Kategoriler

ÖZLÜ PROJELERİNE GÜVENİYOR

AK Parti Düzce Belediye Başkan Adayı ve eski Bakan Dr. Faruk Özlü, seçimden zaferle çıkması halinde, Düzce'de trafik başta olmak üzere çöp ve bozuk yollar gibi sık şikayet konusu olan sorunları çözme sözü verdi. Şehir içi trafiği rahatlatma için İstanbul Ulaşım A.Ş ile ulaşım master programı hazırladıklarını açıklayan Özlü, "Günü kurtarmak için Düzce’nin geleceğini kurtarmak için çalışıyoruz." dedi.

AK Parti Düzce Belediye Başkan Adayı ve 65. Hükümet Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Dr. Faruk Özlü seçim gezileri kapsamında bu kez rotasını Düzce’de faaliyet gösteren meslek odalarına çevirdi.

Meslek odalarını ziyaret etti

Özlü, DESOB, Demir ve Madenciler Odası, Marangoz ve Mobilyacılar Odası, Bakkallar ve Bayiler Odası, Kahveciler ve Otelciler Odası, Minibüsçüler Otobüsçüler Servis Araçları Odası, Seyyar Pazarcılar Odası, Sebze ve Balıkçılar Odası, Berber ve Kuaförler Odası, Deri ve Deriden Mamüller Odası ve Fırıncılar Odası'nı ziyaret etti.

Oda başkanlarından hem Düzce hem de mensubu oldukları meslekle ilgili sorunlara ilişkin bilgiler alan Özlü, kapsamlı bir rapor hazırladıklarını ve konunun uzmanları ile çalışmaya devam ettiklerini söyledi.

"Düzce için ulaşım master programı hazırlıyoruz"

Özlü, trafik konusuna özel önem verdiğini söyleyerek, "Trafik konusunda İstanbul Ulaşım A.Ş ile çalışıyoruz. Düzce için ulaşım master programı hazırlıyoruz, Düzce’nin ulaşım haritasını çıkarıyoruz. Otoban Bağlantı Yolu konusunda bazı şikâyetler var. Viyadük, üst geçit yaparak trafiği rahatlatabiliriz." dedi.

"Bu zamanda bunların konuşulmaması lazım"

Düzce’de çöp, çamur ve çukur sorununun ortadan kaldırılacağını söyleyen AK Parti Düzce Belediye Başkan Adayı Dr. Faruk Özlü, “Düzce’de çöp, çamur ve çukur çok fazla konuşuluyor. Bu zamanda bunların konuşulmaması lazım. Bunlarla ilgili sorunları çözeceğiz. Düzce’de çöp sorunu, çamur ve yollardaki çukur sorunu konuşulmayacak. Vatandaş evine çamur içinde gidiyorsa yapılanların bir kıymeti olmaz." ifadelerini kullandı.

"Düzce’nin gelecek 50 yılını kurtaracağız"

"Düzce’de yapacağımız işler ile Türkiye’ye örnek olacağız." diye Özlü, şöyle devam etti: "Düzce’nin topyekûn kalkınmasını sağlayacak bir il gelişim planı hazırlıyoruz. Düzce’nin gelecek 50 yılını kurtaracak projeler üzerinde duruyoruz. Günü kurtarmak için Düzce’nin geleceğini kurtarmak için çalışıyoruz.” 

 

Yorumlar

Daha Fazla Haber
DÜZCE
78 Kez Görüntülendi.
DÜZCE ‘SAĞLIK BAKANLIĞI’NA BAĞLANSIN’ DİYE BASTIRIYOR!
DÜZCE
33 Kez Görüntülendi.
“2026 AV SEZONU SONA ERDİ”
DÜZCE
24 Kez Görüntülendi.
DÜZCE’DEN GEÇMİŞ OLSUN MESAJLARI YAYIMLANDI
ASAYİŞ
35 Kez Görüntülendi.
2 AYRI OPERASYONDA YAKALANAN 3 KİŞİ TUTUKLANDI
DÜZCE
126 Kez Görüntülendi.
VALİ MAKAS: “KADININ ELİNİN DEĞDİĞİ HER ŞEY GÜZELDİR”
DÜZCE
28 Kez Görüntülendi.
KADIN HASSASİYETİYLE HAYATA BAĞLIYORLAR
ASAYİŞ
135 Kez Görüntülendi.
JANDARMA EKİPLERİ KIZ ÇOCUĞUNU AİLESİNE TESLİM ETTİ
DÜZCE
35 Kez Görüntülendi.
KADININ MÜCADELESİ, ‘ÖNCE VATAN’ MÜCADELESİDİR
ASAYİŞ
63 Kez Görüntülendi.
AİLESİNİN ENDİŞELİ BEKLEYİŞİ DEVAM EDİYOR
DÜZCE
79 Kez Görüntülendi.
PROJEYE DESTEK ALMAYA HAK KAZANDI