O SORUNU ÇÖZÜLDÜ…

AK Parti Düzce İl Başkanı Mustafa Keskin, köy ziyaretleri sırasında verdiği sözü yerine getirdi.

O SORUNU ÇÖZÜLDÜ…

AK Parti Düzce İl Başkanı Mustafa Keskin, köy ziyaretleri sırasında verdiği sözü yerine getirdi.

10 Ekim 2022 Pazartesi 17:43
O SORUNU ÇÖZÜLDÜ…

AK Parti Düzce İl Başkanı Mustafa Keskin, köy ziyaretleri kapsamında gittiği Gürcüçiftik köyünde yağışlı havlarda su baskınlarından dolayı madur olan vatandaşın su baskınlarının önlenmesi için bir talebiyle karşılaşmıştı.

Her yağmur yağdığında evinin bahçesine su bastığından şikayetçi olan Hatice Atay, Başkan Keskin’den söz almıştı. Keskin’in girişimleriyle başlatılan çalışma sonucu Hatice Atay’ın sorunu çözüldü.

AK Parti İl Başkanı Mustafa Keskin ile İl Genel Meclis Başkanı Çiğdem Günal bugün Gürcüçiftik Köyüne giderek Hatice Atay’ı evinde ziyaret etti.

Yapılan çalışma için teşekkür eden Hatice Atay, “Hepinize çok teşekkür ederim. Benim bir sözüme geldiniz. Burada ne gerekiyorsa yaptınız. Gerçekten çok büyük sıkıntı çekiyordum. Çok şükür ondan sonra bir sıkıntı görmedim. İnşallah’da görmem. Gerçekten ilgileniliyormuş. Haberiniz olunca buraya geldiniz. Normalde diyorlar ya bakar geçerler diye. Benimle çok dalga geçtiler aslında. Onlara dedim ki kimse gelmezse bana kadar gel, bende dedim ki gerekeni yaparım. Benim için gitmek sorun değil. İsteyenin bir yüzü vermeyenin iki yüzü derler ya atlarımız benim için sıkıntı yok. Ben çok memnun kadım. Allah sizden razı olsun”dedi.

Başkan Keskin ise yaptığı açıklamada, “Geçtiğimiz ay gerçekleştirdiğimiz köy ziyaretleri kapsamında uğradığımız Gürcüçiftlik Köyü'nde hemşehrilerimizle sohbet ederken köy sakinlerinden Hatice hanım'ın bir talebi olmuştu. Bugün çat kapı yaptığımız ziyarette o talebi yerine getirmiş olmanın mutluluğunu yaşadık, hamdolsun. Biz; her daim hemşehrilerimizin gönlünde yer almanın, yüzlerinde tebessüm bırakmanın gayretindeyiz” ifadelerinde bulundu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.