“ŞEHRİN ANAHTARI ARTIK BİZİM ELİMİZDE”

Düzce CHP Milletvekili Talih Özcan 14 Mayıs ve 28 Mayıs’ta yapılan seçimlere yönelik Öncü Haber mikrofonlarına özel değerlendirmelerde bulundu. Her zaman Düzce halkının yanında olacağını ve ciddi bir başarı elde ettiklerini söyleyen Özcan; “Şehrin anahtarı artık bizim elimizde. Bu kapıları beraber açacağız” dedi.

“ŞEHRİN ANAHTARI ARTIK BİZİM ELİMİZDE”

Düzce CHP Milletvekili Talih Özcan 14 Mayıs ve 28 Mayıs’ta yapılan seçimlere yönelik Öncü Haber mikrofonlarına özel değerlendirmelerde bulundu. Her zaman Düzce halkının yanında olacağını ve ciddi bir başarı elde ettiklerini söyleyen Özcan; “Şehrin anahtarı artık bizim elimizde. Bu kapıları beraber açacağız” dedi.

30 Mayıs 2023 Salı 17:02
“ŞEHRİN ANAHTARI ARTIK BİZİM ELİMİZDE”

14 Mayıs ve 28 Mayıs seçimlerine yönelik Düzce Millet İttifakı CHP Milletvekili Talih Özcan  değerlendirmelerde bulundu. CHP olarak çok çalıştıklarını ve daha çok çalışmaya devam edeceklerini ve bu süreçte Düzce halkının her türlü sorun sıkıntısını dillendireceğini söyleyen Özcan; “Şehrin anahtarı artık bizim elimizde. Bu kapıları beraber açacağız” dedi.

CHP seçmenin morali biraz düşmüş olsa da bu durumu hep beraber toparlayacağını söyleyen Talih Özcan şu sözlerle konuşmasına devam etti:

BANA GÖRE SEÇMEN ÇOK AKILLI DAVRANIYOR

“Ben Düzce’den vekil çıkardınız lafını hiç beğenmiyorum. Bana göre kıskanç ve kompleksli insanların sözü olduğunu düşünüyorum. Biz hep beraber çıkarttık. Biz biliyorsunuz Millet İttifakı bileşenleri olarak seçime katıldık. Herkesin emeği ve katkısı var. Biz dostlarımızla birleşe birleşe büyüyeceğiz derken verdiğimiz mesajlar zaten bu anlamdaydı. Bende her defasında söyledim, ben 4 yıldır alanda çalışıyorum. Olmayan oyları harekete geçirmek, 35-37 milyon civarında oy aldık 2018 seçimlerinde. Ancak vatandaşa dokunmadan, vatandaşa gitmeden, vatandaşı anlamadan, onun söylemlerini anlamadan, onun inançlarını anlamadan, iyi gününü, kötü gününü anlamadan vatandaş zaten oy vermiyor. Bana göre seçmen çok akıllı davranıyor, çok kararlı ve bilinçli davranıyor. Ben seçmelere çok inanıyorum. Ben gittim kendimi anlattım, onları da çok dinledim. Benim ve örgütümün onları anladığına inanıyorum. Onu için bizi göğüslediler, kabul ettiler. Onun için bizde onların önündeyiz diyorum.”

BU ENSTRÜMANLAR BİZİM ELİMİZDE OLSAYDI 5 PUAN FARKLA ÖNDE BİTİREBİLİRDİK

“Bu bir çalışmanın ürünüdür. Yani çalışırsanız, vatandaşa ulaşırsanız onları anlarsanız vatandaş size oy veriyor. Ben örgütlerin ve teşkilatların çalıştığına inanıyorum. Ben ve adaylar herkes çalıştı sahada. Bizim bu çalışmamız başarı getirdi. Bunun için dolaylı olarak Cumhurbaşkanlığı seçimlerine yansıdı. Genel başkanımızın verdiği mesajlar, halka verdiği taahhütler, gelecekte yağacağı plan ve projeler ülke için bunlarda başarıyı beraberinde getirdi.

 Kemal Kılıçdaroğlu’nu bundan sonra çok güçlü bir aday olarak düşünüyorum. Aldığı oy oranı azımsanmayacak kadar bir oydur. Şayet biz değişim ve dönüşüm derken herkes bir değişim ve dönüşüm istiyor. Ancak böyle bir seçim olduğu zaman şartlar eşit olacak. Biz hepimiz sözcük olarak demokrasiye inanıyoruz ama zaman zaman bunlarda da sapmalar olunca istenen sonuçlar alınamıyor. Yani burada ki oyların nereden geldiği, kimler tarafından kullanıldığı, devletin gücünün, desteğinin her türlü şartın iktidar tarafına yansıdığını çok iyi biliyoruz. Bizimde elimizde bu enstrümanlar yoktur. Bu enstrümanlar bizimde elimizde olsaydı 5 puan farkla önde bitirebilirdik. Ama bu bir yarıştır kabul etmek lazım. Geleceğe daha iyi hazırlanacağız.”

HEP BERABER DÜZCE’Yİ BÜYÜTECEĞİZ

“Hiç hayal kırıklığı yaşamayalım. Biz 50-70 yıldır iktidar olamadık. Zaman zaman olduk ama hep yarım kaldık. Biz halka kendimizi sevdireceğiz, onları anlayacağız. Bu halk bize oy verdi, bizim insanlarımız. Hepimiz oy kullanıyoruz. Biz şimdi milletvekili olduk diye bir farklılığımız yok. Bende vatandaşım, halkım. Çok çalışmamız ve değişmemiz lazım. Alanda ilgi gören, tanınan simalarla bir araya gelmemiz lazım. Köylere gitmemiz lazım, vatandaşa daha çok kendimizi anlatmamız lazım, projelerimizden bahsetmemiz lazım.

Bizim seçmenimizin ilk anda morali düşmüştür ama bunu biz hep beraber toparlayacağız. Bizde varız, artık Düzce’de Millet İttifakının bir milletvekili vardır. Şehrin anahtarı artık bizim elimizde. Bu kapıları beraber açacağız. Gidilmedik hiçbir yer bırakmayacağız. Biraz örgütümü de motive edeceğiz. Bu görev de bana düşüyor. Hep beraber Düzce’yi büyüteceğiz. Düzce’yi çok seviyorum, saygılarımı sunuyorum. Düzce’nin sesi, kulağı olacağız. Onların sorunlarını her yerde dillendireceğiz. Ben hep söylüyorum; halkın milletvekili olacağım.”

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.