Kategoriler

AŞILAMADA DÖNÜM NOKTASI

Türkiye, koronavirüsle mücadele kapsamında aşılama programına tüm hızıyla devam ediyor. Sağlık Bakanı Koca, SGK kayıtlı tüm çalışanların yarından itibaren aşı randevusu alabileceğini açıkladı.

Yeni tip koronavirüsle mücadelede en önemli silah olan aşılamada Türkiye'de aşama kaydedilmeye devam ediliyor. "Kolları sıvıyoruz" sloganıyla başlayan yeni dönemde haziran ayı sonuna kadar 20 yaş üstü herkesin aşılanması hedeflenirken bu doğrultuda büyük bir adım daha atıldı. Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca, yarından itibaren (15 Haziran 2021) itibariyle SGK kaydı olan tüm memur ve işçilere aşı randevularının açılacağını duyurdu.

Bakan Koca, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, "İşçi ve memurların için yarın yeni bir gün başlıyor. SGK kayıtlı tüm çalışanlar… Yarın ilk işimiz aşı randevusu almak olsun" ifadelerini kullandı.

BUGÜN AŞILAMADA REKOR KIRILDI

Türkiye'de bugüne kadar uygulanan Kovid-19 aşılamasında en yüksek günlük doza ulaşıldı. Son 24 saatte 781 bin 351 kişi aşı yaptırdı. Sağlık Bakanlığınca, Kovid-19'la mücadele kapsamında uygulanan birinci ve ikinci doz aşı miktarı saat 19.30 itibarıyla toplam 34 milyon 493 bin 508 oldu. Sağlık Bakanlığı'nın "covid19asi.saglik.gov.tr" adresinde yer alan anlık verilere göre, 14 Haziran saat 19.30 itibarıyla uygulanan birinci doz aşı sayısı 20 milyon 735 bin 173, ikinci doz aşı 13 milyon 766 bin 415 oldu.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
DÜZCE
62 Kez Görüntülendi.
“KONUŞULACAK AĞIRLAR, HAFİFLER, KOLPAÇİNO İŞLER VAR”
EĞİTİM
30 Kez Görüntülendi.
“BU ANLAMLI YATIRIM İÇİN GÖNÜLDEN TEŞEKKÜRLERİMİ SUNUYORUM”
DÜZCE
22 Kez Görüntülendi.
ARİFE GÜNÜYLE BİRLİKTE SICAKLIKLAR DÜŞÜYOR, YÜKSEK KESİMLERDE KAR İHTİMALİ VAR
DÜZCE
22 Kez Görüntülendi.
KABİR ZİYARETİNDE ÇÖPLERİNİZİ ÇÖP KUTULARINA ATIN
DÜZCE
22 Kez Görüntülendi.
VALİ MAKAS: “ÇANAKKALE ZAFERİ TARİHE KAZINAN BİR DESTANDIR”
DÜZCE
14 Kez Görüntülendi.
BAYRAMLIK AĞZIMIZI BAYRAMDAN SONRA AÇACAĞIZ
DÜZCE
37 Kez Görüntülendi.
SÜRÜ HALİNDE DOLAŞAN SOKAK KÖPEKLERİ KORKU SALIYOR
DÜZCE
26 Kez Görüntülendi.
‘İYİLİK SOFRASI’ İFTAR PROGRAMI DÜZENLENDİ
DÜZCE
28 Kez Görüntülendi.
BAŞKAN YARDIMCISI KILIÇ: “ÇOCUKLARIMIZIN YÜZÜNDE TEBESSÜM OLMAK BİZİM İÇİN ÖNEMLİ”
DÜZCE
88 Kez Görüntülendi.
KURAK GEÇEN YAZ MEVSİMİNİN ARDINDAN UĞUR DERESİ UMUT OLDU