Kategoriler

GÖZALTINA ALINAN 4 KİŞİDEN 2’Sİ TUTUKLANARAK CEZAEVİNE GÖNDERİLDİ

Düzce’de Çamköy ve Koçyazı Mahallesi’nde düzenlenen 2 ayrı uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan 4 kişiden 2’si çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Düzce’de uyuşturucu ile mücadele çalışmaları Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde kararlılıkla devam ediyor.

Düzce İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Narkotik ekipleri tarafından Çamköy ve Koçyazı Mahallelerinde sokak satıcıları ve uyuşturucu madde kullananlara yönelik iki farklı operasyon düzenlendi.

Düzce şehir merkezinde uyuşturucu madde satışı yaptığı tespit edilen G.A (40) isimli şahsı fiziki ve teknik takibe alan polis ekipleri, Cumhuriyet Başsavcılığı’nın talimatıyla şahsın Çamköy Mahallesi’nde bulunan adresine operasyon düzenlendi. Operasyonda G.A ile kendisinden uyuşturucu madde temin eden K.Y.K isimli şahıs gözaltına alındı.

Polis ekipleri tarafından G.A’nın adresinde yapılan aramalarda, 3 parça halinde toplam 150 gram Sentetik Kannabinoid Maddesi ele geçirildi.

Emniyetteki işlemlerinin ardından Düzce Adliyesi’ne sevk edilen şahıslardan G.A çıkarıldığı mahkemece “Uyuşturucu Madde Ticareti Yapmak” suçundan tutuklanarak cezaevine gönderilirken, hakkında Uyuşturucu Madde Kullanmak ve Bulundurmak suçundan işlem yapılan K.Y.K ise adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı

Öte yandan tutuklanan G.A’nın 22 adet suç kaydının olduğu tespit edildi.

Operasyonun ikinci adresi Koçyazı Mahallesi oldu

Düzce Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde Düzce İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Narkotik ekiplerinin düzenlediği bir diğer operasyonun adresi ise Koçyazı Mahallesi oldu. Polis ekipleri, Düzce’de uyuşturucu madde sattığı tespit edilen B.Y’nin adresine operasyon düzenlendi. Operasyonda B.Y ile kendisinden uyuşturucu madde satın alan A.C.Ş yakalanarak gözaltına alındı.

İşlemleri için Düzce Adliyesi’ne götürülen B.Y’nin 3, kendisinden uyuşturucu alan E.C.Ş’nin ise toplam 9 suç kaydının olduğu tespit edildi.

Emniyetteki işlemlerinin ardından Düzce Adliyesi’ne sevk edilen şahıslardan B.Y, “Uyuşturucu Madde Ticareti Yapmak” suçundan tutuklanarak Çilimli T Tipi Kapalı Cezaevine gönderildi.

HABER: Savaş ARI

Yorumlar

Daha Fazla Haber
SİYASET
41 Kez Görüntülendi.
DÜZCE İLÇEYKEN SAHİPLİ, İL OLUNCA SAHİPSİZ KALDI!
ASAYİŞ
25 Kez Görüntülendi.
2 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI, 1 KİŞİ TUTUKLANDI
DÜZCE
7 Kez Görüntülendi.
“DÜZCE BATI KARADENİZ’İN İNCİSİ HALİNE GELDİ”
GÖLYAKA
30 Kez Görüntülendi.
“4 BİN TL VERMEZSEM KÖPEĞİM ELLERİNDE REHİN”
AKÇAKOCA
20 Kez Görüntülendi.
YENİ ARAÇ ALIMINDA AKÇAKOCA OSB İLE İŞ BİRLİĞİNE GİDİLECEK
DÜZCE
88 Kez Görüntülendi.
“BELEDİYE MÜHÜRLEDİ, YİNE DE FAALİYET GÖSTERİYOR”
ASAYİŞ
38 Kez Görüntülendi.
EŞ ZAMANLI OPERASYONLARDA ÇOK SAYIDA TORBACI GÖZALTINA ALINDI
EĞİTİM
115 Kez Görüntülendi.
DÜZCE ÜNİVERSİTESİ YERLEŞKESİNDE RANT KOKUSU VAR
DÜZCE
63 Kez Görüntülendi.
YOLDAKİ ÇUKURLARI VATANDAŞ KENDİSİ KAPATTI
DÜZCE
55 Kez Görüntülendi.
GELİR TESTİNDEN DÜŞÜK SONUÇ ALANLAR İÇİN TABLO TAMAMEN DEĞİŞECEK