Kategoriler

DÜZCE'DE İĞRENÇ OLAY...

Cumayeri’nin Üvezbeli Köyü’nde iddiaya göre; 4 yıldır üvey babasının tecavüzüne uğrayan engelli kız çocuğu, tekstilde çalışan annesinin çantasına işe gitmeden gizlice koyduğu mektupla maruz kaldığı iğrençliği satır satır anlattı. Mektubu okuyan anne soluğu jandarmada alırken, gözaltına alınan 60 yaşlarındaki Ahmet K. çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Günün en iğrenç haberi Cumayeri Üvezbeli Köyü’nde geldi. İddiaya göre; eşinin ilk evliliğinden olan engelli kızına yıllardır tecavüz eden Ahmet K. çocuğun her şeyi, mektupla annesine anlatması sayesinde yakayı ele verdi.

4 yıl önce hayatını Ahmet K. ile birleştiren kadın, geçtiğimiz hafta öğrendiği kan donduran gerçekle hayatının şokunu yaşadı.

Ahmet K. ile evlendiğinde henüz 9 yaşında olan bacaklarından engelli kızını, tekstil fabrikasında çalıştığı için evde bırakmak zorunda kalan kadın, iddiaya göre; kocasının evladını yıllardır istismar ettiğini bugün 13 yaşında olan evladının yazdığı mektupla öğrendi.

Tüm yaşadığı iğrençlikleri kağıda döktüğü ve işe gitmeden önce mektubu gizlice annesinin çantasına koyduğu öne sürülen çocuğun, 9 yaşından bu yana maruz kaldığı istismarı anlatarak annesinden yardım istediği iddia edildi.

Kızı gibi kendisi de bacaklarından engelli olduğu için tekerlekli sandalyeye mahkum olan annenin işyerinde fark edip okuduğu mektuptan sonra hemen jandarmaya giderek resmi nikahlı kocası Ahmet K.’dan şikayetçi olduğu öğrenildi.

İhbar üzerine gözaltına alınan Ahmet K. jandarmadaki sorgusunun ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevinde gönderildi.

Öte yandan 4 yıl boyunca üvey kızına istismarla suçlanan Ahmet K.’nın Cumayeri’nin tanınmış sülalelerinden birine mensup olduğu bilgisi edinildi.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
DÜZCE
78 Kez Görüntülendi.
DÜZCE ‘SAĞLIK BAKANLIĞI’NA BAĞLANSIN’ DİYE BASTIRIYOR!
DÜZCE
33 Kez Görüntülendi.
“2026 AV SEZONU SONA ERDİ”
DÜZCE
24 Kez Görüntülendi.
DÜZCE’DEN GEÇMİŞ OLSUN MESAJLARI YAYIMLANDI
ASAYİŞ
35 Kez Görüntülendi.
2 AYRI OPERASYONDA YAKALANAN 3 KİŞİ TUTUKLANDI
DÜZCE
126 Kez Görüntülendi.
VALİ MAKAS: “KADININ ELİNİN DEĞDİĞİ HER ŞEY GÜZELDİR”
DÜZCE
28 Kez Görüntülendi.
KADIN HASSASİYETİYLE HAYATA BAĞLIYORLAR
ASAYİŞ
135 Kez Görüntülendi.
JANDARMA EKİPLERİ KIZ ÇOCUĞUNU AİLESİNE TESLİM ETTİ
DÜZCE
35 Kez Görüntülendi.
KADININ MÜCADELESİ, ‘ÖNCE VATAN’ MÜCADELESİDİR
ASAYİŞ
63 Kez Görüntülendi.
AİLESİNİN ENDİŞELİ BEKLEYİŞİ DEVAM EDİYOR
DÜZCE
79 Kez Görüntülendi.
PROJEYE DESTEK ALMAYA HAK KAZANDI