konuştu. Ek bütçede talep edilen 3.5 milyonluk temsil ağırlama bedelini Yanmaz’ın seçim çalışmaları için kullanacağını öne süren Yemenici, “Bunun adı; belediyenin parasıyla seçim çalışması yapmaktır.” dedi. Ayrıca Akçakoca Belediyesi’nde usulsüz işlere imza atıldığını ima etti.

22 Haziran 2023 Perşembe 16:51
“YANMAZ ULTRA BAŞARISIZDIR”

AK Partili Akçakoca eski Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici, canlı telefon bağlantısı ile konuk olduğu, Öncü TV Haber Müdürü Canan Üstüner’in hazırlayıp sunduğu ‘Güne Merhaba’ programında Akçakoca’nın mevcut Belediye Başkanı Okan Yanmaz’ı hedef aldı. Yanmaz’ın görev süresi boyunca ilçede kötü bir yönetim sergilediğini belirten Yemenici, personel maaşlarının bu dönemde ödenmemesinin, ilçe tarihinde bir ilk olduğunu söyledi.

“Belediyenin parasını har vurup harman mı savurdunuz?”

Belediyenin borçları ile ilgili Yanmaz’a sorular yönelten Yemenici, “Dünyada borçsuz bir belediye yoktur, bunu özellikle ifade etmek istiyorum. Önemli olan almış olduğunuz bu parayla, kullanmış olduğunuz bu kaynakları nerelere kullandığınız. Bu paralarla halkın menfaati içerisinde bir çalışma içerisinde mi bulundunuz, yoksa har vurup harman mı savurdunuz? Ben tabii bu konuyu defalarca gündeme getirdim aslında. Yani 4 yıl boyunca biz hiç gündemden düşmedik. Her meclis toplantısında sayın başkan sürekli geçmişe ve özellikle bana hitaben sürekli yalan, yanlış, karalayıcı, aslı astarı olmayan ve hatta hiç doğru olmayan birçok sözler söylemiştir, rakamlar söylemiştir. O gün asmış olduğu afiş ile ilgili aslında, birkaç gün sonra basınla yapmış olduğu toplantıda, kendi kendini yalanlamış oldu, yani bizi doğruladı. Bu 4 yıl içinde yapmış olduğu tek doğru bu olsa gerek diye düşünüyorum. Çünkü ben hep şunu söyledim; rakamlara vakıfım, ama vatandaşlarımızı bu güzel günde rakamlarla boğmak istemiyorum. Ben yaklaşım 34 milyon gibi bir borçla belediyeyi devralmışım, 68 - 70 milyona yakın bir borçla devretmişim, ama burada rakam büyümüş gibi gözükse de enflasyon ve dolar kuru ile baktığımız zaman, her şey ortada. Ben borçları azaltarak, Akçakoca Belediyesi’ni devretmişim. Hem de büyük bir mutlulukla Cumhur İttifakı ortağımıza devrettim. Yani oylarımı arttırmış olmama rağmen, seçimi kaybetmiş olabiliriz. Seçimler farklı sebeplerle kaybedilir veya kazanılır, ama biz büyük bir mutlulukla devrettik belediyemizi kendisine.” dedi.

“Akçakoca’ya ne kazandırdın kardeşim, 5 yıl boyunca ne yaptın”

