Kategoriler

TOZAN'DAN TRAFİK HAFTASI MESAJI

Gümüşova Belediye Başkanı Muharrem Tozan, her yıl Mayıs Ayının ilk haftası Karayolu Trafik Haftasını yayımladığı mesajla kutladı. Tozan mesajında, Kurallara uyarak hem kendi can güvenliğinizi, hem de başkalarının güvenliğini tehlikeye atmayalım” dedi.

Trafik güvenliği konusunda farkındalık oluşturmak için her yıl Mayıs Ayının ilk haftası çeşitli platformlarda kutlanan Trafik Haftası, tüm dünyada haftanın bir günü Karayolu Trafik Güvenliği Günü olarak kabul ediliyor.

Gümüşova Belediye Başkanı Muharrem Tozan’da trafik güvenliği konusunda farkındalık oluşturmak için Trafik Haftası ile ilgili mesaj yayımladı.

Tozan mesajında şu ifadelere yer verdi: “Evde kaldığımız bu günlerde trafik kurallarını aklımızdan çıkarmayalım. İş, market alışverişi, ekmek ihtiyacı veya zorunlu diğer sebepler için dışarı çıktığımızda gerek yaya, gerekse sürücü olarak trafik kurallarına uygun hareket edelim. Bu salgın günlerinde yoğun mesai harcayan emniyet mensuplarımıza destek olalım. Kurallara uyarak, hem kendi can güvenliğimizi, hem de başkalarının güvenliğini tehlikeye atmayalım.

Yayalarımızın ve sürücülerimizin trafik kurallarına uyarak, sağlık ve huzur içerisinde yaşamlarını devam ettirdiği nice güzel günleri birlikte yaşamak dileğiyle Trafik Haftası' nı kutluyorum.”

Yorumlar

Daha Fazla Haber
ÖZEL HABER
1 Kez Görüntülendi.
“KİŞİ SAĞLIK AÇISINDAN DENGELİ BESLENMELİ”
DÜZCE
27 Kez Görüntülendi.
SAHİPSİZ CAN DOSTLAR EMİN ELLERDE
DÜZCE
9 Kez Görüntülendi.
BİR ÖDÜLE DAHA LAYIK GÖRÜLDÜ…
AKÇAKOCA
16 Kez Görüntülendi.
BETON ASFALT ÇALIŞMALARI BAŞLADI
ASAYİŞ
18 Kez Görüntülendi.
BIÇAKLA YARALANAN ŞAHSIN HAYATİ TEHLİKESİ DEVAM EDİYOR
SİYASET
12 Kez Görüntülendi.
“SEÇMEN FATURAYI İYİ PARTİ’YE KESTİ”
DÜZCE
7 Kez Görüntülendi.
METEOROLOJİDEN KUVVELİT LODOS UYARISI
AKÇAKOCA
4 Kez Görüntülendi.
ŞEHRİ "DEĞİŞTİRMEK" VEYA "DÖNÜŞTÜRMEK" KAVRAMLARI ÜZERİNE
DÜZCE
13 Kez Görüntülendi.
ELDE EDİLEN GELİR KÜLTÜR MERKEZİ’NİN İNŞAATINDA KULLANILACAK
DÜZCE
8 Kez Görüntülendi.
VALİ ASLAN VE BAŞKAN ÖZLÜ YAKINLARINA BAŞSAĞLIĞI DİLEDİ