Kategoriler

JANDARMANIN 182. YIL DÖNÜMÜ KUTLANDI

Düzce’de Jandarma Teşkilatının 182. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla tören düzenlendi.

Toplumsal olaylar ve Terörle mücadelede en etkin rol oynayan Jandarma Teşkilatının 182. kuruluş yıl dönümü, yurt genelinde olduğu gibi Düzce’de de çeşitli etkinliklerle, koronavirüs salgınının gölgesinde kutlanıyor.

Düzce Anıtpark Meydanında Jandarma Teşkilatının 182. Kuruluş yıl dönümü nedeniyle düzenlenen törene, İl Emniyet Müdürü Mehmet Ali Akkaplan, Düzce İl Jandarma Komutanı Albay Mustafa Çetinkaya, İl Sağlık Müdürü Dr. Yasin Yılmaz, askeri erkan, emniyet güçleri ve zabıta ekipleri katıldı.

Düzce İl Jandarma Komutanı Albay Mustafa Çetinkaya’nın Atatürk Anıtına Çelenk Koyması ile başlayan tören, Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk, silah arkadaşları ve vatan için canlarının feda eden tüm şehitler için saygı duruşu ile istiklal marşının okunması ile devam etti.

Günün anlam ve önemine ilişkin açıklamalarda bulunan Düzce İl Jandarma Asayiş Komutanı Yüzbaşı Hanifi Alemdar, “Başarılarla dolu 182 yıllık köklü bir tarihe sahip olan Jandarma Genel Komutanlığı kuruluşundan bugüne kadar yüce milletimizin engin sevgi ve güvenine mazhar olmuş. Türkiye Cumhuriyeti’nin bölünmez bütünlüğünün korunması, milletimizin huzur ve güvenliği ile kamu düzeninin sağlanması yönündeki hizmetleriyle ulusumuzun her zaman takdirini kazanmıştır. Jandarma Genel Komutanlığı personeli olarak bizler, milletimizin bize olan bu teveccühünün bilincinde hareket ederek, var olan bu güven ve sevgi bağını korumak, perçinlemek ve daha da güçlendirmek azim ve kararlılığındayız. Türk milletinin sonsuz güvenine mazhar olmayı başaran Türkiye Cumhuriyeti Jandarması kurulduğu günden bu yana günlük yaşamın her anında, ülkemizin her noktasında, gece, gündüz, sıcak, soğuk, yağmur, çamur demeden halkımızın hizmetinde olmuş, bundan sonra da olmaya devam edecektir.  Jandarma; üstün vazife anlayışı, sarsılmaz disiplini, etkili ve gerçekçi eğitimi, yüksek fiziki ve moral gücü ile kutsal vatan topraklarımız üzerinde görev yaptığı her noktada Türkiye Cumhuriyeti’nin gücü ve teminatı olmuştur. Kahramanca, canı pahasına her türlü zor koşullarda en zor arazi kesimlerinde teröristle mücadele harekâtı icra eden Jandarma, Emniyet Teşkilatımız ve diğer Kurum ve Kuruluşlarla tam bir koordine içinde bağrından çıktığı milletinden aldığı destekle fedakarca görev yapmaktadır. Modern teknolojinin bütün imkanlarını etkinlikle kullanabilen, milli, ahlaki ve mesleki değerlerle yetişmiş personeliyle üstün bir vazife anlayışı, büyük bir sorumluluk duygusu ve özveriyle verilen tüm görevleri yerine getirme gayret, azim ve inancı içerisindedir” denildi.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
DÜZCE
62 Kez Görüntülendi.
“KONUŞULACAK AĞIRLAR, HAFİFLER, KOLPAÇİNO İŞLER VAR”
EĞİTİM
30 Kez Görüntülendi.
“BU ANLAMLI YATIRIM İÇİN GÖNÜLDEN TEŞEKKÜRLERİMİ SUNUYORUM”
DÜZCE
22 Kez Görüntülendi.
ARİFE GÜNÜYLE BİRLİKTE SICAKLIKLAR DÜŞÜYOR, YÜKSEK KESİMLERDE KAR İHTİMALİ VAR
DÜZCE
22 Kez Görüntülendi.
KABİR ZİYARETİNDE ÇÖPLERİNİZİ ÇÖP KUTULARINA ATIN
DÜZCE
22 Kez Görüntülendi.
VALİ MAKAS: “ÇANAKKALE ZAFERİ TARİHE KAZINAN BİR DESTANDIR”
DÜZCE
14 Kez Görüntülendi.
BAYRAMLIK AĞZIMIZI BAYRAMDAN SONRA AÇACAĞIZ
DÜZCE
36 Kez Görüntülendi.
SÜRÜ HALİNDE DOLAŞAN SOKAK KÖPEKLERİ KORKU SALIYOR
DÜZCE
25 Kez Görüntülendi.
‘İYİLİK SOFRASI’ İFTAR PROGRAMI DÜZENLENDİ
DÜZCE
28 Kez Görüntülendi.
BAŞKAN YARDIMCISI KILIÇ: “ÇOCUKLARIMIZIN YÜZÜNDE TEBESSÜM OLMAK BİZİM İÇİN ÖNEMLİ”
DÜZCE
88 Kez Görüntülendi.
KURAK GEÇEN YAZ MEVSİMİNİN ARDINDAN UĞUR DERESİ UMUT OLDU