Karamollaoğlu Akçakoca'da Konuştu

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Düzce'nin Akçakoca ilçesinde İl Gençlik Kollarının düzenlemiş olduğu Gençlik Kampı etkinliğine katıldı.

Karamollaoğlu Akçakoca'da Konuştu

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Düzce'nin Akçakoca ilçesinde İl Gençlik Kollarının düzenlemiş olduğu Gençlik Kampı etkinliğine katıldı.

01 Eylül 2018 Cumartesi 13:29
Karamollaoğlu Akçakoca'da Konuştu

Karamollaoğlu, ilçeye bağlı Kalkın Köyü'ndeki bir tatil kampında düzenlenen "Gençlik Kampı"nda gençlerin sorularını yanıtladı. 

Etkinlik sonrası açıklama yapan Karamollaoğlu, doların yükselmesinin fındık fiyatında tereddüde neden olduğunu söyledi.

Türk lirasının değer kaybettiğini dile getiren Karamollaoğlu, şöyle konuştu:

"Dolar yükseliyor bu yanlış. Dolar yükselmiyor. Türk lirası değer kaybediyor. Hem dolar karşısında hem avro karşısında değer kaybediyor. Şu anda aslında üreticinin lehine bir durum. Biz buradaki kaybı üreticinin lehine değerlendirmemiz lazım. Üretici lehine değerlendirirsek fiyatın 20 liraya yaklaşması lazım. Eğer fındık fiyatı 16 liranın altında olursa hakikaten fındıkçıya haksızlık olur. Fındıkta biz tekeliz. Yüzde 70- 75'ini biz üretiyoruz. Fındık fiyatı dolar karşısında değişmedi. Dışarıda dolar fiyatı aynen devam ediyor. Ümit ediyorum fındık fiyatı 16 liranın altında olmaz." 

Yerel seçimlerin startını yarın vereceklerini belirten Karamollaoğlu, şunları kaydetti:

"Genel seçimlerde yüzde 10 baraj esas problemdi. Bir de mecliste eğer çoğunluk elde edilmiş olsaydı Başkanlık sisteminin tadil edilmesine ihtiyaç duyulurdu. Şu anda yerel seçimlerde böyle bir şey yok. Yerel seçimler biraz halkın kendiliğinden ittifak edeceği bir konu. Partilerin ittifakının o kadar faydası olmuyor. Yerel seçimlerde adaylar biraz öne çıkıyor. Bundan dolayı biz bütün illerde, ilçelerde, beldelerde inşallah kendi adayımızı belirleyeceğiz." 

Son Güncelleme: 01.09.2018 13:39
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner86

banner84