Kategoriler

KARSLILAR AKÇAKOCA'DA BİR ARAYA GELDİ

Bu yıl ikincisi düzenlenen "Kaz Gecesi" buluşması, il protokolünü bir araya getirdi. Düzce Valisi Selçuk Aslan, MÜSİAD Genel Başkanı Burhan Özdemir geceye katılan isimler arasında yer aldı. Vali Aslan, programda birçok kültürün bulunduğu Düzce’de vatandaşların uyum içerisinde olduğunu vurguladı.

Akçakoca Karslılar Derneğince bu yıl ikincisi düzenlenen ve bölgede yaşayan Karslı hemşehrileri bir araya getiren "Kaz Gecesi" buluşması, Düzce Valisi Selçuk Aslan, MÜSİAD Genel Başkanı Burhan Özdemir ve il protokolünün katılımıyla gerçekleştirildi.

Vali Aslan, programda yaptığı konuşmada birçok kültürün bulunduğu Düzce’de vatandaşların uyum içerisinde yaşadığını ifade etti. Ayrıca Aslan, serhat şehir Kars’tan Düzce’ye ve çevre şehirlere yerleşen hemşehrileri buluşturan gecenin düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür etti.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
ASAYİŞ
48 Kez Görüntülendi.
AİLESİNİN ENDİŞELİ BEKLEYİŞİ DEVAM EDİYOR
DÜZCE
67 Kez Görüntülendi.
PROJEYE DESTEK ALMAYA HAK KAZANDI
DÜZCE
35 Kez Görüntülendi.
DÜZCE BELEDİYE MECLİSİ 26 GÜNDEM MADDESİNİ KARARA BAĞLADI
DÜZCE
13 Kez Görüntülendi.
ANINDA MÜDAHALE İLE YARALILAR TAHLİYE EDİLDİ
SAĞLIK
25 Kez Görüntülendi.
YILMAZ’DAN SAĞLIK 112 ACİL SAĞLIK PERSONELİNE TEŞEKKÜR
SİYASET
25 Kez Görüntülendi.
“AİLE YAPIMIZI DESTEKLEYECEK ÖNEMLİ ADIMLAR ATIYORUZ”
AKÇAKOCA
17 Kez Görüntülendi.
“ESKİ KARTLARDAKİ BAKİYELER YENİ KARTLARA AKTARILACAK”
EKONOMİ
39 Kez Görüntülendi.
AKARYAKITA YAPILACAK ZAM MİKTARI BELLİ OLDU
DÜZCE
46 Kez Görüntülendi.
“DÜZCE ÇOK ŞANSLI BİR İL”
SAĞLIK
17 Kez Görüntülendi.
GÜRLER: “BAĞIMLILIKLA HER TÜRLÜ MÜCADELEMİZ DEVAM EDECEK”