Sezona Başlayan Çilimli Belediyespor Heyecan Veriyor.

Geçen sene gösterdiği başarının ardından bu sene Bölgesel Amatör Lig’de (BAL) mücadele edecek olan Çilimli Belediyespor, şimdiden taraftarını ve Düzcelileri heyecanlandırmaya başladı.

Sezona Başlayan Çilimli Belediyespor Heyecan Veriyor.

Geçen sene gösterdiği başarının ardından bu sene Bölgesel Amatör Lig’de (BAL) mücadele edecek olan Çilimli Belediyespor, şimdiden taraftarını ve Düzcelileri heyecanlandırmaya başladı.

04 Ağustos 2018 Cumartesi 16:08
Sezona Başlayan Çilimli Belediyespor Heyecan Veriyor.

Teknik Direktörlüğe Nedim Akbulut’u getirmesi ile taraftarları heyecanlandıran Çilimli Belediyespor, yaptığı transferlerle de merakın dozunu arttırdı. Yen sezon hazırlıklarına diğer takımlardan daha erken başlayan takım sezona bomba gibi gireceğe benziyor. Yeni sezon öncesi sorularımızı içtenlikle cevaplayan Teknik Direktör Nedim Akbulut, takımla ile ilgili değerlendirmelerini bizlerle paylaştı.

“Çilimli Belediyespor Çok Hevesli Bir Ekip”

Sorumuz üzerine takımla anlaşma sürecini bizimle paylaşan Nedim Akbulut, ekibin hevesli ve heyecanlı olmasına vurgu yaptı. Akbulut: “Çilimli Belediyespor BAL’da yeni ve hevesli bir ekip. Düzce’deki bütün takımlar bizim. Daha önce Düzce’de farklı takımlarla çalıştım. Çilimli Belediyespor çok heyecanlı bir ekip olduğunu gösterdi ve çok erken bir teklif yaptılar. Biraz düşünme süresi istedik. Bu süreçte de şartlarımız oluştu ve anlaştık” ifadelerini kullandı.

“Hedef Ligde Kalmak”

Akbulut Takımın yeni sezonda izleyeceği yol haritası ve hedeflerini ise: “Yönetimle görüşmelerimiz sonucunda ortak hedefimizin bu sene ligde kalmak olduğunu kararlaştırdık. Çok yüksek bütçeli bir ekip değiliz. Elimizdeki bütçeyle uygun bedellerle, içerisinde kariyerli futbolcuları da barındıran bir takım kurduk. Sağ olsun bazı arkadaşlarımız yüksek piyasaya rağmen bizimle çalışmak için heveslilerdi. Başka yerlerde daha fazla ücretlerle oynayabilecekken, sezonu bizimle geçirmek istediler. Genç ve tecrübeli futbolcuların kaynaşması ile güçlü bir takım olacağımıza inanıyorum” sözleriyle açıkladı.

“Hazırlıklara Tam Anlamıyla Pazartesi Başlayacak”

Takımın henüz yeni bir araya gelen futbolculardan oluştuğunu dile getiren Nedim Akbulut: “Yeni kurulmuş bir ekip olduğumuz ve ligde de yeni olduğumuz için sezona biraz erken başladık. Tempoyu çok arttırmadan top ile çalışmalara başladık. Futbolcular henüz birbirini çok tanımıyor. Bu süreçte dikkatli çalışmamız gerekiyor. Şu anki idmanlarımız ilerideki idmanlara vücudumuzu hazırlamak amaçlı, nabız sayımızı çok yükseltmeden gerçekleşiyor. Alışma sürecini çabuk atlatıp, futbolcuların bir an önce uyum sağlamasını istiyoruz. Çift idman yapmaya başladık. Yönetim kurulumuz beslenme ve dinlenme ortamımızı çok iyi ayarladı. Birkaç transferimiz daha gelecek yakın zamanda takıma katılacaklar. Şu an burada denenen futbolcuları da görüp hangilerinin kalacağına karar verdikten sonra Pazartesi gününden itibaren tam anlamıyla hazırlıklara başlayacağız. Hazırlık maçlarına kadar 13 gün kadar bir süremiz olacak. Maçlara hazır çıkmak istiyoruz” şeklinde konuştu.

“Göze Hoş Gelen Bir Futbol Oynayacağız”

Nedim Akbulut alıştığımız oyun mantalitesini bu takımda da uygulayacağını belirtti. Maçlarda zevkli futbol izletmeyi amaçlayan Akbulut: “Benim oyun mantalitemde kendimizin ne yapabileceği vardır. Rakibi pek düşünmem. Elimizdeki futbolcuların kalitesine göre ne yapabileceğimizi düşüneceğiz. Oyuncuların yetenekleri doğrultusunda farklı taktikler deneyeceğiz. Taktiklerimizin futbolcular üzerinde nasıl durduğunu göreceğiz. Daha çok topu oynamaya çalışan bir takım olacağız. Oyunu daraltıp ne rakibi oynatmama ne de kendimiz oynamama durumu yok bizde. Göze hoş gelen bir futbol oynamak istiyoruz. Oyun mantalitemiz de bu olacak” sözleriyle taraftarları heyecanlandırdı.


Taraftar Bu İşin Önemli Bir Parçası

Çilimli Belediyespor Teknik Direktörü Nedim Akbulut taraftarın önemini hatırlattı. Taraftardan destek isteyen Akbulut: “Yeni bir ekip olduğumuz için taraftarımızdan sabırlı olmalarını istiyoruz. Yeni kurulan takımlar birbirine alışma sürecini çok hızlı da atlatabilir. Bazen zaman alabilir. Taraftarlar bizi tanıyor. Biz onları tanıyoruz. İsteklerini biliyoruz. Göze hoş gelen, zevkli maçlar oynamaya çalışacağız. Bu sene bu ligde tutunmaya çalışacağız. Futbol sadece yönetim, antrenör ve futbolcu ile olmuyor. Taraftar bu işin önemli bir parçası, o yüzden taraftarımızdan bize destek olmalarını bekliyoruz” dedi.

Son Güncelleme: 04.08.2018 17:05
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.