Kategoriler

BELEDİYE ŞOFÖRÜNDEN ÖRNEK DAVRANIŞ

Düzce Belediyesi Ulaştırma Müdürlüğünde çalışan şoför Neziha Duman aracında unutulan cüzdanı sahibine teslim etti. Düzce Belediye Başkanı Dursun Ay, Duman’ı bu davranışından dolayı tebrik ederek hediye verdi.

Düzce Belediyesi Ulaştırma Müdürlüğünde çalışan şoför Neziha Duman aracında unutulan cüzdanı sahibine teslim etti. Düzce Belediye Başkanı Dursun Ay, Duman’ı bu davranışından dolayı tebrik ederek hediye verdi.

Düzce Belediyesi Ulaştırma Müdürlüğü personeli, şoför Neziha Duman Güzelbahçe 54 numaralı seferi sırasında aracında unutulan cüzdanı sahibine teslim etti. Davranışından dolayı büyük takdir kazanan Duman’ı Düzce Belediye Başkanı Dursun Ay da telefonla arayarak makamına davet etti. Başkan Ay ile bir araya gelen Duman yaptığı açıklamada “aracımda bulunan yolculardan biri cüzdan olduğunu fark etmiş, bana getirdi. Ben de korumam altına aldım. Sonra sefer sırasında kalıcı konutlar bölgesinde cüzdanın sahibi tekrar geldi. Kimliği hakkında bilgi aldıktan sonra cüzdanın sahibi olduğunu anladım. Kendisi çok mutlu oldu, ben de mutlu oldum tabii” dedi.

Ziyarette Düzce Belediye Başkanı Dursun Ay da belediye personellerinin böyle durumlarda çok hassas davrandığını dikkat çekerek “personelimiz sefer sırasında kayıp olan cüzdanı sahibine iade etmiş, bu çok onurlu bir davranış. Belediye personelimiz bu konuda çok dikkatli ve hassas davranıyor. Kendileri ile gurur duydum. Biz de ona bu davranışından dolayı küçük bir hediye verdik. Vatandaşlarımız personelimize güven duyuyor, bu davranışlar sayesinde. Tekrar davranışından dolayı Neziha hanıma vatandaşlarımız adına teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
DÜZCE
72 Kez Görüntülendi.
SİYASETİN ÇETREFİLLİ İLİŞKİLERİ: GARAMANIN GOYUNU SONRA ÇIKAR OYUNU
DÜZCE
20 Kez Görüntülendi.
PEHLİVAN SEMPOZYUMA TÜM DÜZCE HALKINI DAVET ETTİ
DÜZCE
7 Kez Görüntülendi.
ŞENGÜLOĞLU SEN KOMUTAN OLAMAMIŞ ASKER KALMIŞSIN
ASAYİŞ
26 Kez Görüntülendi.
ÇOK SAYIDA KİŞİ GÖZALTINA ALINDI, LİTRELERCE KAÇAK ALKOL ELE GEÇİRİLDİ
DÜZCE
22 Kez Görüntülendi.
VALİ ASLAN: “DÜZCE’Yİ HUZUR KENTİ OLARAK İNŞA ETMEK İÇİN EMEK VERİYORUZ”
DÜZCE
28 Kez Görüntülendi.
“YENİ KANUNA GÖRE ÇALIŞMA YAPIYORUZ”
DÜZCE
50 Kez Görüntülendi.
“HER YER 70 TABELASI DOLMUŞ ZATEN”
ASAYİŞ
24 Kez Görüntülendi.
44 FİRARİ YAKALANDI, YÜKSEK MİKTARDA UYUŞTURUCU MADDE ELE GEÇİRİLDİ
DÜZCE
108 Kez Görüntülendi.
GENÇ KADIN YAŞAMINA SON VERMEK İÇİN KÖPRÜYE ÇIKTI
DÜZCE
101 Kez Görüntülendi.
ŞENGÜLOĞLU SEN KOMUTAN OLAMAMIŞ ASKER KALMIŞSIN