Kategoriler

MECLİS TAŞINMAZ SATIŞLARI İÇİN TOPLANDI…

Düzce Belediyesi Haziran ayı 2. birleşimi, Kültür Merkezi’nde yapılan oturum ile gerçekleştirildi. Toplantıda, Belediyeye ait 5 adet arsa nitelikli taşınmazın ihale yolu ile tahmini 5 Milyon TL’ye satılması meclis üyelerinin oylarına sunuldu.

Düzce Belediye Meclisi Haziran ayı son toplantısı, Prof. Dr. Erol Güngör Kültür Merkezi Celil Yağız Toplantı Salonunda Meclis Başkan Vekili Mesut Sancaklı başkanlığında yapıldı.

Bir önceki birleşime ait tutanak özetlerinin oylanması ile başlayan toplantıda, 10 gündem maddesinden oluşan İmar Planları görüşülerek, meclis üyelerinin oylarına sunuldu.

Toplantıda, Arapçiftliği Mahallesinde bulunan belediyeye ait 5 adet arsa nitelikli taşınmazın ihale yolu ile satışı, meclis üyelerinin oy çokluğu ile kabul edilerek, encümene satış yetkisi verildi. Arsa nitelikli taşınmazların tahmini değerlerinin 5 Milyon olduğu öğrenildi.

Öte yandan, son meclis toplantısında satılması için meclisten onay alınan taşınmazların ihale tarihi önümüzdeki aylarda netlik kazanacak. Bir önceki toplantıda satışına karar verilen Azmimilli Mahallesindeki mevcut itfaiye alanı ile Arapçiftliği mahallesindeki belediyeye ait taşınmazın ihale tarihi açıklandı. Yaklaşık maliyeti 4 buçuk milyon TL olan mevcut itfaiye arazisi ile yaklaşık maliyeti 400 bin TL olan Arapçiftliği mahallesindeki arsa, 6 Temmuzda düzenlenecek ihale ile satışa çıkartılacak. İhale sırasındaki tekliflerde fiyat artırımı göz önüne alındığında Düzce Belediyesinin kasasına bu satışlardan 5 buçuk milyon girmesi bekleniyor.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
ASAYİŞ
5 Kez Görüntülendi.
TURKUAZ OTEL’DEN ALEVLER YÜKSELDİ
MAGAZİN
67 Kez Görüntülendi.
SADULLAH-MERYEM ÜNSAL ÇİFTİNE BİR ÖMÜR MUTLULUKLAR
ÖZEL HABER
7 Kez Görüntülendi.
“KİŞİ SAĞLIK AÇISINDAN DENGELİ BESLENMELİ”
DÜZCE
31 Kez Görüntülendi.
SAHİPSİZ CAN DOSTLAR EMİN ELLERDE
DÜZCE
9 Kez Görüntülendi.
BİR ÖDÜLE DAHA LAYIK GÖRÜLDÜ…
AKÇAKOCA
18 Kez Görüntülendi.
BETON ASFALT ÇALIŞMALARI BAŞLADI
ASAYİŞ
18 Kez Görüntülendi.
BIÇAKLA YARALANAN ŞAHSIN HAYATİ TEHLİKESİ DEVAM EDİYOR
SİYASET
12 Kez Görüntülendi.
“SEÇMEN FATURAYI İYİ PARTİ’YE KESTİ”
DÜZCE
8 Kez Görüntülendi.
METEOROLOJİDEN KUVVELİT LODOS UYARISI
AKÇAKOCA
6 Kez Görüntülendi.
ŞEHRİ "DEĞİŞTİRMEK" VEYA "DÖNÜŞTÜRMEK" KAVRAMLARI ÜZERİNE