Kategoriler

SEYRİ NEBİ YARIŞMASINDA DERECEYE GİRDİLER

Anadolu Gençlik Derneği (AGD)’nin Türkiye genelinde her yıl düzenlediği, bu yılda 11. si yapılan lise ve ortaokul öğrencilerine yönelik Seyri Nebi yarışmasında Düzce’de dereceye giren öğrenciler ödüllendirildi.

Anadolu Gençlik Derneği (AGD) ‘nin Türkiye genelinde her yıl düzenlediği Seyri Nebi yarışmasına bu yıl Düzce’den lise düzeyinde bin, ortaokul düzeyinde 3 bin öğrencinin katıldı. Salgın tedbirleri kapsamında çevrimiçi olarak düzenlenen yarışmada, adaylara İslam peygamberi Hz. Muhammed’in (S.A.V.) hayatıyla ilgili 100 soru yöneltildi.

Düzce ve ilçelerinde dereceye giren öğrenciler dün akşam Anadolu Gençlik Derneği Düzce Şubesi’nde düzenlenen törenle ödüllendirildi.

Lise düzeyinde Düzce’de 97 puanla birinci olan Sevval Efe’ ye çeyrek altın, 95 puanla ikinci olan Yağmur Güngör’e gram altın, 91 puanla üçüncü olan Zeynep Nur Erdoğan’a yarım gram altın verilirken, ortaokul düzeyinde 100 puanla Düzce’de birinci olan Esra Cennet Özdemir’e çeyrek altın, 98 puanla ikinci olan Ömer Faruk Akçil’e gram altın, 97 puanla üçüncü olan Enes Efe’ye yarım gram ile ödüllendirildi.

Dereceye giren öğrencilere ödüllerini Anadolu Gençlik Derneği Şube Başkanı Hasan Karaman, lise ve ortaokullar Komisyon Başkanı Berat Öztürk tarafından verildi. Anadolu Gençlik Derneği Şube Başkanı Hasan Karaman ödül töreninin ardından programa katılan öğrencilere ve velilere “COVİD-19 salgını nedeniyle sınavımızı online olarak yaptık fakat bundan sonraki sınavlarımızı okullarımızda yapmayı ümit ediyoruz. Yarışmada dereceye giren öğrencilerimizi ve ailelerini tekrardan tebrik ediyorum” ifadelerini kullandı.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
EKONOMİ
7 Kez Görüntülendi.
FINDIK BAHÇELERİNE TUZAKLAMALAR KURULDU
ASAYİŞ
24 Kez Görüntülendi.
“ŞÜPHELİLERİN BANKA HESAPLARINDA MİLYONLUK HAREKETLİLİK TESPİT EDİLDİ”
ASAYİŞ
74 Kez Görüntülendi.
DÜZCELİ GENÇ ADAM ROMANYA’DA GEÇİRDİĞİ TRAFİK KAZASINDA HAYATINI KAYBETTİ
SİYASET
17 Kez Görüntülendi.
“TÜRKİYE’NİN HUZURUNU BOZMAYA YÖNELİK HİÇBİR EYLEME İZİN VERMEYECEĞİZ”
AKÇAKOCA
13 Kez Görüntülendi.
FİKRET ALBAYRAK’I MAKAMINDA ZİYARET ETTİ…
SİYASET
10 Kez Görüntülendi.
BAKAN TUNÇ’UN DÜZCE PROGRAMI BELLİ OLDU
ASAYİŞ
26 Kez Görüntülendi.
SİGARA KAÇAKÇISI GÖZALTINA ALINDI
SİYASET
10 Kez Görüntülendi.
“MEVCUT KRİZİ DERİNLEŞTİRİYOR”
AKÇAKOCA
12 Kez Görüntülendi.
MUTİOĞLU: “YÜKSEK BİR FİYAT AÇIKLANIRSA HEM ÜRETİCİLERİMİZ HEM DE TÜRKİYE KAZANIR”
EKONOMİ
17 Kez Görüntülendi.
AİLE ŞİRKETLERİNDE KURUMSALLAŞMA EĞİTİMİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