Kategoriler

HAVUZ SIRASI ÖZEL ÇOCUKLARIN ANNELERİNDE

Düzce Belediyesi, Düzce Sosyal Etkinlikler Derneği ve Yeşil Düzce Özel Eğitim Uygulama Okulu iş birliği ile uygulanan “Engelsiz ve Bağımsız Yaşamlar” projesi kapsamında engelli anneleri de havuz keyfi yaptı.

Düzce Belediyesi, Düzce Sosyal Etkinlikler Derneği ve Yeşil Düzce Özel Eğitim Uygulama Okulu iş birliği ile uygulanan “Engelsiz ve Bağımsız Yaşamlar” projesi kapsamında engelli anneleri de havuz keyfi yaptı.

Düzce Belediyesi, Düzce Sosyal Etkinlikler Derneği ve Yeşil Düzce Özel Eğitim Uygulama Okulunun iş birliği ile hazırlanan “Engelsiz ve Bağımsız Yaşamlar” projesi uygulamasında sıra engelli annelerine geldi. Proje kapsamında engelli çocukları havuz ve hamama götüren Düzce Belediyesi Meclis Üyesi ve Sosyal Yardım İşleri Koordinatörü Gönül Asuk ile Sosyal Yardım İşleri Müdürü Ayşe Kılıç, bu kez de engelli annelerine eşlik etti. Etkinlik öncesi açıklama yapan Asuk “önce çocuklarımızı burada havuz ve hamama getirdik. Şimdi de annelerine eşlik ediyoruz. Amacımız onların güzel bir gün geçirmelerini sağlamak. Onlar gerçekten çok özel anneler, sosyal yaşama dahil olmaları için her zaman yanlarındayız” ifadelerini kullandı.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
DÜZCE
81 Kez Görüntülendi.
DÜZCE ‘SAĞLIK BAKANLIĞI’NA BAĞLANSIN’ DİYE BASTIRIYOR!
DÜZCE
33 Kez Görüntülendi.
“2026 AV SEZONU SONA ERDİ”
DÜZCE
24 Kez Görüntülendi.
DÜZCE’DEN GEÇMİŞ OLSUN MESAJLARI YAYIMLANDI
ASAYİŞ
35 Kez Görüntülendi.
2 AYRI OPERASYONDA YAKALANAN 3 KİŞİ TUTUKLANDI
DÜZCE
126 Kez Görüntülendi.
VALİ MAKAS: “KADININ ELİNİN DEĞDİĞİ HER ŞEY GÜZELDİR”
DÜZCE
28 Kez Görüntülendi.
KADIN HASSASİYETİYLE HAYATA BAĞLIYORLAR
ASAYİŞ
135 Kez Görüntülendi.
JANDARMA EKİPLERİ KIZ ÇOCUĞUNU AİLESİNE TESLİM ETTİ
DÜZCE
35 Kez Görüntülendi.
KADININ MÜCADELESİ, ‘ÖNCE VATAN’ MÜCADELESİDİR
ASAYİŞ
64 Kez Görüntülendi.
AİLESİNİN ENDİŞELİ BEKLEYİŞİ DEVAM EDİYOR
DÜZCE
79 Kez Görüntülendi.
PROJEYE DESTEK ALMAYA HAK KAZANDI