Kategoriler

TOPLU TAŞIMADA YENİ DÖNEM BAŞLIYOR

Düzce Belediyesi bünyesinde kurulan Düzce Ulaşım A.Ş şirketi eliyle yürütülecek şehir içi toplu ulaşım sistemi yarın resmen başlıyor. Toplu taşımada Düzceliler’in hizmetine sunulacak 100 aracın devreye alınması dolayısıyla bu saban Anıtpark Meydanı’nda düzenlenen törene AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki de katıldı.

AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, toplu taşımada Düzceliler’in hizmetine sunulacak 100 aracın devreye alınması amacıyla Anıtpark Meydanı’nda gerçekleştirilen törene katıldı. Şehir içi ulaşım sistemi yenilenen otobüslerle birlikte 4 Eylül’de tamamen değişiyor.

Düzce Belediyesi’nin hazırladığı ‘Ulaşım Master Planı’ kapsamında yarından itibaren kent merkezinde hizmet verecek toplam 114 otobüs 6 metre boyutunda olacak. Diğer yandan otobüsler her sabah dezenfekte edilecek ve Paris metrosuna benzer bir uygulama yapılarak hazırlanan ulaşım rehberi yolcuların hizmetine sunulacak. Otobüsler her sabah dezenfekte edilecek. Otobüslere binen her vatandaşa dezenfektan ve maske verilecek.

Tören sırasında yapılan konuşmalarda yeni sistemin Düzce’ye hayırlı olması temennisinde bulunuldu.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
DÜZCE
81 Kez Görüntülendi.
DÜZCE ‘SAĞLIK BAKANLIĞI’NA BAĞLANSIN’ DİYE BASTIRIYOR!
DÜZCE
33 Kez Görüntülendi.
“2026 AV SEZONU SONA ERDİ”
DÜZCE
24 Kez Görüntülendi.
DÜZCE’DEN GEÇMİŞ OLSUN MESAJLARI YAYIMLANDI
ASAYİŞ
35 Kez Görüntülendi.
2 AYRI OPERASYONDA YAKALANAN 3 KİŞİ TUTUKLANDI
DÜZCE
126 Kez Görüntülendi.
VALİ MAKAS: “KADININ ELİNİN DEĞDİĞİ HER ŞEY GÜZELDİR”
DÜZCE
28 Kez Görüntülendi.
KADIN HASSASİYETİYLE HAYATA BAĞLIYORLAR
ASAYİŞ
135 Kez Görüntülendi.
JANDARMA EKİPLERİ KIZ ÇOCUĞUNU AİLESİNE TESLİM ETTİ
DÜZCE
35 Kez Görüntülendi.
KADININ MÜCADELESİ, ‘ÖNCE VATAN’ MÜCADELESİDİR
ASAYİŞ
64 Kez Görüntülendi.
AİLESİNİN ENDİŞELİ BEKLEYİŞİ DEVAM EDİYOR
DÜZCE
79 Kez Görüntülendi.
PROJEYE DESTEK ALMAYA HAK KAZANDI