Kategoriler

AMATÖR KÜMEDE DÜŞME OLACAK MI?

Türkiye genelinde 2019-2020 futbol sezonu COVİD-19 sebebi nedeni ile müsabakalar tamamlanamazken profesyonel liglerde düşmenin olmayacağı açıklandı.

2019-2020 futbol sezonunda maçlar tamamlanamazken profesyonel liglerde küme düşmenin olmayacağı açıklandı. Buna göre amatör kümede küme düşmenin olup olmayacağı merak edilirken alınan bilgilere göre, Amatör Kulüpler Federasyon Başkanı Ali Düşmez’in yakın dostlarına amatör kümede düşme olmayacağını ifade ettiği öğrenildi. Buna göre BAL’da ve diğer kategorilerde takım sayısının yükseltileceği bilgisine ulaşılırken kararın önümüzdeki hafta içinde verileceği gelen bilgiler arasında yer alıyor.

BAL’da ise Düzce ilini Çilimli Belediyespor, Beyköy Belediyespor ve Akçakocaspor takımlarının temsil edeceği ve bu takımların ilk etapta katılım ücretlerinin yatırması gerektiği alınan bilgiler arasında.

STATÜ DEĞİŞMEZSE

Bölgesel amatör statüsü değişmez ise ilimizi temsil eden üç takım oynadığı maçlarda ligi üçüncü bitirirse direk düşeceği, ikinci olan takımın ise Düzce Süper Amatör Kümenin şampiyonu ile play-out oynayacağı, lige katılım sağlamak istemeyen takımın BAL’da oynamak istemediğine dair açıklama yaptması durumunda Düzce süper amatör kümede oynayacağı ve katılım ücretini yatırmasına rağmen lige katılım sağlamadığı takdirde ise 1 yıl ceza alacağı açıklanan bilgiler arasında yer aldı.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
MAGAZİN
62 Kez Görüntülendi.
SADULLAH-MERYEM ÜNSAL ÇİFTİNE BİR ÖMÜR MUTLULUKLAR
ÖZEL HABER
7 Kez Görüntülendi.
“KİŞİ SAĞLIK AÇISINDAN DENGELİ BESLENMELİ”
DÜZCE
30 Kez Görüntülendi.
SAHİPSİZ CAN DOSTLAR EMİN ELLERDE
DÜZCE
9 Kez Görüntülendi.
BİR ÖDÜLE DAHA LAYIK GÖRÜLDÜ…
AKÇAKOCA
18 Kez Görüntülendi.
BETON ASFALT ÇALIŞMALARI BAŞLADI
ASAYİŞ
18 Kez Görüntülendi.
BIÇAKLA YARALANAN ŞAHSIN HAYATİ TEHLİKESİ DEVAM EDİYOR
SİYASET
12 Kez Görüntülendi.
“SEÇMEN FATURAYI İYİ PARTİ’YE KESTİ”
DÜZCE
7 Kez Görüntülendi.
METEOROLOJİDEN KUVVELİT LODOS UYARISI
AKÇAKOCA
6 Kez Görüntülendi.
ŞEHRİ "DEĞİŞTİRMEK" VEYA "DÖNÜŞTÜRMEK" KAVRAMLARI ÜZERİNE
DÜZCE
14 Kez Görüntülendi.
ELDE EDİLEN GELİR KÜLTÜR MERKEZİ’NİN İNŞAATINDA KULLANILACAK