Kategoriler

“HEMŞEHRİLERİMİZİ GÖNÜL RAHATLIĞI İLE AKÇAKOCA’YA BEKLİYORUZ”

Düzce Valisi Selçuk Aslan, yaz döneminde nüfusu ikiye katlanan Düzce’nin Karadeniz’e açılan kapısı Akçakoca’da alınan güvenlik önlemlerini Öncü Medya Genel Yayın Yönetmeni Sadullah Ünsal’a değerlendirdi. Vali Aslan, turizm sezonunda tüm güvenlik önlemlerinin alındığının altını çizerek, “Hemşerilerimizin Akçakoca’yı tatillerinde seçebilmeleri açısından, gönül rahatlığı ile gelmelerini bekliyoruz” dedi.

Turizm sezonu ile birlikte Akçakoca ilçesindeki hareketlilik de başladı. Özellikle plajlar hafta sonları dolup taşarken, Düzce Valisi Selçuk Aslan turizm sezonunda alınan güvenlik önlemleri ile ilgili Öncü Medya Genel Yayın Yönetmeni Sadullah Ünsal’ın sorularını yanıtladı.

Yaz sezonunda ilçede devriye sayısını arttırdıklarını ifade eden Vali Aslan, bu konuda da takviye polis ve jandarma ekiplerinin görevlendirildiğini belirtti.

Yaz sezonunda ilçenin nüfusunun ikiye katlandığını kaydeden Vali Aslan, “Geçen bayramda yaşananlar, gençlerin kendi arasında bireysel bir sorun. Yani Akçakoca’da güvenlik ile ilgili sıkıntı var dersek, çok ağır, iyi niyetli olmayan bir yorum olur. Ama yaz dönemlerinde okulların tatil olmasıyla beraber Akçakoca’mızda ki insan sirkülasyonunun neredeyse ikiye katlandığını bildiğimiz için, merkezden hem jandarma, hem emniyet anlamında takviye yapıyoruz. Devriye oranlarımızı artırıyoruz. O anlamda hem araçlı devriye noktasında hemşerilerimizin Akçakoca’yı tatillerinde seçebilmeleri açısından, gönül rahatlığı ile gelmelerini bekliyoruz. Düzce’mizin yaylaları, gölleri, gastronomisi ve denizi ile doğru bir turizm destinasyonu; her tarafına bekliyoruz. Ama Akçakoca, özellikle yaz turizmi noktasında denize girilebildiği için, güvenli plajları ile öne çıkıyor. Orada tek dikkat edilmesi gereken, Karadeniz’in kendine özel dalgasına dikkat etmektir. Onun dışında asayiş noktasında tüm hemşerilerimizi, tüm vatandaşlarımızı gönül rahatlığı içerisinde tüm Akçakoca’ya bekliyoruz. Bireysel bir durumdur; herhangi bir endişeye gerek yoktur” diye konuştu.

HABER: Savaş ARI

KAMERA: Selçuk AKYOL

Yorumlar

Daha Fazla Haber
DÜZCE
77 Kez Görüntülendi.
DÜZCE ‘SAĞLIK BAKANLIĞI’NA BAĞLANSIN’ DİYE BASTIRIYOR!
DÜZCE
32 Kez Görüntülendi.
“2026 AV SEZONU SONA ERDİ”
DÜZCE
24 Kez Görüntülendi.
DÜZCE’DEN GEÇMİŞ OLSUN MESAJLARI YAYIMLANDI
ASAYİŞ
35 Kez Görüntülendi.
2 AYRI OPERASYONDA YAKALANAN 3 KİŞİ TUTUKLANDI
DÜZCE
122 Kez Görüntülendi.
VALİ MAKAS: “KADININ ELİNİN DEĞDİĞİ HER ŞEY GÜZELDİR”
DÜZCE
27 Kez Görüntülendi.
KADIN HASSASİYETİYLE HAYATA BAĞLIYORLAR
ASAYİŞ
132 Kez Görüntülendi.
JANDARMA EKİPLERİ KIZ ÇOCUĞUNU AİLESİNE TESLİM ETTİ
DÜZCE
32 Kez Görüntülendi.
KADININ MÜCADELESİ, ‘ÖNCE VATAN’ MÜCADELESİDİR
ASAYİŞ
63 Kez Görüntülendi.
AİLESİNİN ENDİŞELİ BEKLEYİŞİ DEVAM EDİYOR
DÜZCE
77 Kez Görüntülendi.
PROJEYE DESTEK ALMAYA HAK KAZANDI