Kategoriler

GİRİŞİMCİLER FİKİRLERİNİ YARIŞTIRDI

Düzce Üniversitesi ve Düzce Teknopark iş birliğiyle düzenlenen “Girişimcilik Maratonu Düzce’18” etkinliğinin ilk bölümü, üç gün süren yoğun bir çalışma temposunun ardından sona erdi.“Fikrini Geliştir Geleceği Şekillendir” sloganıyla düzenlenen Girişimcilik Maratonu Düzce etkinliği, Düzce Teknopark Yönetim ve Kuluçka Merkezi Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi.

Düzce Üniversitesi ve Düzce Teknopark iş birliğiyle düzenlenen “Girişimcilik Maratonu Düzce’18” etkinliğinin ilk bölümü, üç gün süren yoğun bir çalışma temposunun ardından sona erdi.

“Fikrini Geliştir Geleceği Şekillendir” sloganıyla düzenlenen Girişimcilik Maratonu Düzce etkinliği, Düzce Teknopark Yönetim ve Kuluçka Merkezi Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi. Yaş, sınıf, bölüm sınırlaması olmaksızın hayalindeki iş fikirlerini hayata geçirmek isteyen girişimciler, fikirden şirkete uzanan bir başarı öyküsü için yarıştılar.

Düzce Üniversitesi iş birliği ile düzenlenen ve 320’den fazla girişimcinin başvuru yaptığı Girişimcilik Maratonu Düzce’18 etkinliğinde birbirinden farklı 89 fikir ortaya çıktı. Fikir sunumlarının oylandığı etkinlikte, oylama sonucunda katılımcılar tarafından en çok oy alan fikirler ve diğer katılımcıların destekleriyle 14 farklı takım oluşturuldu.

Katılımcıların fikirlerini sunmasıyla başlayan ve ardından seçilen fikirler doğrultusunda takımların oluşturulmasıyla devam eden Girişimcilik Maratonu Düzce etkinliğinde takımlar; 48 saat boyunca alanında uzman eğitmenler tarafından verilen eğitimler ve mentörlerin desteğiyle çalışmalarını gerçekleştirdi. Sonrasında fikirlerini iş modeline çevirerek olgunlaştıran takımlar, jüri önünde demo sunumlarını yaparak ter döktü.

Düzce Teknopark Yönetim ve Kuluçka Merkezi Konferans Salonu’nda 7 Aralık 2018 tarihinde 09:00-12:00 saatleri arasında gerçekleştirilecek olan kapanış gününde, takımların jüri karşısında final sunumlarını yapmasının ardından, dereceye giren başarılı girişimler belli olacak.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
DÜZCE
55 Kez Görüntülendi.
VALİMİZDEN BEKLENTİMİZ KAVİM MİLLİYETÇİLİĞİ BİTSİN DÜZCELİLİK YEŞERSİN
DÜZCE
28 Kez Görüntülendi.
DÜZCE’DE KAPANAN KÖY YOLU BIRAKILMADI
DÜZCE
95 Kez Görüntülendi.
İL ÖZEL İDARESİ’Nİ SARSAN VEFAT…
DÜZCE
52 Kez Görüntülendi.
“İNSANI YAŞATKİ DEVLET YAŞASIN ŞİARIYLA İNSAN ODAKLI ÇALIŞACAĞIZ”
SİYASET
70 Kez Görüntülendi.
“DÜZCE’NİN ALTYAPISI KÖKÜNDEN DEĞİŞECEK”
SİYASET
132 Kez Görüntülendi.
“BİZİM MESELEMİZ DÜZCE, GERİSİ TEFERRUAT’
DÜZCE
30 Kez Görüntülendi.
İL GENELİNDE KARLA MÜCADELE ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR
ASAYİŞ
123 Kez Görüntülendi.
POLİS EKİPLERİ KÜÇÜK KIZ İÇİN SEFERBER OLDU
SİYASET
45 Kez Görüntülendi.
“EMEKLİLERİMİZ ÇAY VE SİMİDE MAHKUM EDİLDİ”
SİYASET
14 Kez Görüntülendi.
DÜZCE TARİHİNDE BÖYLE VALİ UĞURLANMADI