VATANDAŞLARIN ÇOĞU "KESKİN" DEDİ...

2023 Cumhurbaşkanlığı ve Genel Seçimlerine yönelik süreç işlemeye devam ederken, Düzce halkı AK Parti’den kimleri milletvekili adayı olarak görmek istiyor? Öncü Haber ekibi bu sorunun cevabını alabilmek için sokağa inerek vatandaşlara AK Parti’den aday adayı olması beklenen 5 ismi vatandaşlara sordu. Vatandaşların büyük bir bölümü, AK Parti İl Başkanlığı görevinden istifa eden Mustafa Keskin’in aday gösterilmesini istediklerini belirtti.

VATANDAŞLARIN ÇOĞU "KESKİN" DEDİ...

2023 Cumhurbaşkanlığı ve Genel Seçimlerine yönelik süreç işlemeye devam ederken, Düzce halkı AK Parti’den kimleri milletvekili adayı olarak görmek istiyor? Öncü Haber ekibi bu sorunun cevabını alabilmek için sokağa inerek vatandaşlara AK Parti’den aday adayı olması beklenen 5 ismi vatandaşlara sordu. Vatandaşların büyük bir bölümü, AK Parti İl Başkanlığı görevinden istifa eden Mustafa Keskin’in aday gösterilmesini istediklerini belirtti.

23 Ocak 2023 Pazartesi 17:33
VATANDAŞLARIN ÇOĞU "KESKİN" DEDİ...

Türkiye 2023 Cumhurbaşkanlığı ve Genel Seçimlerine hazırlanırken, Düzce’de özellikle AK Parti’nin hangi adaylarla seçimlere gideceği merak konusu oluyor. Yeni İl Başkanı’nın önümüzdeki günlerde belli olmasının ardından AK Parti’de aday adaylığı süreci başlaması beklenirken, Düzce kamuoyunda 2023 seçimleri için birçok isimin adı kamuoyunda aday adaylığı için telaffuz ediliyor. Peki, Düzce’de vatandaşların, kendilerini Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde (TBMM) temsil etmesini istediği isim hangisi? Öncü Haber ekibi, adı AK Parti’den aday adaylığı için telaffuz edilen 5 kişinin ismini vatandaşlara sordu.

Vatandaşlara, AK Parti’de aday adayı olarak isimleri ön plana çıkan, “AK Parti eski İl Başkanı Mustafa Keskin, Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu, İl Sağlık Müdürü Dr. Yasin Yılmaz, Akçakocalı İş İnsanı Burhan Özdemir ve AK Parti Akçakoca İlçe Başkanı Esvet Sarıoğlu” arasından kimi milletvekili adayı olarak görmek istersiniz?” sorusunu yönelten Öncü Haber ekibi, çoğunlukla “Mustafa Keskin” cevabını aldı.

AK Parti’nin halkın ve teşkilatların içinden gelen, Düzce’nin tanınmış isimleri ile seçimlere gitmesini isteyen vatandaşlar, Keskin’in partinin kuruluşundan bu yana parti için büyük emek sarf ettiğine dikkat çekti.

Öncü Haber Mikrofonuna konuşan Vatandaşlara göre, Mustafa Keskin’in aday gösterilmesi halinde halk tabanından büyük destek görecek.

İşte Düzce halkının görmek istediği AK Parti Milletvekili Adayları:

“Milletvekillerini seçim haricinde görmüyoruz”

Sinan Sırtkaya: Bugüne kadar, milletvekillerimizi seçim haricinde göremedik. Ancak seçim zamanı hatırladılar bizi. Daha doğrusu sizin saydığınız bu isimleri bilmiyorum, halkın içinde olsalardı tanırdık. İçlerinden sadece bir ismi hatırlıyorum, o da Mustafa Keskin. Mustafa Keskin’in İl Başkanlığı görevini yaptığını biliyorum. Onu da o yüzden tanıyorum. Diğer isimleri eğer tanısaydım, destek verir miydim? Bence veremem yani.

“Mustafa Keskin’in AK Parti’de ciddi çalışmaları oldu”

Cemil Demirtaş: “Sorduğunuz isimleri kimisini şahsen tanıyorum, kimisi ise samimi olduğum kişiler. Ama içlerinde en yakın tanıdığım, tabii Mustafa Keskin. AK Parti’de çok ciddi çalışmaları olmuş ve halkın içinden gelen bir insan. Daha yakın gibi olduğunu ve daha isabetli olacağını düşünüyorum.

