Liseye Kayıtlarda Değişik

Liseye Kayıtlarda Değişik

Milli Eğitim Bakanlığı'ndan milyonları ilgilendiren düzenleme geldi. Yeni sisteme göre 18 yaş üstü öğrenciler liseye kayıt yaptırabilecek ancak 22 yaşına kadar mezun olamayanların kayıtları silinecek ve Açık Liseye yazdırılacak.

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), 12 yıllık zorunlu eğitim kapsamında liseler için yeni yaş düzenlemesi getirdi. 18 yaş üstü öğrenciler liseye kayıt yaptırabilecek ancak 22 yaşına kadar mezun olamayanların kayıtları silinecek ve Açık Liseye gönderilecek.

Sınıf tekrarları nedeniyle mezun olamayan, yaşları 22'nin üzerindeki öğrencilerle 14 yaşındaki öğrencilerin aynı kampüste bulunması pedagojik olarak sorunlara neden olunca MEB ilgili yönetmelikte değişiklik yapıp lise mezuniyeti için 22 yaşı üst sınır olarak belirledi.

Yorumlar
user

Daha Fazla Haber
DÜZCE
103 Kez Görüntülendi.
“TALİH ÖZCAN AK PARTİ’YE Mİ GEÇİYOR”
DÜZCE
68 Kez Görüntülendi.
İSTİFALARIN ARDI ARKASI KESİLMİYOR
DÜZCE
34 Kez Görüntülendi.
TÜRKSEVEN HAFIZ ÖĞRENCİLERE HEDİYE TAKDİM ETTİ
EKONOMİ
44 Kez Görüntülendi.
AÇILIŞ KURDELESİNİ AZİZ YILDIRIM VE BAŞKAN ÖZLÜ KESTİ
DÜZCE
6 Kez Görüntülendi.
DÜZCE’NİN DERDİYLE DERTLENMEZSEN SONUÇ BU OLUR
DÜZCE
11 Kez Görüntülendi.
TAKLA ATAN ARAÇTAKİ SÜRÜCÜ KAZAYI BURNU BİLE KANAMADAN ATLATTI
DÜZCE
15 Kez Görüntülendi.
TÜM EKİPLER VE KÖYLÜLER SEFERBER OLDU
AKÇAKOCA
14 Kez Görüntülendi.
CANKURTARANLAR TARAFINDAN BULUNAN 3 YAŞINDAKİ ÇOCUK AİLESİNE TESLİM EDİLDİ
SİYASET
9 Kez Görüntülendi.
VEKİLLE BAŞKAN TARIMSAL ARAZİLERDE OSB’YE KARŞI
AKÇAKOCA
14 Kez Görüntülendi.
“HEMŞEHRİLERİMİZİ GÖNÜL RAHATLIĞI İLE AKÇAKOCA’YA BEKLİYORUZ”