Kategoriler

SATAMADAN YAKALANDILAR

Düzce merkez ve Akçakoca’da gerçekleştirilen iki ayrı uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan toplam 3 şüpheli çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

Düzce’nin Akçakoca ilçesinde vatandaşları zehirlemeye kalkan sokak satıcılarına göz açtırılmıyor.

Akçakoca Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen operasyon kapsamında Akçakoca İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, 24 Haziran Perşembe günü saat 17.30 sıralarında uyuşturucu satıcısının yakalanması için harekete geçti.

Operasyonda bir süredir takipte olan şüpheli K.G. gözaltına alınırken, şahsın Ayazlı Mahallesi’ndeki ev ve müştemilattaki aramada toplam 35,6 gram metamfetamin, 6 adet kenevir tohumu, 21,2 gram kenevir bitki yaprağı, 1 ruhsatsız adet tabanca ve 6 adet fişek ele geçirildi.  

Hakkında ilgili suçlardan işlem yapılan şüpheli şahıs, emniyetteki işlemlerinin ardından bir gün sonra çıkarıldığı adli mercilerce tutuklanarak Çilimli Kapalı Cezaevi’ne teslim edildi.

Düzce’ye getirdikleri zehri satamadan hapsi boyladılar

Diğer yandan Düzce İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri de şehre uyuşturucu madde getireceği tespit edilen şüpheli 2 şahsı, 26 Haziran Cumartesi günü yapılan operasyon sonucunda yakaladı.

Şüpheli şahısların içerisinde bulunduğu araçta yapılan aramalarda 1045 gram sentetik kannobinoid maddesi ve bir miktar metamfetamin maddesi ele geçirildi.

Şüpheli 2 şahıs tamamlanan işlemlerinin ardından Uyuşturucu Madde Ticareti Yapmak suçundan sevk edildiği Sulh Ceza Hakimliği’nce tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
DÜZCE
78 Kez Görüntülendi.
DÜZCE ‘SAĞLIK BAKANLIĞI’NA BAĞLANSIN’ DİYE BASTIRIYOR!
DÜZCE
33 Kez Görüntülendi.
“2026 AV SEZONU SONA ERDİ”
DÜZCE
24 Kez Görüntülendi.
DÜZCE’DEN GEÇMİŞ OLSUN MESAJLARI YAYIMLANDI
ASAYİŞ
35 Kez Görüntülendi.
2 AYRI OPERASYONDA YAKALANAN 3 KİŞİ TUTUKLANDI
DÜZCE
125 Kez Görüntülendi.
VALİ MAKAS: “KADININ ELİNİN DEĞDİĞİ HER ŞEY GÜZELDİR”
DÜZCE
27 Kez Görüntülendi.
KADIN HASSASİYETİYLE HAYATA BAĞLIYORLAR
ASAYİŞ
135 Kez Görüntülendi.
JANDARMA EKİPLERİ KIZ ÇOCUĞUNU AİLESİNE TESLİM ETTİ
DÜZCE
35 Kez Görüntülendi.
KADININ MÜCADELESİ, ‘ÖNCE VATAN’ MÜCADELESİDİR
ASAYİŞ
63 Kez Görüntülendi.
AİLESİNİN ENDİŞELİ BEKLEYİŞİ DEVAM EDİYOR
DÜZCE
79 Kez Görüntülendi.
PROJEYE DESTEK ALMAYA HAK KAZANDI