Konuşmasında sözü, Yanmaz’ın göreve gelir gelmez, belediyenin borçları ile ilgili astığı afişe getiren Yemenici, “20 yıla yakındır, bu işe gönül koymuş bu arkadaşımızın, aşkla çalışacağına inanıyorduk ama maalesef, yaşadığımız bu 4 yılda çok büyük bir sükutu hayalle karşılaştığımızı söylemek isterim. Geçenlerde kendisi bir rakam zikretti. Bizim devretmiş olduğumuz ve resmi belge ile vermiş olduğumuzu 68 milyonluk rakamı, işte bugüne uyarlayarak enflasyon ve dolar kuru farkıyla 'Aslında 155 milyonla ben Cüneyt Bey'den aldım' gibi bir şey söyledi. Yani o gün 120 Milyon diye yazmıştı afişte. Tabii kendisi aslında mühendis, rakamlara çok vakıf olması lazım ama belki de o günün heyecanı ile diyelim, koltuğa oturmuş olmanın heyecanı ile belki kendisi de yanlış yapmış olabilir. Şimdi, 4 sene sonra tekrar halkın karşısına çıkmış olacak ve belki de bir düzeltme ihtiyacı duymuş olabilir. Onu da anlayışla karşılıyorum ama ben şuna bakarım; bu 5 senede ne yaptınız? Yani benim kişilerle hiçbir derdim yok. Ben geçmişteki başkanları kötülememişimdir, mevcut başkana da bana söz hakkı düşmediği noktada, hiçbir zaman siyasi polemiğe girme ihtiyacı duymadım, çünkü mesele Akçakoca'dır. Kendisi ile benim ne ticari iş birliğim var, ne de başka bir işbirliğim var. Kişiliği ve yaşam tarzı beni hiç ilgilendirmiyor. Ben Akçakoca'ya yapılanlara bakarım. Akçakoca'ya ne kazandırdın kardeşim, ne yapmaya çalıştın, veya yapamadın? Ben şahsen, AK Parti üyesi olarak ve Cumhur İttifakı üyesi olarak ilçe başkanımız, milletvekillerimiz ile birlikte, belki de Türkiye'de çok fazla destek alan bir ittifak Belediye Başkanıdır kendisi, her anlamda. Yaptığı yanlışlarda dahi iyi niyetli uyarılara rağmen, kendisini düzeltmemeyi tercih etmiştir. Parasal anlamda, hibe araçlar anlamında, verilen krediler anlamında büyük destekler verildi. Sayın Milletvekilimiz Ayşe Keşir özellikle her konuda kendisine destek olmuştur, ilçeyi düşünerek. Ama maalesef kendisi aldığı o kaynakları heba etmiştir” şeklinde konuştu.

“Yanmaz davet etseydi ben ego yapmadan Akçakoca’nın menfaati için kendisine yardımcı olabilirdim”

Kendisinin zaman zaman Yanmaz’a destekte bulunduğunu kaydeden Yemenici, sözlerini şu şekilde sürdürdü:

 “Ben Cumhur İttifakı davasına çok inanmış birisiyim. Özellikle MHP Lideri Devlet Bahçeliye sonsuz saygı duyuyorum. Bunu sosyal medya paylaşımlarında da görebilirsiniz. Tabii biz yerel seçimlerde burada ittifak yapmadık, ayrı ayrı partilerle seçimlere girdik. Yalnız burada şöyle bir şey var; makamda olan kişi bunu talep eder. Yani siz gidip, hiçbir vasfınız yok, sıradan bir vatandaşsınız, bunu gidip talepte bulunmak çok doğru olmaz. Hele ki halef ve selef başkanlar olarak. Ama sayın başkan bunu bizden talep etseydi, biz hiçbir egoya kapılmaksızın, hiç yüksünmeksizin Akçakoca'nın sorunları ile ilgili kendisi ile görüşebilirdik. Hatta ben size çok özel bir şey söyleyeceğim; ben, personelin maaşının ödenmesi noktasında kredi talebinde bulunulacağı zaman hem vekillerimize, hem teşkilatımıza, hem Belediye Meclise Üyelerimize, 'Bu konuda destek olun, sakın engel olmayın, hayır vermeyin' gibi telkinlerde de bulundum. Ama icraatlar noktasında sayın başkan her şeyi çok iyi bildiği için, herhalde bize danışma gereği duymamıştır. Ona da saygı duyarım, ama bizim ona bir şey söylememiz çok doğru olmaz. Kendisi bu noktada, ‘birlik ve beraberlik sergileyelim’ diye bir taleple gelseydi, ben onunla Fizan'a kadar giderdim.”

