Kategoriler

KAYNAŞLI'DA VAHŞET...

Dün gece saat 23.00 sularında Kaynaşlı ilçesinde bir sokak köpeği mahalle arasında silahla acımasızca katledildi. Yaşanan bu vahşeti gören vatandaşlar bu acımasızlığa isyan ederken, Düzce Hayvanları ve Hayvan Haklarını Koruma Derneği (DÜHAK) olay ile ilgili suç duyurusunda bulundu.

Kaynaşlı ilçesinde yaşanan vahşet, bu kadarına da pes dedirtti. Sokak köpeği, acımasızca başından vuruldu. Vatandaşlarca kanlar içerisinde başında kurşun yarasıyla cansız bedeni bulunan köpek toprağa verildi.

Ardından DÜHAK Derneğine ihbarda bulunan vatandaşlar dernek yetkililerinden faillerin bulunması ve cezalandırılması için yardım istedi.

DÜHAK Derneği Başkanı Enes Tutkun "Olay hakkında ivedilikle suç duyurusunda bulunuyoruz. Bu caniler hayvanlar olduğu kadar çocuklarımız içinde birer tehdit oluşturmaktadır. Bir canlıyı gözünü kırpmadan zevk uğruna tasarlayarak kafasından silahla vurarak öldürmek hiç bir toplumda kabul görmez, görmemelidir. Bu gibi durumlara en sert tepkiyi Düzceli hemşehrilerimizden bekliyoruz. Sokak hayvanlarına şiddet artmaktadır. Yetkililer ve halkımız bu vahşetlerin önüne derhal geçmelidir. Faillerin tespiti ve cezalandırılması için devlet kurumlarımızdan destek talep ediyor ve aynı zamanda hayvan hakları yasasının iyileştirilerek hayvana şiddet suçuna hapis cezası getirilmesini istiyoruz" dedi.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
ÖZEL HABER
5 Kez Görüntülendi.
“KİŞİ SAĞLIK AÇISINDAN DENGELİ BESLENMELİ”
DÜZCE
27 Kez Görüntülendi.
SAHİPSİZ CAN DOSTLAR EMİN ELLERDE
DÜZCE
9 Kez Görüntülendi.
BİR ÖDÜLE DAHA LAYIK GÖRÜLDÜ…
AKÇAKOCA
16 Kez Görüntülendi.
BETON ASFALT ÇALIŞMALARI BAŞLADI
ASAYİŞ
18 Kez Görüntülendi.
BIÇAKLA YARALANAN ŞAHSIN HAYATİ TEHLİKESİ DEVAM EDİYOR
SİYASET
12 Kez Görüntülendi.
“SEÇMEN FATURAYI İYİ PARTİ’YE KESTİ”
DÜZCE
7 Kez Görüntülendi.
METEOROLOJİDEN KUVVELİT LODOS UYARISI
AKÇAKOCA
4 Kez Görüntülendi.
ŞEHRİ "DEĞİŞTİRMEK" VEYA "DÖNÜŞTÜRMEK" KAVRAMLARI ÜZERİNE
DÜZCE
13 Kez Görüntülendi.
ELDE EDİLEN GELİR KÜLTÜR MERKEZİ’NİN İNŞAATINDA KULLANILACAK
DÜZCE
8 Kez Görüntülendi.
VALİ ASLAN VE BAŞKAN ÖZLÜ YAKINLARINA BAŞSAĞLIĞI DİLEDİ