Kategoriler

Referandum statükocu olanlarla, Türkiye’nin büyümesini isteyenler arasında olacak

Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, “Bu referandum, bu halk oylaması statükocu olanlarla Türkiye’nin büyümesini isteyenler arasında olacak” dedi.

Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, AK Parti Düzce İl Başkanlığı tarafından Düzce Belediyesi sosyal tesislerinde referandum değerlendirme toplantısına katıldı. Referandum çalışmalarını değerlendiren Bakan Özlü, “Türkiye’de durum çok iyi. Yalova’daydım, Yalova ve Bilecik’te mitingler çok güzeldi. Bakın arkadaşlar bu bir referandum. Bu bir seçim değil. Burada ya evet oyu kullanacağız ya hayır oyu kullanacağız. Bir milletvekili seçimi değil, bir belediye başkanı seçimi değil. Evet diyecek olanlar Türkiye’nin değişmesini, büyümesini, güçlenmesini isteyenler. Hayır diyecek olanlar da mevcut durumun korunmasını isteyenler yani statükocu olanlar. Bu referandum, bu halk oylaması statükocu olanlarla Türkiye’nin büyümesini isteyenler arasında olacak. Hiç şüphemiz yok milletimiz bize evet verecek” dedi.
Basın mensuplarının referandum tahmini sorusuna Bakan Özlü, “Bu ortamda tahminler sakıncalı. Fakat büyük bir evet sonucu alacağımıza inanıyorum. Hiç şüphem yok” diye konuştu.
Açıklamaların ardından basına kapalı gerçekleştirilen toplantıya AK Parti’nin eski teşkilat başkanları, milletvekilleri katıldı.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
ASAYİŞ
7 Kez Görüntülendi.
TURKUAZ OTEL’DEN ALEVLER YÜKSELDİ
MAGAZİN
68 Kez Görüntülendi.
SADULLAH-MERYEM ÜNSAL ÇİFTİNE BİR ÖMÜR MUTLULUKLAR
ÖZEL HABER
7 Kez Görüntülendi.
“KİŞİ SAĞLIK AÇISINDAN DENGELİ BESLENMELİ”
DÜZCE
32 Kez Görüntülendi.
SAHİPSİZ CAN DOSTLAR EMİN ELLERDE
DÜZCE
9 Kez Görüntülendi.
BİR ÖDÜLE DAHA LAYIK GÖRÜLDÜ…
AKÇAKOCA
18 Kez Görüntülendi.
BETON ASFALT ÇALIŞMALARI BAŞLADI
ASAYİŞ
18 Kez Görüntülendi.
BIÇAKLA YARALANAN ŞAHSIN HAYATİ TEHLİKESİ DEVAM EDİYOR
SİYASET
12 Kez Görüntülendi.
“SEÇMEN FATURAYI İYİ PARTİ’YE KESTİ”
DÜZCE
8 Kez Görüntülendi.
METEOROLOJİDEN KUVVELİT LODOS UYARISI
AKÇAKOCA
6 Kez Görüntülendi.
ŞEHRİ "DEĞİŞTİRMEK" VEYA "DÖNÜŞTÜRMEK" KAVRAMLARI ÜZERİNE