“Pandemi ve sel felaketleri bahanesi oldu”

Yanmaz’ın, göreve gelmesinin ardından ilçede meydana gelen sel felaketlerinin ve pandemi dönemine sığındığının altını çizen Yemenici, şu ifadeleri kullandı:

“Bu pandemi bir tek Akçakoca'da yaşanmadı, Türkiye'de ve dünya da yaşandı. 81 il, 962 ilçe ve bin 400'e yakın belde var. Yani bunu sadece pandemi ve sele bağlamak çok doğru olmaz. Ben şöyle düşünüyorum; sel tabii Akçakocamız'a, özellikle köylerde yaşandı. O tarihlerde sel, ciddi zararlar verdi, vatandaşlarımızı kaybettik ama o selin içerisinde Akçakoca Belediyesi'ne gelen paralara, kredilere ve hibe araçlara bakın, yani o noktadaki açık kapatıldı. Daha da iyi değerlendirilebilir miydi? O birazda meziyet meselesi. Bugün komşu ilçelerimize bakıyoruz, CHP'li belediyeler olan ilçelerimiz var, Düzce'nin başka MHP'li belediyeleri var, yani onlarda pandemi yaşanmadı mı? Yani Cumayeri'nde sel olmadı mı veya Kaynaşlı ilçesinde sel yaşanmadı mı? Bu sel felaketi Kocaali ilçesini de vurdu. Onun için bunlara pek sığınmanın doğru olmadığını düşünüyorum.”

“Maaşlar bütçenin doğru yönetilmemesi nedeniyle ödenemiyor”

Düzce kamuoyunda uzun süre tartışılan Akçakoca Belediyesi çalışanlarına maaş ödenmemesi konusuna da değinen Yemenici, şu şekilde konuştu:

“Bir yönetici bahane üretmek yerine, çözüm üretmeyi tercih etmelidir. Ben o zaman kendi yönetimle bulunduğum dönem ile ilgili şöyle bir örnek vereyim; 15 Temmuz'u yaşamış bir Belediye Başkanıyım ben. Devletin neredeyse elden gitme noktasına geldiği, milletimizin ferasetiyle dimdik ayakta durdu. Ancak yaklaşık 6-7 ay devlet durdu o dönemde. Şimdi, 15 Temmuz'dan daha büyük bir felaket var mıydı, bu ülke için. Ne Kovid'i, ne seli? Bizlerde çok şey yaşadık, dönemimizde belki de 7-8 tane seçim geçirdik. Bunları da göz ardı etmemek lazım diye düşünüyorum. Yani felaketler her zaman olabilir, yerel yönetimler her zaman felaketlere karşı tedbirli olmak zorunda. Maaşların ödenemeyişinin sebebi, bana göre bütçenin doğru şekilde yönetilememesi ve personel rejiminin doğru uygulanmamasından kaynaklanıyor veya har vurup harman savurmaktan kaynaklanıyor. Akçakoca tarihinde belediyenin çalışanlarına maaş ödeyemediği dönem bu dönem. 5 yıldır bir türlü düzene girmedi, bu maaş meselesi. Bakın bu ay iller bankasından bir önceki aya göre yüzde yüz 120 daha fazla para gelecek, biz bunlar ay ay takip ediyoruz. Hadi bitir bakalım bütün borçları, işçinin geriye dönük bayram ikramiyeleri var, bunları kapat, düzene koy. Bunlar neden düzene koyamıyorsun? Hadi benden çok kötü bir yönetim devraldın sen, ama 'düzelteceğim' diye göreve gelmedin mi? Yani insana bunu sorarlar. Bende Belediyeyi devraldığımda Fikret Albayrak Bey'den, hiçbir zaman geçmişi karalamadık, kötülemedik ama bugünün parası ile tüm samimiyetimle söylüyorum, mesai farkları diye bir denetimden geçmişti belediye o dönemde ve onun yükü bize kalmıştı. Biz hiç bunları gündeme getirmedik, bugünün parası ile yaklaşık 8 buçuk milyon TL'ye tekabül ediyor. Geçmişte emekli olmuş, gitmiş personelin mesai fark bedellerini tıkır tıkır ödemişiz. Yani bunlara sığınmaya gerek yok, rakamlar orada, muhasebe müdürü hepsini biliyor. Yani bahane üretmek istedikten sonra, bahane üretirsiniz. 5 yılda, bir belediyeyi sen aldığın noktadan geriye götürüyorsan, bunun tek bir açıklaması vardır, başarısızsındır, hem de ultra başarısızsındır.”

