Kategoriler

MEHMET ALİ BAŞKANLIK KOLTUĞUNA OTURDU

Düzce Belediye Başkanı Dursun Ay başkanlık koltuğunu 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla kendisini ziyaret eden Mehmet Ali’ye bıraktı.

Düzce Belediye Başkanı Dursun Ay başkanlık koltuğunu 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla kendisini ziyaret eden Mehmet Ali’ye bıraktı.

3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla düzenlenen etkinlikler devam ediyor. Bu özel günde Düzce Belediye Başkanı Dursun Ay da kendisini ziyaret eden Hürriyet Ortaokulu 8’inci sınıf öğrencisi bedensel engelli Mehmet Ali ile bir araya geldi. Başkanlık koltuğunu Mehmet Ali’ye bırakan Başkan Ay, Başkan Yardımcıları Özgür Sağlam ve Elif Sezer Cebar ile birlikte onun talep ve isteklerini dinledi. Engelliler için daha fazla imkan oluşturulmasını isteyen Mehmet Ali “Düzce’de yollar daha güzel olsun. Örneğin kaldırımlar bizim için büyük sorun. Evimizin önüne arabalar yaklaşamıyor. Ben zaman zaman rahatsızlanıyorum. Ambulansın beni kolaylıkla alabilmesi lazım. Başkanımızdan bunları istiyorum. Kendisine teşekkür ediyorum” dedi.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
DÜZCE
54 Kez Görüntülendi.
VALİMİZDEN BEKLENTİMİZ KAVİM MİLLİYETÇİLİĞİ BİTSİN DÜZCELİLİK YEŞERSİN
DÜZCE
27 Kez Görüntülendi.
DÜZCE’DE KAPANAN KÖY YOLU BIRAKILMADI
DÜZCE
94 Kez Görüntülendi.
İL ÖZEL İDARESİ’Nİ SARSAN VEFAT…
DÜZCE
51 Kez Görüntülendi.
“İNSANI YAŞATKİ DEVLET YAŞASIN ŞİARIYLA İNSAN ODAKLI ÇALIŞACAĞIZ”
SİYASET
67 Kez Görüntülendi.
“DÜZCE’NİN ALTYAPISI KÖKÜNDEN DEĞİŞECEK”
SİYASET
131 Kez Görüntülendi.
“BİZİM MESELEMİZ DÜZCE, GERİSİ TEFERRUAT’
DÜZCE
30 Kez Görüntülendi.
İL GENELİNDE KARLA MÜCADELE ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR
ASAYİŞ
121 Kez Görüntülendi.
POLİS EKİPLERİ KÜÇÜK KIZ İÇİN SEFERBER OLDU
SİYASET
43 Kez Görüntülendi.
“EMEKLİLERİMİZ ÇAY VE SİMİDE MAHKUM EDİLDİ”
SİYASET
12 Kez Görüntülendi.
DÜZCE TARİHİNDE BÖYLE VALİ UĞURLANMADI