Kategoriler

AİLESİNİN ENDİŞELİ BEKLEYİŞİ DEVAM EDİYOR

Sakarya’nın Hendek ilçesinde Pazartesi günü gece saatlerinde kimseye haber vermeden evden çıkan 17 yaşındaki Hasret Taşçeşme’den günlerdir haber alamayan ailesi, jandarmaya kayıp ihbarında bulundu. Kız çocuğunun en son Düzce’de bir erkekle görüştüğü ve kendisine konum bilgisi attığı öğrenildi.

Olay Pazartesi gece saatlerinde Düzce’nin komşu ili Hendek ilçesinde meydana geldi. Alınan bilgilere göre, 17 Yaşındaki Hasret Taşçeşme, ailesine haber vermeden evinden ayrıldı.

Ertesi gün 17 yaşındaki kız çocuğunun evde olmadığını fark eden ailesi, her yerde aramalarına rağmen Hasret Taşçeşme’den haber alamadı. Bunun üzerine ailesi Hendek ilçe Jandarma Komutanlığı’na giderek, kız çocuğu hakkında kayıp başvurusu yaptı.

Jandarma ekiplerinin ilk yaptığı incelemelerde 17 yaşındaki Hasret Taşçeşme’nin en son Düzce’den bir gençle görüştüğü ve kendisine konum bilgisi paylaştığı tespit edildi.

Kız çocuğunun ailesinin endişeli bekleyişi devam ederken, babası Murat Taşçeşme kızını Düzce’de görenlerden en yakın polis, jandarma karakolu ve 90 541 384 65 87 telefon numarasına haber vermesini istedi.  

Yorumlar

Daha Fazla Haber
DÜZCE
37 Kez Görüntülendi.
“BAŞINIZA İCAT ÇIKARTMAK İSTER MİSİNİZ?”
SİYASET
18 Kez Görüntülendi.
TBMM TÜRKİYE-RUSYA DOSTLUK GRUBU HEYETİ KRİTİK DÖNEMDE MOSKOVA'DA
DÜZCE
44 Kez Görüntülendi.
DÜZCE’DEKİ VELİ VE ÖĞRENCİLERE YÖNELİK BAZI KURALLAR GETİRİLDİ
ASAYİŞ
84 Kez Görüntülendi.
OLAYA POLİS EKİPLERİ MÜDAHALE ETTİ
ASAYİŞ
55 Kez Görüntülendi.
JANDARMA, BABA VE OĞLU GÖZALTINA ALDI…
ASAYİŞ
49 Kez Görüntülendi.
OTOMOBİL SÜRÜCÜSÜNE DEVRİYE GEZEN POLİS EKİPLERİ MÜDAHALE ETTİ
SİYASET
61 Kez Görüntülendi.
BU MEMLEKETİN EN BÜYÜK HAİNİ EN BÜYÜK VATANSEVERİDİR
DÜZCE
22 Kez Görüntülendi.
“ÖZLÜ, ÖZCAN VE ALBAYRAK’IN TEK GAYELERİ DÜZCE”
DÜZCE
37 Kez Görüntülendi.
DÜZCE’DE ŞEHİT ÖĞRETMEN VE ÖĞRENCİLER İÇİN GIYABİ CENAZE NAMAZI KILINDI
EĞİTİM
15 Kez Görüntülendi.
VETERİNER İŞLERİ TEKNİK PERSONELİ BİLGİLENDİRİLDİ