Keskin Akçakoca'da

Ak Parti Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin, Akçakoca-Melenağzı yolunda incelemelerde bulundu.

Keskin Akçakoca'da

Ak Parti Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin, Akçakoca-Melenağzı yolunda incelemelerde bulundu.

14 Ağustos 2018 Salı 10:32
Keskin Akçakoca'da

Keskin, yapım çalışmaları tamamlanma aşamasına gelen Akçakoca-Melenağzı yolunun Paşalar köyü çıkışında incelemeler yaparak bilgi aldı. 

İncelemelerinin ardından gazetecilere açıklama yapan Keskin, Düzce ve ilçelerinde çok yoğun bir tempoda çalışma sürdürdüklerini söyledi.

Yapımı sırasında bazı sorunlar yaşanan Melenağzı yolunun bitme noktasına geldiği belirten Keskin, şunları kaydetti: 

 "Elde olmayan, herkesin malumu çökme, heyelan gibi nedenlerle yapımı uzun süre alan yolun bir an önce ulaşıma açılması için yoğun çaba sarf edildi. Sayın bakanlarımızın Akçakoca’ya gelişleri ve yolun bir an önce tamamlanması talimatından sonra konuyu yakından takip eden Belediye Başkanımız ve İlçe Başkanımız gelişmeleri bize ilettiler. Birlikte gerek bakanlık, gerekse Karayolları Genel Müdürlüğü ve Bölge Müdürlüğü nezdinde yaptığımız görüşmeler sonucunda sorunu çözdük ve gördüğünüz gibi ekipler hummalı bir şekilde yapım çalışmalarını sürdürmekteler."

Keskin'e incelemelerinde Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici ve AK Parti İlçe Başkanı Dergah Akça eşlik etti. 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.