Kategoriler

ÜNSAL: BU YAPILAN ‘AKIL ALMAZ’ BİR SİYASETTİR

Öncü TV Genel Yayın Yönetmeni Sadullah Ünsal, ‘Yorumlu-yorum’ programında siyasette yapılan yanlışları ve etikten uzak davranışları eleştirdi. Akçakoca’da aday adayı olmamasına rağmen Ankara eski Belediye Başkanı Melih Gökçek'in eşi Nevin Gökçek’in anketlerde isminin yer almasına tepki gösteren Ünsal, “Bir senaryo kurmuşlar, Nevin Gökçek AK Parti’den belediye başkanlığına aday olsun. Eski Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici de yanına kontenjandan girsin. Osman Cumhur’u da monte edelim. Nevin Gökçek, Ankara'dan işleri takip etsin. 6 aday adayı günlerce maddi, manevi, içtimai çoluk çocuğun vaktinde naklinden alıp mücadele veriyor. Bu nasıl bir aymaz, akıl almaz bir siyasettir.” dedi. Ünsal ayrıca AK Parti Beyköy Belde Başkanı Osman Yavuz’un Türkiye’yi yasa boğan şehit haberi sonrası yaptığı edepsiz ve kabul edilemez paylaşım için AK Parti İl Başkanlığı’nı göreve davet etti.

Öncü TV Genel Yayın Yönetmeni Sadullah Ünsal, ‘Yorumlu-yorum’ programında Düzce siyasetinin içinde yapılan hatalara ve senaryolara değindi.

“Birilerinin istediği cahil cühela ifadeler”

Ünsal, AK Parti Beyköy Belde Başkanı Osman Yavuz’un şehitlerin olduğu gece yakışıksız bir paylaşım yaptığını belirterek, “Duygularından bahsediyor ama çok siyasetten, etikten, edepten hayadan çok uzak. Diyor ki ‘CHP'ye Beyköy seçimlerinde yüzde 24 oy veren ‘O’ çocukları şehitlerin kanıyla boğulun.’ Şimdi Beyköy'ün yüzde 24'ü senin bahsettiğin insanlardan mı? Türkiye'de CHP'ye oy veren veya Düzce'de CHP'ye oy veren insanlar senin dediğin ‘O’ çocuklarından mı? Böyle bir ifade olabilir mi, böyle bir siyaset olabilir mi? Bu ne kadar cahil, cühela, yol-iz bilmez bir halde kullanılmış bir ifade. Ondan sonra da bir açıklama yapıyor ama iş işten geçmiş. Birilerinin istediği cahil, cühela birtakım ifadeler. Bir iktidar partisi belde başkanının, beldede CHP’ye yüzde 24 oy vermiş insanlara bu şekilde çok ağır bir dille itham etmesi çok yanlış. AK Parti İl Başkanı Hasan Şengüloğlu’nun, Osman cahili ile ilgili yapmış olduğu bu paylaşımın gereğini yapacağına inanıyorum. Ama nasıl yapacak, yapamaz ki akrabalık var. Yani soy isimler değişik ama akrabalık var. Nasıl yapacak onu da bilmiyoruz.” ifadelerini kullandı.

“AK Parti'den pırıl pırıl aday adayı olmuşlar”

‘İş bilenin de kılıç kuşananın’ atasözüyle konuşmasına devam eden Ünsal, “Bir senaryo var. Özellikle de Akçakoca bir çıkmaza girdi. Cumhur İttifakı'nın AK Partili ile Milliyetçi Hareket Partili yüzde 7,5 oy oranı olan bir belediye başkan adayı var. Karışık bir durum var. Fakat burada Nevin Gökçek’in adı geçiyor. Ankara eski Belediye Başkanı Melih Gökçek'in eşi Akçakocalı. Bizim de hemşehrimiz olan bu hanımefendi iyi bir insan ama Akçakoca'nın mahallesini bilmez, insanını tanımaz. Memleketine faydalı olmak için bayağı bir mücadele veren Nevin Gökçek’in ismi burada anketlere giriyor. 6 aday adayı var. AK Parti'den pırıl pırıl aday adayı olmuşlar. Hepsi de birbirinden kıymetli adaylar. Bir senaryo kurmuşlar, Nevin Gökçek AK Parti’den belediye başkanlığına aday olsun. Eski Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici de yanına kontenjandan girsin. Osman Cumhur’u da monte edelim. Nevin Gökçek, Ankara'dan işleri takip etsin. 6 aday adayı günlerce maddi, manevi, içtimai çoluk çocuğun vaktinde naklinden alıp mücadele veriyor.” açıklamalarında bulundu.

“7/24 verdikleri mücadelede kendilerini anlattıklarına yazık”

‘Bu nasıl bir aymaz, akıl almaz bir siyasettir.’ diyerek durumun izahının olmadığını vurgulayan Ünsal, “Anketlere isimler konuluyor. Karşındaki adamı niye bu kadar büyütüyorsun? Yaptığın anketlerden netice ne çıktı, bilmem ama siyasi bir aymazlık, siyasi bir cehalet. Nevin Gökçek hakikaten memleketimizin insanı ama Akçakoca’da aday olup olmayacağı belli değil. Sosyal medyadan Akçakoca'nın fotoğraflarını paylaşmakla adaylık olunur mu? Ama olursa ne olur? Nasrettin Hoca'nın hesap ‘Bu deniz bu mayayla yoğurt olur mu?’ Yazık. 6 aday adayının gece-gündüz, 7/24 verdikleri mücadelede kendilerini anlattıklarına yazık.” ifadelerine yer verdi.

 

Yorumlar

Daha Fazla Haber
SİYASET
176 Kez Görüntülendi.
DÜZCE’YE MENFAAT İÇİN GELDİLER HİZMET İÇİN DEĞİL!
DÜZCE
40 Kez Görüntülendi.
ADI OTOBAN TABELASINDA YAZMALI, LİMAN BAŞKANLIĞI KURULMALI
DÜZCE
16 Kez Görüntülendi.
ÇOK SAYIDA ŞÜPHELİ GÖZALTINA ALINDI
DÜZCE
32 Kez Görüntülendi.
DÜZCE’NİN GELECEĞİ: GÜMRÜK MÜDÜRLÜĞÜ
DÜZCE
35 Kez Görüntülendi.
GÖZALTINA ALINAN 3 ŞAHISTAN 2’Sİ TUTUKLANDI
DÜZCE
56 Kez Görüntülendi.
UZMANLAR TAHMİNLERİNİ AÇIKLADI
DÜZCE
93 Kez Görüntülendi.
DENETİM YOK, KONTROL YOK, İŞ BİLMEZLİK ÇOK!
DÜZCE
9 Kez Görüntülendi.
İNANAN HİÇ KİMSE BAYRAĞI ÇİĞNEMEZ ÇİĞNEYEMEZ!
DÜZCE
51 Kez Görüntülendi.
SOKAK SATICISI UYUŞTURUCU SATIŞI YAPARKEN SUÇÜSTÜ YAKALANDI
DÜZCE
43 Kez Görüntülendi.
VATANDAŞ SORUYOR: “ALT SOKAKTA MİLLETVEKİLİ Mİ OTURUYOR?”