“DÜZCESPOR’UN EN BÜYÜK RAKİBİ FARUK ÖZLÜ”

Düzcespor’un Tarsuz İdman Yurdu galibiyetinin ardından CHP İl Başkanı Semih Cemşit çarpıcı açıklamalarda bulundu.

“DÜZCESPOR’UN EN BÜYÜK RAKİBİ FARUK ÖZLÜ”

Düzcespor’un Tarsuz İdman Yurdu galibiyetinin ardından CHP İl Başkanı Semih Cemşit çarpıcı açıklamalarda bulundu.

23 Ocak 2023 Pazartesi 17:20
“DÜZCESPOR’UN EN BÜYÜK RAKİBİ FARUK ÖZLÜ”

Son 6 haftadır mağlubiyet yüzü görmeyen Düzcespor’un aldığı son galibiyet sonrasında konuşan Cemşit,” Öncelikle Düzcespor’umuzu gösterdiği iyi futbol ve başarılı sonuçlar için tebrik ediyorum. Çekişmeli bir grupta mücadele ediyoruz. Umarım sezon sonunda ligi istediğimiz yerde bitiririz.” dedi.

DÜZCESPOR AMATÖR SAHAYA HAPİS EDİLMEK İSTENİYOR

Alınan başarılı sonuçlar ardından Düzcespor’un ligdeki durumunu değerlendiren Cemşit,” 3. ligden gelip 2. lige, bu kadar kısa sürede ayak uydurmak kolay bir iş değil. Son haftalarda ki performansa bakacak olursak Düzcespor’un bir üst lige çıkma ihtimali her gün güçleniyor. Ancak takım bu kadar iyi giderken, bu işin ahenk içinde gitmesini sağlayabilecek en önemli etmenlerden biri seyirci maalesef takımın yanında olamıyor. Yıllardır futbolu takip ediyoruz Türkiye’de daha önce görülmemiş bir uygulama bu sene Düzce’de hayata geçirildi. Şampiyonluk yolundaki takımın göz göre göre stadı yıkılıyor, yeni stat yapılmıyor, Düzcespor amatör sahaya hapis edilmek isteniyor. Bu organize kötülük Düzce Belediyesi tarafından gerçekleştiriliyor. Yani işin aslı şu; Düzcespor’un rakipleri bir araya gelip Düzcespor’un şampiyon olmaması için neler yapmalıyız diye düşünseydi, Faruk Özlü’nün yaptığı kötülükten daha büyüğünü yapamazdı.” dedi.

İNAT UĞRUNA DÜZCESPOR ENGELLENİYOR

Düzce Belediye Başkanının fikir alışverişinde bulunmaktan imtina ettiğini ve kararları tek başına verdiğini belirten Cemşit, “Faruk Bey göreve geldiğinden bu yana Düzce’nin değerlerini hiçe sayarak adeta şehrin yakın tarihinin unutulması için elinden geleni yapıyor. Düzce gibi futbolda bir kültürü olan şehrin, bu denli bencil yöneticilere emanet edilmesi sonucu bu sıkıntıları yaşıyoruz.” şeklinde konuştu.

BU ACELE NEDEN?

Düzce’nin biriken birçok problemi varken şehir stadyumunun ve amatör sahaların hızlıca tahliye edilmesinin nedenini bir türlü anlayamadıklarını belirten Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Semih Çemşit, “Daha önceleri denaetle dile getirdik. Şehrimizin altyapı problemleri var. Trafik problemlerimiz otopark problemlerimiz ve önüne geçilemeyen bir hava kirliliği problemimiz mevcut. Yeni Pazaryeri yapıyoruz, bütçeyi tutturamıyoruz ek kredi çekiyoruz. Asar deresine ödüllü bir proje yapıyoruz ama onun da bütçesini tutturamıyoruz kredi çekiyoruz. Şehrimizin yararına olacak projelerde bile alınan yanlış kararlar nedeniyle sürekli bir sıkıntı yaşıyoruz. Ancak her şeyi hallettik tek sıkıntımız şehir stadını yıkmakmış gibi hareket etmekten de kaçınmıyoruz. Millet bahçesi sevdasına Düzcespor’u bu şampiyonluk yolunda yalnız bırakmak, Düzce Belediyesi’ne hiç yakışmıyor.” dedi.

YENİ STAT PROJESİ HANGİ AŞAMADA?

Düzcespor için planlanan yeni şehir stadı projesi ile alakalı Düzce Belediye Başkanı Faruk Özlü’ye bir dizi sorular yönelten Cemşit, “Belediye Başkanımız Faruk Özlü elinde bir maket stat projesi oradan oraya gezdiriyor. Bu stat projesinin ne zaman hayata geçeceğini tam olarak kimin bildiğini gerçekten çok merak ediyoruz. Mesela stat inşaatı ne zaman başlayacak? Bu inşaatın bütçesi ne kadar? Bütçeye hala onay gelmedi mi? Düzcespor daha kaç sene amatör sahalarda mücadele etmek zorunda kalacak? Yeni stat projesinin olacağı alanın şehir ile entegrasyonu ve bir bütünlük halinde olması nasıl sağlanacak?

Sorularımıza cevap alamayacağız bunu biliyoruz ve bu konuyu kamuoyunun takdirine bırakıyoruz.” şeklinde konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.