KAYMAKAM'DAN TEŞEKKÜR PLAKETİ

Memleketi Akçakoca'nın gelişmesi ve kalkınması için her fırsatta elini taşın altına koyan başarılı ve hayırsever iş insanı Burhan Özdemir, destekte sınır tanımıyor. Eğitimden sağlığa, sosyal alanlardan mahallelerin ihtiyaçlarına kadar kapısı ne zaman çalınsa desteğe hazır olan Özdemir, bu kez Mustafa Açıkalın Ortaokulu’na konferans salonu kazandırdı. Protokolün katılımıyla açılış yapılırken, Özdemir yine hemşehrilerinin gönlünde taht kurdu.

KAYMAKAM'DAN TEŞEKKÜR PLAKETİ

Memleketi Akçakoca'nın gelişmesi ve kalkınması için her fırsatta elini taşın altına koyan başarılı ve hayırsever iş insanı Burhan Özdemir, destekte sınır tanımıyor. Eğitimden sağlığa, sosyal alanlardan mahallelerin ihtiyaçlarına kadar kapısı ne zaman çalınsa desteğe hazır olan Özdemir, bu kez Mustafa Açıkalın Ortaokulu’na konferans salonu kazandırdı. Protokolün katılımıyla açılış yapılırken, Özdemir yine hemşehrilerinin gönlünde taht kurdu.

21 Ekim 2022 Cuma 18:14
KAYMAKAM'DAN TEŞEKKÜR PLAKETİ

Aslen Akçakocalı olan ve Türkiye'nin dört bir yanında projeler gerçekleştiren güçlü bir firmanın sahibi olan Burhan Özdemir, kazandığını memleketi için harcamaktan geri durmuyor.

ÖRNEK KİŞİLİK...

Sadece Akçakoca'da değil Düzce'de de hayır işlerine imza atan, valilik ve belediyelerle protokoller imzalayan Özdemir, her şeyin devletten beklenmemesi gerektiğinin, maddi gücü olanların yatırımlara omuz vermesinin en güzel örneğini sergiliyor.

HER DAİM MEMLEKTİNİN YANINDA

Bugüne kadar okul inşaatından mescit ve gasilhaneye, sağlıktan spora, kültürden sosyal ihtiyaçlara kadar birçok alanda yaptığı bağışlar ve hayır işleri ile takdir toplayan Özdemir, bir kez daha hayırseverliğini gösterdi.

YAPTIĞI BAĞIŞLAR SAYMAKLA BİTMİYOR

Memleketinin her alanda gelişmesi için desteğe hazır olan Özdemir, yine eğitime destek sağladı ve bir okulun konferans salonu ihtiyacını karşıladı.

BİR OKULA KONFERANS SALONU KAZANDIRDI

Akçakoca’ya kazandırdığı yatırım ve yardımlarla ilçe halkının takdirini toplayan genç iş insanı Burhan Özdemir tarafından Mustafa Açıkalın Ortaokulu’na konferans salonu kazandırıldı. Özellikle ilçede eğitime verdiği desteklerle ön plana çıkan Özdemir tarafından yaptırılan ve emekli ilkokul öğretmeni Zehra Orhan’ın adının verildiği konferans salonunun açılışı gerçekleştirildi

KAYMAKAM PLAKET TAKDİM ETTİ

Açılış programına Akçakoca Kaymakamı Mustafa Can, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Ezer, hayırsever iş insanı Burhan Özdemir ve okul yetkilileri katıldı.

Açılış programında Akçakoca Kaymakamı Mustafa Can, hayırsever iş insanı Burhan Özdemir’e eğitim sağladığı katkılarından dolayı teşekkür ederek, plaket takdim etti.

HER ZAMAN DESTEĞE HAZIR

Akçakocalılar'ın "Memleket sevgisi böyle olur!" diyerek büyük sevgi beslediği başarılı iş insanı Burhan Özdemir’in her alanda Akçakoca'ya katkılarının devam edeceği öğrenildi.

BURHAN ÖZDEMİR KİMDİR ?

1977 Düzce – Akçakoca doğumlu Burhan Özdemir ilk ve orta öğrenimini Akçakoca’da tamamladı.

Lisans Eğitimini Dumlupınar Üniversitesi İnşaat Mühendisliği, Yüksek Lisans Eğitimini İngiltere Manchester Teknik Üniversitesi (The University of Manchester Institute of Science and Technology) Yapı Mühendisliği dalında tamamladı. Yüksek Lisans eğitimi boyunca İngiltere’de ileri yapı teknolojileri alanında Teknik Makaleler yayınladı. Özel bir çimento türü üzerinde deprem dayanımını artıran ilk kez denenmiş bir yöntem geliştirdi. Bu çalışma 2002 Fransa Uluslararası Betonarme Yapı Onarımı konferansında yayımlandı ve İngiltere Yapı Mühendisleri Enstitüsü tarafından ödüllendirildi.

2002-2005 yılları arasında Amerika’nın sayılı Teknik Müşavirlik firmalarından Jacobs Engineering İngiltere Nükleer Enerji Departmanında çalıştı. BNFL (British Nuclear Fuel Limited) kurumu Nükleer İstasyonlarının yapım ve devreye alma projelerinde yer aldı. 2005-2006 yıllarında İngiltere’nin ulaşım sektöründeki öncü firması Mouchel’de İngiltere Karayolları ve Demiryolları Kamu Kurumlarının proje çalışmalarının yönetiminde bulundu. 2006-2008 yıllarında Campbell Reith Hill şirketine katıldı, Sağlık Entegre Tesisleri Kamu-Özel Ortaklığı ve Kentsel Dönüşüm projelerinin yönetiminde rol aldı.

2008 yılı başında Türkiye’ye dönüş yaparak kendi firmasını kurdu. Bu dönem zarfında yurtiçinde ve Cezayir, Katar ve Azerbaycan gibi yurtdışı ülkelerinde ödüllü yatırım projelerinin yönetimini gerçekleştirdi. Kuzey Afrika’nın en büyük özel yatırım projesi Cezayir Trust Complex Buildings, Doha Dünya Ticaret Merkezi ve İstanbul Trump Towers projeleri bunlardan birkaçıdır.

2012 yılında MÜSİAD İnşaat Sektör Kurulu Başkanlığı ve 2013 yılında İstanbul Ticaret Odası İnşaat ve Taahhüt Komitesi Başkanlığı görevlerine seçildi. Görev süresince Kanal İstanbul, Yeni TOKİ Vizyonu, Yurtdışı Müteahhitlik & Müşavirlik, Kamu-Özel Ortaklığı Yatırımları, İstanbul Uluslararası Finans Merkezi ve Kentsel Dönüşüm konularında uluslararası sempozyumlar düzenledi ve yönetti. T.C. Ekonomi Bakanlığı ve İngiltere Ticari Ataşeliği (UKTI) ile ortaklaşa Yurtdışı Müteahhitlik & Müşavirlik Sektörü gelişimi üzerine proje geliştirdi. Bu proje Nisan 2013’te T.C. Ekonomi Bakanı ve İngiltere Ticaret Bakanı tarafından Londra’da imzalanan JETCO (Joint Economic and Trade Committee) anlaşmasında yer aldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.