Kategoriler

BAŞKAN YARDIMCISI KILIÇ: “ÇOCUKLARIMIZIN YÜZÜNDE TEBESSÜM OLMAK BİZİM İÇİN ÖNEMLİ”

Ramazan ayı boyunca ihtiyaç sahiplerine çeşitli yardımlarda bulunan Düzce Belediyesi, yaklaşan Ramazan Bayramı öncesinde 1800 çocuğa bayramlık dağıtımına başladı. Aileler, Sosyal Hizmetler Müdürlüğü binasında oluşturulan çarşıdan ayakkabı ve kıyafetlerini seçerek teslim alıyor.

Düzce Belediyesi, Ramazan Bayramı öncesinde ihtiyaç sahibi çocuklar için bayramlık dağıtımına başladı. Bahçeşehir 3. Bölgede bulunan Sosyal Hizmetler Müdürlüğü binasında tüm hazırlıklar günler öncesinden tamamlanarak aileler müdürlüğe davet edildi. Hazırlanan çarşıya gelen aileler ise görevliler eşliğinde çocuklarının yaşına ve bedenine uygun kıyafet ile ayakkabıları kendileri seçti.

Programa Belediye Başkan Yardımcısı Ayşe Kılıç ile Sosyal Hizmetler Müdürü Ümit Bayraktar da katıldı.

Başkan Yardımcısı Ayşe Kılıç, “Düzce Belediyesi olarak ihtiyaç sahibi ailelerimiz için hazırladığımız 7500 parça bayramlık kıyafetlerin dağıtımına başladık. Çocuklarımızın yüzünde bir tebessüm olmak bizim için çok önemli. Tüm hemşehrilerimizin şimdiden Ramazan Bayramı’nı kutluyor, sağlıklı ve mutlu bir bayram diliyoruz” dedi.

Düzce Belediyesi tarafından yürütülen çalışma kapsamında toplam 1800 çocuğa bayramlık ulaştırılacak.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
DÜZCE
2 Kez Görüntülendi.
BAYRAMLIK AĞZIMIZI BAYRAMDAN SONRA AÇACAĞIZ
DÜZCE
16 Kez Görüntülendi.
SÜRÜ HALİNDE DOLAŞAN SOKAK KÖPEKLERİ KORKU SALIYOR
DÜZCE
13 Kez Görüntülendi.
‘İYİLİK SOFRASI’ İFTAR PROGRAMI DÜZENLENDİ
DÜZCE
15 Kez Görüntülendi.
BAŞKAN YARDIMCISI KILIÇ: “ÇOCUKLARIMIZIN YÜZÜNDE TEBESSÜM OLMAK BİZİM İÇİN ÖNEMLİ”
DÜZCE
80 Kez Görüntülendi.
KURAK GEÇEN YAZ MEVSİMİNİN ARDINDAN UĞUR DERESİ UMUT OLDU
DÜZCE
84 Kez Görüntülendi.
“ÖZLÜ’YÜ PARTİLİ AYIRMAKSIZIN GÖSTERDİĞİ HASSASİYETTEN DOLAYI TEBRİK EDİYORUM”
DÜZCE
61 Kez Görüntülendi.
YANGIN KÖYLÜLER VE İTFAİYE EKİPLERİNİN MÜDAHALESİ İLE SÖNDÜRÜLDÜ
DÜZCE
4 Kez Görüntülendi.
“HEP BANA HEP BANA” OLMAZ DÜZCE’YE FAYDANIZ OLSUN!
DÜZCE
58 Kez Görüntülendi.
“BEDELİ PEŞİN ÖDENMİŞTİR” DİYEREK ŞEHİT AİLELERİNE ÜCRETSİZ HİZMET VERİYOR
DÜZCE
19 Kez Görüntülendi.
40 YILLIK HATLAR ÇELİK BORULARLA YENİLENİYOR