ŞEREFSİZ OĞLU ŞEREFSİZ KİM?

Öncü TV Genel Yayın Yönetmeni Sadullah Ünsal, geçtiğimiz günlerde kendisinin hazırlayıp sunduğu, Düzce’nin gündemine ışık tutan Yorumlu-Yorum programında, Akçakoca’da bulunan; inşaat işleri yapan ve gazeteci olduğunu iddia eden bir vatandaşın çektiği videoları ele aldı.

ŞEREFSİZ OĞLU ŞEREFSİZ KİM?

Öncü TV Genel Yayın Yönetmeni Sadullah Ünsal, geçtiğimiz günlerde kendisinin hazırlayıp sunduğu, Düzce’nin gündemine ışık tutan Yorumlu-Yorum programında, Akçakoca’da bulunan; inşaat işleri yapan ve gazeteci olduğunu iddia eden bir vatandaşın çektiği videoları ele aldı.

06 Ocak 2023 Cuma 19:01
ŞEREFSİZ OĞLU ŞEREFSİZ KİM?

Şahsın çektiği videolar ve Akçakoca’daki tavırları ile ilgili doğrudan bir kişi ve zümreyi işaret eden Ünsal, Akçakoca Belediye Başkanı Yanmaz ve Akçakoca’da bir zamanlar internet cafe işletmeciliği yapan Hakan Öztaş’ı işaret etti. Bölgenin en güçlü kalemlerinden biri olan ve en önemli birkaç medya kuruluşunun birinde genel yayın yönetmenliği yapan 20 yıllık gazetecinin şahsı anlatacak kelime bulamaması da durumun vahametini gözler önüne serdi.

Akçakocalı şahıs F.T. çektiği videolar ile sık sık belediyenin, Yanmaz’ın ve Öztaş’ın hizmetinde olduğunu vurgularken; çektiği videoların birçoğunda alkollü olduğu görülebiliyor. Şahsın yaptığı her hareketin Yanmaz’ın aleyhine işlediği günlerde; Yanmaz ve belediye yönetiminin bel bağladığı kişiler Akçakoca’daki vatandaşları güldürmeye devam ediyor.

GAZETECİ İLE GAZETECİ OLDUĞUNU İDDİA ETMEK ARASINDAKİ ÜSLUP FARKI DİKKAT ÇEKİYOR

Tecrübeli gazeteci Ünsal’ın Akçakocalı şahsı anons etmesi ile Akçakocalı sıvacı F.T.’nin küfürler ve hakaretler savurarak videolar çekmesi arasındaki fark tüm kesimler tarafından fark ediliyor. Savcılık makamında yüze yakın dosyası bulunan F.T. için yeni dosyaların ve başvuruların açıldığı bilinirken, şikayetlerin ardı arkası kesilmiyor.

Türkiye Gazeteciler Cemiyetinin ve bölge basın çalışanlarının konu ve şahıs hakkındaki tutumları merakla beklenirken; şahsın bazı davaları kaybettiği ve çok ciddi miktarlarda tazminat ödeyeceği öğrenildi.

‘10 GAZETECİ BİR BEN ETMEZSİNİZ’ DEMİŞTİ…

Cümle kurmaktan aciz olan Akçakocalı şahıs, hakaretler savurduğu ve küfürler ettiği gazetecilerin metinlerini birer birer kopyalayarak kendi sitesine koyması da ayrı bir gülünç durum. Tabiri caizse emek hırsızlığı yaparak devam ettirdiği ve gazeteden çok ergen bir çocuğun kişisel blog sayfasını andıran internet siteleriyle adeta bölge vatandaşların midesini bulandırırken; Yanmaz’ın adeta bozguna uğrayacağı yerel seçimlerinde en büyük mimarı olacak gibi görünüyor…

Her fırsatta özellikle de çektiği videolarda ‘Ben cahilim’, ‘Beni kullandılar, bana metinler verdiler. Yoksa ben ne anlarım bu işlerden!’ itiraflarıyla ortaya koyduğu, olmayan entelektüel kişiliği ve ahlaki yapısı ile her hareketi sonrası kendiyle çelişen şahsın çok yakın zamanda hapsi boylaması bekleniyor.

SOSYAL MEDYA DEZENFORMASYON YASASI…

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ve meclisin büyük çoğunluğunun onayladığı sosyal medya dezenformasyon yasası ve etkileri ile çok yakın zamanda onlarca dosya ile daha karşı karşıya kalacak olan Akçakocalı F.T.’nin; biriken yüzlerce dava ve suç dosyası ile nereye kadar bu tutumunu devam ettireceği merak ediliyor.

KÜFÜRLERİN MUHATTABI KİM? ŞEREFSİZ DİYE KİME SÖYLÜYOR?

Her fırsatta küfürlü videolar çekerek bölge halkının adeta sabrını zorlayan F.T.’nin geçtiğimiz günlerde çektiği videoda aleni şekilde küfürler ettiği ve Düzce’de medya işi yapan bazı gazetecileri hedef aldığı görülüyor. ‘Şerefsiz oğlu şerefsizler’ dediği ve aleni şekilde hakaret ettiği gazetecilerin kim olduğunu söylemezken; Düzce ve çevre ilçelerdeki gazetecilerin tepki gösterdiği ve herkesi zan altında bırakmasının kendilerini rahatsız ettiği belirtiliyor.

KAYNAK: Hünkar Medya

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.