Kategoriler

DÜZCE ÜNİVERSİTESİ MÜZİĞİN VE COŞKUNUN BULUŞMA NOKTASI OLDU

Düzce Üniversitesi tarafından büyük bir heyecanla düzenlenen DÜFest 2025 Öğrenci Festivali, ikinci gününde de sanatın, müziğin, kültürün ve coşkunun buluşma noktası oldu. Katılımcıların yoğun ilgisiyle devam eden festival, birbirinden farklı etkinliklerle Konuralp Kampüsü’nü adeta bir kültür sanat merkezine dönüştürdü.

Düzce Güzel Sanatlar Lisesi öğrencilerinin sahne aldığı “Genç Yetenekler Müzik Festivali” ile başlayan program, gün boyunca süren DÜFest Panayırı, katılımcılara resmi ve özel kurum stantlarını gezme ve etkileşimli atölye çalışmalarına katılma fırsatı sundu. Düzce Üniversitesi’nde öğrenim gören Kazakistanlı uluslararası öğrencilerimizin dans gösterisi ise büyük bir ilgi ile izlendi.

Renklerin dansına sahne olan Colorfest’in ardından, Kültür Sanat ve Dans Topluluğu, Spor Bilimleri Topluluğu, Sosyal Danslar Topluluğu ile Kafkas Halk Dansları, Şarkıları ve Müzikleri Topluluğu uyum ve enerji içinde sundukları gösteriler ile izleyenlere görsel bir şölen yaşattı.

Öğrenci konserleri kapsamında sahne alan öğrenciler, müzikleriyle festivalin ritmine ortak olurken, DJ Tolga Yılmaz, enerjiyi geceye taşıdı. Güçlü yorumlarıyla festivalin ikinci gününe damga vuran Kültür ve Turizm Bakanlığı sanatçıları, Mustafa Gökay Ferah ve Gülay Arslan dinleyicilere unutulmaz anlar yaşatarak alkış topladı.

DÜFest 2025’in ikinci günü, kültürlerarası etkileşim, sanatsal performanslar ve müziğin birleştirici gücüyle katılımcılara dolu dolu bir festival deneyimi yaşattı.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
DÜZCE
2 Kez Görüntülendi.
BAYRAMLIK AĞZIMIZI BAYRAMDAN SONRA AÇACAĞIZ
DÜZCE
17 Kez Görüntülendi.
SÜRÜ HALİNDE DOLAŞAN SOKAK KÖPEKLERİ KORKU SALIYOR
DÜZCE
13 Kez Görüntülendi.
‘İYİLİK SOFRASI’ İFTAR PROGRAMI DÜZENLENDİ
DÜZCE
15 Kez Görüntülendi.
BAŞKAN YARDIMCISI KILIÇ: “ÇOCUKLARIMIZIN YÜZÜNDE TEBESSÜM OLMAK BİZİM İÇİN ÖNEMLİ”
DÜZCE
80 Kez Görüntülendi.
KURAK GEÇEN YAZ MEVSİMİNİN ARDINDAN UĞUR DERESİ UMUT OLDU
DÜZCE
84 Kez Görüntülendi.
“ÖZLÜ’YÜ PARTİLİ AYIRMAKSIZIN GÖSTERDİĞİ HASSASİYETTEN DOLAYI TEBRİK EDİYORUM”
DÜZCE
61 Kez Görüntülendi.
YANGIN KÖYLÜLER VE İTFAİYE EKİPLERİNİN MÜDAHALESİ İLE SÖNDÜRÜLDÜ
DÜZCE
4 Kez Görüntülendi.
“HEP BANA HEP BANA” OLMAZ DÜZCE’YE FAYDANIZ OLSUN!
DÜZCE
58 Kez Görüntülendi.
“BEDELİ PEŞİN ÖDENMİŞTİR” DİYEREK ŞEHİT AİLELERİNE ÜCRETSİZ HİZMET VERİYOR
DÜZCE
19 Kez Görüntülendi.
40 YILLIK HATLAR ÇELİK BORULARLA YENİLENİYOR