Kategoriler

Seçim Koordinasyon Merkezinde Yoğun Mesai

16 Nisan 2017 Pazar günü yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi Halk Oylaması için AK Parti Düzce İl Teşkilatı, daha çok vatandaşa ulaşmak ve sistemi anlatmak için Seçim Koordinasyon Merkezinde yoğun mesai harcıyor.

AK Parti Düzce Seçim Koordinasyon Merkezi, çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Referandum kampanyasının startının verildiği 25 Şubat tarihinden itibaren Düzce ve ilçelerinde birçok toplantının yapılmasına imza atan SKM son bir ay kala çalışmalarını sıklaştırdı. AK Parti Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin, SKM Başkanı Özgür Bergut, Merkez İlçe Başkanı Hakan Kuşçuoğlu, Seçim İşleri Başkanı Sedat Özdemir ve program sorumluları günlük ve haftalık takvimi belirleyerek yol haritası çıkıyor.

AK Parti Düzce Teşkilatları, Seçim Koordinasyon Merkezi koordinatörlüğünde, ev ziyaretleri, kahvehane toplantıları, köylerde köy konaklarında, ilçe ve beldelerle birlikte Merkezde esnaf ziyaretleri ve Sivil Toplum Kuruluşlarına ziyaretler gerçekleştirerek Referandumda “evet” desteği istiyor.

Öte yandan AK Parti Düzce Seçim Koordinasyon Merkezi, referandum çalışmalarına eski milletvekilleri, il ve ilçe başkanları ile eski belediye başkanlarını da dahil ederek, toplumun bütün kesimlerine kısa bir sürede ulaşmak için gayret gösteriyor.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
DÜZCE
27 Kez Görüntülendi.
SAHİPSİZ CAN DOSTLAR EMİN ELLERDE
DÜZCE
9 Kez Görüntülendi.
BİR ÖDÜLE DAHA LAYIK GÖRÜLDÜ…
AKÇAKOCA
16 Kez Görüntülendi.
BETON ASFALT ÇALIŞMALARI BAŞLADI
ASAYİŞ
16 Kez Görüntülendi.
BIÇAKLA YARALANAN ŞAHSIN HAYATİ TEHLİKESİ DEVAM EDİYOR
SİYASET
12 Kez Görüntülendi.
“SEÇMEN FATURAYI İYİ PARTİ’YE KESTİ”
DÜZCE
6 Kez Görüntülendi.
METEOROLOJİDEN KUVVELİT LODOS UYARISI
AKÇAKOCA
4 Kez Görüntülendi.
ŞEHRİ "DEĞİŞTİRMEK" VEYA "DÖNÜŞTÜRMEK" KAVRAMLARI ÜZERİNE
DÜZCE
13 Kez Görüntülendi.
ELDE EDİLEN GELİR KÜLTÜR MERKEZİ’NİN İNŞAATINDA KULLANILACAK
DÜZCE
8 Kez Görüntülendi.
VALİ ASLAN VE BAŞKAN ÖZLÜ YAKINLARINA BAŞSAĞLIĞI DİLEDİ
DÜZCE
20 Kez Görüntülendi.
MANGALINI VE SEMAVERİNİ ALAN MESİRE ALANLARINA KOŞTU