“Benim Favorim, Mustafa Keskin”

İsa Sak: “Benim favorim Mustafa Keskin. Diğerleri de çok dürüst ve efendi de Mustafa Keskin daha başarılı ve çalışkan. Yıllardan beri tanırım kendisini. Halkın içinden gelen, başarılı bir başkanımızdı.

“AK Parti içinde Mustafa Keskin iyidir”

Ruhi Güner: Vallahi bugüne kadar AK Parti milletvekillerinin bugüne kadar hiç hayrını görmedik, bu yüzden AK Parti’den de bir hayır geleceğini zannetmiyorum. Ama yine de eski İl Başkanı Mustafa Keskin, yine iyidir.

“Tercihim Yasin Yılmaz olur”

Kadir Kantemur: “AK Parti’den İl Sağlık Müdürü Dr. Yasin Yılmaz’ı milletvekili adayı olarak görmek isterim. Çünkü kendisi bürokrat. Kendisini başarılı buluyorum, başarılı bulduğum için de Yasin Yılmaz tercihim olur.

“İsimleri Reis belirleyecek”

Hilmi Ayvaz: “Saydığınız isimlerin hepsi, Reisin tercihine bağlı. Geçtiğimiz seçimlerde 19-20 kişi vardı, içlerinden birisi seçilecek diye beklerken, Ankara’da o isimleri Reis karaladı. Ayşe Keşir’i mesela Ankara’dan beri Düzce Milletvekili oldu. Mesela yine İbrahim Korkmaz, hiç liste de yokken Milletvekili seçildi. O yüzden ben şimdi, ‘şunu görmek istiyorum’ desem, göremeyeceğim. Ama ben yine de Dr. Yasin Yılmaz’ı aday olarak görmek istiyorum. Ben de sağlıkçıyım çünkü hastaneden emekliyim. Yasin Yılmaz Düzce için çalışır yani. Yani milletvekili seçildiği zaman, parti rozetini çıkartıp, hiçbir siyasi parti gözetmeksizin çalışır diye düşünüyorum.

“Mustafa Keskin olursa iyi olur, diğerlerini tanımıyorum”

Yaşar Yıldız: “Mustafa Keskin’in olmasını istiyorum. Uzun yıllar partinin başında. Herkese yardımcı olmuştur. Mustafa Keskin olursa iyi olur, çünkü ötekilerin çoğunu tanımıyorum ben.

“Yasin Yılmaz’ı daha iyi tanıyorum”

Serkan Soyluoğlu: “İl Sağlık Müdürü Dr. Yasin Yılmaz’ı görmek isteriz. Kendisini biraz daha iyi tanıyoruz, o yüzden. Diğerlerini daha iyi tanımıyoruz.

“Mustafa Keskin dışında diğerlerini tanımıyorum”

Recep Dinçar: Mustafa Keskin dışında hiçbirini tanımıyorum. O yüzden Mustafa Keskin’i aday olarak görmek isterim.

“Saydığınız isimlerin hepsi iyi insanlar”

Hayrettin Ada: Hayırlısı kimse, Allah bize onu nasip etsin. Çünkü saydığınız isimlerin hepsi, Düzce’ye hizmet edebilecek iyi insanlar. Onun için ‘Şu’ demek çok yanlış olur. Benim tanıdığıma göre, hepsi iyi insanlar. Allah muvaffak eylesin, hayırlısı kimse o olsun. 

“Mustafa Keskin’in bugüne kadar hatasını görmedik"

İlhan Dursun: Ben Mustafa Keskin’i aday olarak görmek istiyorum. Çünkü Mustafa Keskin tanıdığımız bir insan, diğerlerini pekiyi tanımıyoruz. Mustafa Keskin’in bugüne kadar hiçbir hatasını yanlışını görmedik. Bugüne kadar AK Parti’de çok düzgün ve iyi çalıştı. Bundan sonra da inşallah düzgün çalışır ve milletvekilliği de yakışır ona.

HABER: Savaş ARI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner86

banner84