Kategoriler

24 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI…

Düzce İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Düzce’nin çeşitli bölgelerinde eş zamanlı yol denetimi yaptı. Denetimlerde, şüphe üzerine durdurulan 12 araç içerisinde bulunan 24 kişinin üzerinden yüksek miktarda uyuşturucu madde ve 2 adet ruhsatsız silah ele geçirildi.

Düzce İl Jandarma Komutanlığı’na bağlı asayiş ve narkotik timlerinin uyuşturucu madde satışı ve kullanımına yönelik mücadele çalışmaları artarak devam ediyor. İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından Düzce’nin çeşitli noktalarında eş zamanlı yapılan yol denetimlerinde çok sayıda araç ve araç sürücüsü kontrol edildi.

Jandarma ekipleri şüphe üzerine durdurulan 12 araç ve içerisinde bulunan 24 şahsın üzerinde yaptıkları aramalarda yüksek miktarda metamfetamin maddesi,   kubar esrar,  kenevir tohumu, Bonzai, uyuşturucu madde kullanma aparatı (payp) ile 2 adet 7,65 mm ruhsatsız tabanca ve bu tabancalara ait 30 adet mermi ele geçirdi.

Gözaltına alınan 24 kişi işlemleri için Düzce İl Jandarma Komutanlığı’na götürüldü. Haklarında ‘Uyuşturucu Madde Bulundurmak ve Kullanmak’ ve’ 6136 Sayılı Kanuna Muhalefet’ suçlarından adli işlem başlatılan şahıslar, ifadelerinin ardından savcının talimatı ile tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
DÜZCE
78 Kez Görüntülendi.
DÜZCE ‘SAĞLIK BAKANLIĞI’NA BAĞLANSIN’ DİYE BASTIRIYOR!
DÜZCE
33 Kez Görüntülendi.
“2026 AV SEZONU SONA ERDİ”
DÜZCE
24 Kez Görüntülendi.
DÜZCE’DEN GEÇMİŞ OLSUN MESAJLARI YAYIMLANDI
ASAYİŞ
35 Kez Görüntülendi.
2 AYRI OPERASYONDA YAKALANAN 3 KİŞİ TUTUKLANDI
DÜZCE
126 Kez Görüntülendi.
VALİ MAKAS: “KADININ ELİNİN DEĞDİĞİ HER ŞEY GÜZELDİR”
DÜZCE
28 Kez Görüntülendi.
KADIN HASSASİYETİYLE HAYATA BAĞLIYORLAR
ASAYİŞ
135 Kez Görüntülendi.
JANDARMA EKİPLERİ KIZ ÇOCUĞUNU AİLESİNE TESLİM ETTİ
DÜZCE
35 Kez Görüntülendi.
KADININ MÜCADELESİ, ‘ÖNCE VATAN’ MÜCADELESİDİR
ASAYİŞ
63 Kez Görüntülendi.
AİLESİNİN ENDİŞELİ BEKLEYİŞİ DEVAM EDİYOR
DÜZCE
79 Kez Görüntülendi.
PROJEYE DESTEK ALMAYA HAK KAZANDI