Kategoriler

ÇAKIR ANKARA DAN ADAY ADAYLIĞINA MÜRACAAT ETTİ.

24. Dönem Düzce Milletvekili Adayı olan Osman Çakır Bugün Düzce il Başkanlığında yapılacak olan aday tanıtım toplantısını beklemeden Ak Parti Genel merkezinden aday adaylığı başvurusunu yaptı.

Osman Çakır Yaptığı açıklamada"Alemlerin rabbi Allah'a hamdolsun. Resulü Muhammed (s.a.v.)'e salat ve selam olsun.

22 yıllık eğitim, 3 yıla yakın Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü görevinde bulundum. 2011-2015, 24. dönem Ak Parti Düzce milletvekilliği görevimi tamamladım. 3 yıldır, günde mübalağasız ortalama 5-6 saat gibi okumalarla, hem Dünya Tarihi hem Siyaset Tarihi hem de Siyaset Bilimi alanında oldukça önemli bilgiler edindim. Ülkemi tanıyorum, dünyayı tanımaya çalışıyorum. Şehrimi, şehrimin insanlarını ve yapılanları çok iyi biliyorum ve çok iyi tanıyorum. 4 yıllık bir parlamenterlik tecrübemle yeniden faydalı olabileceğime inanıyorum. İçerideki ve dışarıdaki bütün şeytani düşmanların Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a yönelik girişmiş oldukları olumsuz saldırılar için, elbette ki onun yanında bulunmak ve durmak durumundayız. Bize düşen yola çıkmaktır, bize düşen hedeften vazgeçmemektir, bize düşen ölüme kadar üzerimize yüklenen vazifeyi ve misyonu aralıksız sürdürmektir. Milletvekilliği de bu hizmetlerden biridir. 
Değerli hemşerilerimin bana aralıklarla hala aktarmaya devam ettikleri şehrimin ve ülkemin pek çok sorununun yanında, eğitim gibi, sosyal hizmetler gibi, kültür gibi önemli konularda katkıda bulunacağıma inandığım için ve gönülden isteyerek 2018 27. Dönem seçimlerinde AK Parti Düzce milletvekili aday adayı olarak müracaatımı yapmış bulunmaktayım. Allah hepimiz için hayırlı olanı versin. Gönlümüz belki yanlışa kayabilir. Ama Allah ilmiyle ve kudretiyle neyi nasip etmişse, bizim için elbette o hayırlı olacaktır. Allah ülkemizi, milletimizi ve ümmeti korusun. 
Allah yar ve yardımcımız olsun." diyerek milletvekilliği aday adaylığına müracat etti.

Çakırın Aday Adaylığı için Meclis Başkanı İsmail Kahraman ve Metin Külünk imza atarak referans oldular.

Yorumlar

İmza Görseli 8 Yıl Önce

İmza görseli yanlış. Recep Tayyip Erdoğan'ın aday gösterilmesi için kullanılan dilekçedir. Yalnızca Milletvekilleri imza atar. Çakır ile bir alakası yok

Daha Fazla Haber
DÜZCE
76 Kez Görüntülendi.
DENETİM YOK, KONTROL YOK, İŞ BİLMEZLİK ÇOK!
DÜZCE
6 Kez Görüntülendi.
İNANAN HİÇ KİMSE BAYRAĞI ÇİĞNEMEZ ÇİĞNEYEMEZ!
DÜZCE
42 Kez Görüntülendi.
SOKAK SATICISI UYUŞTURUCU SATIŞI YAPARKEN SUÇÜSTÜ YAKALANDI
DÜZCE
35 Kez Görüntülendi.
VATANDAŞ SORUYOR: “ALT SOKAKTA MİLLETVEKİLİ Mİ OTURUYOR?”
DÜZCE
46 Kez Görüntülendi.
TOPLAM 100 MİLYON LİRA FİNANS KREDİ DESTEĞİ VERİLECEK
DÜZCE
22 Kez Görüntülendi.
İLK ZİYARET DURAĞI DÜZCE VALİLİĞİ
DÜZCE
30 Kez Görüntülendi.
BAŞKAN ÖZLÜ KENT MERKEZİNDE BAYRAK DAĞITTI
DÜZCE
40 Kez Görüntülendi.
“YARI YARIYA OLMASI GEREKEN ATIK SU BEDELİ 3’TE 1 ORANINDAN DAHA AZ”
DÜZCE
75 Kez Görüntülendi.
VALİMİZDEN BEKLENTİMİZ KAVİM MİLLİYETÇİLİĞİ BİTSİN DÜZCELİLİK YEŞERSİN
DÜZCE
39 Kez Görüntülendi.
DÜZCE’DE KAPANAN KÖY YOLU BIRAKILMADI