“Sarı çizme giyip sahaya çıkması kesinlikle algı operasyonu”

Geçtiğimiz günlerde Akçakoca ilçesi Çuhallı Çarşısı’nda meydana gelen su taşkını sırasında ayağına sarı çizme giyerek çalışmaları takip eden Yanmaz’ın bu tutumunu ‘Algı yönetimi’ olarak değerlendiren Yemenici, şu görüşlere yer verdi:

 “Şimdi biz bunlara ses yükseltmez isek, bu memlekette yapmış olduğumuz yöneticiliğin ne anlamı kalır? Biz şimdi sade bir vatandaş, Cüneyt Yemenici değiliz ki... Ölene kadar bu memlekete hizmetlerimiz olacak, Allah nasip ederse. Kusura bakmayın burada sizi ve bazı basın kuruluşlarını tenzi ediyorum yanlışlara parmak basma konusunda. Ama basınımız özellikle Akçakoca'da kötü birşey olduğu zaman basının hiç bir şeyden haberi yok, Belediye Başkanı Okan Beyin hiçbir şeyden haberi yok, ondan kaynaklanmıyor ama meclis üyesinden, ama başkan yardımcısından, ama müdüründen kaynaklanıyor. Böyle bir şey olabilir mi? Başarı senin olacak, başarısızlık altında çalışan insanların üzerlerine yük kalacak. İyisi de, kötüsü de, sevabı da, günahı da belediye başkanını bağlar. Dün mesela yağmur yağdı, Çuhallı çarşısına sarı çizmeler ile çıkmış sayın Başkan, yani bu tamamen algı yönetimi, başka birşey değil. Ben o dönemde, ilk geldiğim zaman selle karşılaşmıştık ve ben bu problemi ‘çözeceğim’ dedim ve kritik bölgelere içine 3-4 tane insanın gireceği büyük büzler döşedim. Siz bu kanalları yaza girerken temizlemezseniz, kışa girerken o kanalları su basar. Bu bugün yaşanan bir şey değil, yağmur yağınca, su basınca, ayağına sarı çizme giyiyor. Sarı çizme artık 30 - 40 sene geride kaldı. Yollarımız asfalt, yani arı çizme giyince 'bak ben sahada çalışıyorum' algısı yaparak bu milleti kandıramazsınız, bunu artık kimse de yemiyor, bunun özellikle altını çizmek istiyorum. Su basar, sel basar bunlar ayrı şeyler ama sen o rögarları temizledin mi kardeşim, oradaki ağzı açtın mı? Bunları tabii bir Belediye Başkanı her hafta personeli ile bir toplantı yapacak, ama ne yazık ki kendisini personeli ve müdürleri göremiyor ki, talimat alsın veya görüşme yapsın. Onun için bu tarz algı oyunlarına, algı operasyonlarına hiç gerek yok. Yani bir yanlış varsa bu memlekette onun sorumlusu sayın başkandır, yapılan bir hata varsa sorumlusu yine sayın başkandır. İyi bir şey yaptığında onu da alkışlarız, hiç yüksünmem. Ben daha önce sayın başkanı destekleyici açıklamalarda yaptım. Yani sular kesilmişti, 2-3 gün su olmamıştı, burada başkanın ne suçu var; boru patlamıştı, başkan mı patlatıyor bunu? Adamcağız gidiyor orada, personeli ile birlikte 2-3 gün mücadele ediyor, o zaman kendisine destek olmuştuk. Ama sürekli algı ile yürüdüğünüz zaman, bu işi bir yere götüremezsiniz.”

