Kategoriler

YIĞILCA’DA 23 NİSAN KUTLAMALARINA KAR ENGELİ

97. yılını kutladığımız 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın bu yıl Yığılca’da yapılacak kutlama programı ilçede ki yoğun kar yağışı nedeniyle ileri bir tarihe ertelendi.

İlçe merkezinde 10 cm, yükseklerde ise 30-40 cm’yi bulan kar kalınlığının ulaşımda aksaklıklara mahal vermemesi için belediye ekipleri aralıksız çalışıyor.,

Görüşlerini aldığımız Yığılca Belediye Başkanı Muzaffer Yiğit şunları söyledi: “Öncelikle 97. yıldönümünü kutladığımız 23. Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı öncelikle ilçe çocuklarımız başta olmak üzere, tüm çocuklarımıza kutlu olsun. Bugün ilçemizde gerçekleştirmeye çalıştığımız kutlama programımız malum hava şartlarından ötürü, ileri bir tarihe ertelenmiş bulunuyor. İlçemizin merkezinde kar kalınlığı 10-15 cm civarında, yüksek mevkilerimizde ise 30 cm’yi geçmiş durumda. Vatandaşımız mağdur olmasın diye, ekiplerimiz çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Daha da önemlisi ilçemizin önemli geçim kaynağı olan fındıkçılığın bu hava şartlarından en az olumsuzlukla etkilenerek, çiftçilerimizin kayıpsız atlatması. Çiftçilerimizin yaşayacağı bir kayıp sadece o aileyi değil ilçemizi topyekün etkileyecek. Dilerim bu kar yağışının ardından bir don olayı yaşanmasın ki, çiftçilerimizin yüzü gülsün.” dedi. İlçede ki kar yağışı ise aralıksız devam ediyor.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
ASAYİŞ
4 Kez Görüntülendi.
TURKUAZ OTEL’DEN ALEVLER YÜKSELDİ
MAGAZİN
65 Kez Görüntülendi.
SADULLAH-MERYEM ÜNSAL ÇİFTİNE BİR ÖMÜR MUTLULUKLAR
ÖZEL HABER
7 Kez Görüntülendi.
“KİŞİ SAĞLIK AÇISINDAN DENGELİ BESLENMELİ”
DÜZCE
30 Kez Görüntülendi.
SAHİPSİZ CAN DOSTLAR EMİN ELLERDE
DÜZCE
9 Kez Görüntülendi.
BİR ÖDÜLE DAHA LAYIK GÖRÜLDÜ…
AKÇAKOCA
18 Kez Görüntülendi.
BETON ASFALT ÇALIŞMALARI BAŞLADI
ASAYİŞ
18 Kez Görüntülendi.
BIÇAKLA YARALANAN ŞAHSIN HAYATİ TEHLİKESİ DEVAM EDİYOR
SİYASET
12 Kez Görüntülendi.
“SEÇMEN FATURAYI İYİ PARTİ’YE KESTİ”
DÜZCE
7 Kez Görüntülendi.
METEOROLOJİDEN KUVVELİT LODOS UYARISI
AKÇAKOCA
6 Kez Görüntülendi.
ŞEHRİ "DEĞİŞTİRMEK" VEYA "DÖNÜŞTÜRMEK" KAVRAMLARI ÜZERİNE