“Akçakoca Belediyesi’nin parası ile seçim çalışması yapacak”

Belediye’nin ek bütçesinde yer alan 3 buçuk Milyon Liralık ‘Temsil ve Ağırlama’ bedelini Yanmaz’ın seçim çalışmalarında kullanacağını iddia eden Yemenici, “Bu ek bütçedeki temsil ağırlama bedeli tamamen seçime dönük, seçimde kullanılmaya dönük, yani belediyenin parasıyla seçim çalışması yapmaktır bunun adı. Yani belediyenin bütçesini kullanarak seçim çalışması yapmaktır. Burada bir başkasını sorgulayabilirsiniz ama ben bunu asla kabul etmem. ABİTAŞ üzerinden de bu seçim harcamaları yapılırsa eğer, kim gelirse gelsin onun hesabını bir şekilde sorar. Onun için oradaki müdür arkadaşlarımız, personel arkadaşlarımız maaş almadan çalışıyorlar, onların hakları ile seçim çalışması yapmaya kimsenin hakkı yok. Okan Bey yeterince zengin bir şahıs, kendi bütçesi ile istediği kadar para harcayabilir. Geçen bir açıklama yaptı başkan, 'Biz ihale yapmıyoruz, kendi personelimiz ile iş yaparak daha ucuza getiriyoruz' şeklinde. Getiremezsin kardeşim, ihale yaparsan o rakamlar yüzde 20, yüzde 30 daha aşağıya gider. Ben çok basit bir örnek vereceğim; üniversitemize doğru giderken orada bir Karayolları arazisi vardı. Onu ben talep etmiştim, bu dönemde devrini yaptılar. Oraya büyük bir park yapacaktı sayın başkan, ne yaptı oraya? Ağaçlar dikmek dışında taşları ördü, bir şeyler koydu, sonrasında hepsini kaldırdı, taşları söktüler. İşte paranın çarçur olması böyle oluyor. Bakın belediyeye gereksiz personel alınıyor, duydum şimdi 40 - 50 kişi daha almışlar. Maaş veremiyorsun zaten! Hem aldığı adama yazık, onların hayalleri ile oynuyorsun, hem de içeri de çalışan kişilere yazık. Daha önce biliyorsunuz, meclis üyelerine ABİTAŞ üzerinden maaş veriyorlardı. Ben bugüne kadar bunu hayatımda ilk defa gördüm, iş yapmayan, çalışmayan adama maaş verildiğini. Şimdi şirketin genel müdürü, meclis üyesi olabilir, böyle bir atama yapılabilir. Ama Akçakoca Belediyesi'nde yaklaşık 1 yıla yakın hiç bir iş yapmadan maaş alan meclis üyeleri oldu. Bunun gibi binlerce örnek ben size sayabilirim. Bakın Belediye Binasının aşağıya iniş merdivenlerinde taşlar sökülmüş, yaklaşık 1 buçuk yıldır bu şekilde duruyor. Yani bu tarz şeyler Akçakoca Belediyesi'ne yakışmayan şeyler. Bizim de eksikliklerimiz muhakkak olmuştur, ama biz gerçekten sahadan hiç ayrılmayan bir anlayışla hizmet etmiştik ve belediyenin hiçbir yerini satmadık. Yani 1 metre arazisini atmadan, o günkü bedelle, 2019 seçim çalışmalarında bahsettiğim rakamı söylüyorum; 200 milyon liralık bu ilçeye hibe dahil hizmet yapmışız. Belki bu rakam, 500 milyon TL'yi buluyor. Siz, bu gün sattığınız 400 - 500 Milyon TL civarında belediyeye ait taşınmazlardan gelir elde ettiniz. Satmışsınız, o da yok olmuş, 400 - 500 milyon diyorlar belediyenin borcunu, araçlar bağlı diyorlar, servisler 12 - 13 tane araç olduğunu söylüyorlar, gerçekten yazık, günah” açıklamalarında bulundu.

“Akçakoca Belediyesi’nde dönen büyük işler de var, tabii bunlar savcılığı ilgilendiriyor”

Akçakoca Belediyesi’nde büyük usulsüzlükler döndüğünü ima eden Yemenici, “Bakın, ben Kentsel Dönüşüm Projesi gerçekleştirdim, en büyük cefayı çektim. Ama onun sefasını bile süremedi kendisi. Hani dediniz ya; 'Siz ona niye yardımcı olmuyorsunuz' diye. Beni alsaydın kardeşim 'Bu işte emeğin var senin, benim ilçe başkanım, MHP ilçe başkanı hep birlikte gitsek TOKİ başkanına. Buradan mesela belediyeye 7-8 dükkan düşecek, satarsın onları, onun karşılığında yol, park yaparsın. Bakın bir örnek vereyim; Yukarı Mahalle'de mezarlığın orada bir park vardı, söktüler orayı, benim zamanında yaptığım spor salonunun oraya kurdular. Yenisini neden yapamıyorsun kardeşim, oradaki çocukların parkını neden söküp başka çocuklara veriyorsun? Tabii bunlar küçük şeyler, büyük işler de var, tabii onlar savcılığı ilgilendiren meseleler, şimdi onlara çok fazla girmek istemiyorum.” ifadelerine yer verdi.

“Babası Akçakoca için çok büyük hizmetler yaptı. İkisi kıyaslanamaz”

Akçakoca ilçesine çok büyük hizmetler kazandıran merhum Hüseyin Yanmaz ile oğlu mevcut Belediye Başkanı Okan Yanmaz’ı kıyaslamanın mümkün olamayacağını aktaran Yemenici, şu açıklamalarda bulundu:

“Rahmetli Başkanımız Hüseyin Yanmaz Bey tabii benim çocukluk dönemime geliyor, kendisinin belediye başkanlığı. Daha sonra ben Belediye Başkanı olduktan sonra işin içine girince onun yaptığı hizmetleri bilen bir kişi olarak da görme fırsatı buldum. Hakikaten bu ilçeye önemli hizmetler kazandırmış, her şeyden öte bir vizyon kazandırmış bir belediye başkanıdır. Ben kendi tabirim ile değil de sokakta vatandaşların ve kendi akrabalarının tabiri ile söyleyeyim; babası ile kıyas dahi kabul edilemez. Yani mevcut başkanla, rahmetli başkanımız sayın Hüseyin Yanmaz beyi kıyaslamak hakikaten rahmetli başkana kıyas dahil edilemez. Yani kıyaslanabilecek bir durum da yok ortada, çünkü bir şey yapılmadı 5 senede. Bakın babasının adını verdiğimiz kapalı bir pazaryerimiz var, işte ‘çatısına güneş enerji panelleri yapacağım, orasını böyle yapacağım’ dedi kendisi. Yahu sattın sattın da bunları neden yapmadın. Bakın güneş enerjisi çok güzel bir şey, para kazanır belediye bundan, ama o gidip Euro kredisi kabul etmeyi tercih ediyor. Yani Akçakoca Belediyesini öyle bir hale getirecek ki, neredeyse Akçakoca'yı Avrupa Birliği'ne teslim edecek. Bir de bu krediyi hibe kredi diye söylemiş vatandaş ve meclis üyelerine. Sonra bir baktık ki, 12 Milyon Euro bir kredi.”

“3 olan mavi bayrak sayısı 1’e düştü”

Akçakoca plajlarındaki mavi bayrak sayısının 1’e düşmesine de değinen Yemenici, kendi döneminde ise bu sayıyı 5’e çıkartmayı hedeflediğini konuşarak, “Eğer biz görevde olsaydık, mavi bayraklı plaj sayımızı 5'e çıkartacaktık. Kadınlar plajı ve MTA plajımıza da mavi bayrak kazandıracaktı. Tabii bu mavi bayrağı küçümsüyorlar, ama mavi bayrak bugün uluslararası platformlarda bir plaj demektir. Maalesef Akçakoca'da 2 plajımızdaki bu bayrakların kaybolduğunu, üzülerek öğrendim. Bakın Ceneviz Kalesi'nin restorasyonunu biz yaptık, kendi dönemimizde. Bunu da Sayın Düzce Belediye Başkanımız Faruk Özlü'nün bakanlığı döneminde Kültür ve Turizm Bakanlığı'ndan çıkarttığı para ile yaptık. Yukarı Mahalledeki Kadın Emeği Merkezi de benim gurur duyduğum projelerimden bir tanesidir.” diye söyledi.

HABER: Savaş ARI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.