Hangi Partiden Olursa Olsun Muharrem Tozan

Gün geçtikçe yaklaşan seçimler için partiler aday belirleme çalışmalarına başladı. Malumat olarak ilçelerin bu konudaki görüşünü almaya Gümüşova ile devam ettik.

Hangi Partiden Olursa Olsun Muharrem Tozan

Gün geçtikçe yaklaşan seçimler için partiler aday belirleme çalışmalarına başladı. Malumat olarak ilçelerin bu konudaki görüşünü almaya Gümüşova ile devam ettik.

19 Eylül 2018 Çarşamba 16:28
Hangi Partiden Olursa Olsun Muharrem Tozan

Mart 2019’da gerçekleşecek olan seçimler kamuoyunu meşgul etmeye başladı. Kimin devam edip kimin kalacağı, kimlerin aday olacağı en baştaki merak konusu. Nasıl bir başkan istediklerini sorduğumuz Gümüşova halkı eski başkanlardan Muharrem Tozan’ı yeniden görmek istediklerini, hangi partiden olursa olsun ona oy vereceklerini dile getirdiler.

Mustafa Ocak Gümüşova Belediye Başkanı’ndan memnun olmadıklarını belirtti. Ocak: “Daha bir çivi bile çakmadı. Birkaç fabrikada ve bir mahallede bir şeyler yaptı ama yeterli değil. Ak Partili Belediye Başkanlarının, Türkiye genelinde yeterince çalıştığını görmedim. Hatta bazı yerlerde seçimi kazanıp oturuyorlar. Ne bir mahalle dolaşıyorlar ne bir iş yapıyorlar” sözleri ile şikayetini dile getirdi. Düzce Belediyesini de yetersiz bulduğunu belirten Ocak: “İl merkezini görünce ilçeler de çalışmıyor. Gelip, satıp, gidiyorlar. Seçilen adam belli bir zaman geçmesine rağmen çalışmıyorsa yerine kayyum atanmalı.” şeklinde konuştu. Önümüzdeki seçimlerde MHP’nin zafer elde etme şansını da değerlendiren Mustafa Ocak: “MHP burada bir başkan çıkartabilir. Göstereceği düzgün bir aday desteklenir ve seçimi kazanabilirler. Belediye seçimlerinde kişiye bakılır. Başkan olacak adam herkesin işini görmeli. En çok çalışacağını düşündüğümüz adaya oy vereceğiz” ifadelerini kullandı.

Cevdet Akın Mevcut Başkan ile ilgili düşüncelerini aktardı. Akın: “Başkanın yaptığı bir iş yok. Belediyenin kendine ait hiçbir arsası kalmadı ne kadar arazi varsa sattı Ortada bir hizmet yok. Gezi için İstanbul’a her gün 2 otobüs insan yolluyor. Millet çamur içinde yüzüyor, su bulamıyor” seklinde şikayetini dile getirdi. MHP’nin gösterdiği çıkışa da değinen Cevdet Akın: “MHP burada daha önce belediye başkanlığı yaptı. İyi bir aday çıkartması durumunda yeniden seçilebilir. Ben şahsen Ak Parti’nin bu yönetimine oy vermem” ifadelerini kullandı.

Nasıl bir başkan istediğini tanımlayan Mustafa Cambaz: “Güzel çalışan bir başkan istiyoruz. Şu andaki Başkan da çalışıyor ama belli yerlerde. 4 senedir bizim mahallede hiçbir çalışma yürütmedi” dedi. Partilerin bir önem arz etmediğini savunan Cambaz: “Bu seçimde parti değil aday önemli. Biz çalışacağını düşündüğümüz adama kazandırırız” şeklinde düşüncelerini dile getirdi.

İsmini paylaşmak istemeyen bir vatandaş Belediye Başkanı’nın sözlerini tutmadığı üzerinde durdu. Vatandaş konuşmasında: “Seçim dönemi bazı projeler sunuldu. Fakat görev süresi boyunca bu projelere değinilmedi. En büyük sorunumuz suydu. Depo hacimlerinin arttırılıp arıtma tesisinin kurulması ile bu sorun çözülecekti ama gerçekleştirilmedi. Bunun dışında çöp ve yol sıkıntıları da sürüyor. Kurban Bayramı geçirdik. Çöp hâlâ çöp konteynırları kokuyor. Bunlar toplanıp yıkatılmalıydı. Prestij Projesi olarak adlandırılan alternatif yol çalışması da hayata geçirilmedi. Meslek Yüksek Okulu’nun hasar kaydı vardı. Bu bina yenilenmedi ve rektör geçen yıl buraya öğrenci yollamadı. Belediye Başkanının bu konulara dikkat etmesi gerekiyordu. İlçenin sorunları olduğu gibi duruyor. Garajın yerini sattılar yeni garaj yapılmadı. Otobüsler Dal-çık üzerinden kalkıyor. Dal-çık üzerinde garaj olur mu” ifadelerine yer verdi. Ak Parti’nin seçimi kazanması için izlemesi gerektiği yol hakkında düşüncelerini paylaşan Vatandaş: “Ak Parti Gümüşova’da aday belirlerken çok dikkatli olmalı. Eski Belediye Başkanlarımızdan Muharrem Tozan’ın değerlendirilmesi lazım. Tozan kimden aday olursa o parti kazanır”

Gümüşova’nın su sorununa değinen Furkan Çavuş: “Su sorununu çözecek bir başkan gelsin. Çamur olarak akan suyu kullanamıyoruz. Birçok kişi bundan dolayı hasta oluyor. Bu sorunu çözebilecek biri gelsin artık” ifadelerini kullandı. Partilerin nasıl oy arttıracağına da değinen Çavuş: “Fındık ve mazottan dolayı çok sıkıntı çekiyoruz. Eğer ki MHP bu sorunlara çözüm bulabilirse Düzce’de 2-3 belediye kazanabilir” dedi. Furkan Çavuş sözlerine önceki seçimlerde hayal kırıklığı yaşadıklarını belirterek sözlerine devam etti: “Geçmiş seçimlerde önceliği partiye vermiştik ama verilen birçok söz tutulmadı. Artık önceliğimiz aday olacak.” dedi.

Mevcut başkanı değerlendiren Ahmet Gürce, “Önceki Belediye Başkanlarımızdan Muharrem Tozan 1 numaraydı. Her konuda iyi bir başkandı. Bu başkanımız da fena değil. Kapısını vurmadan yanına gidip bir şey isteyebiliyorum. Gelip geçerken selam verip hatır soruyor. İnsan canlısı birisi. Ya bu başkan devam etmeli ya da Muharrem Tozan yeniden başkan olmalı” sözleri ile beklentisini dile getirdi. MHP’nin genel seçimlerde aldığı başarının Gümüşova’da devam edebileceğini savunan Gürce: “MHP burada bir belediye başkanı çıkartabilir. Burada oldukça güçlü bir parti. Gümüşova’da Ak Parti yokken MHP vardı. Sahip olduğu bir kitle de var Oy kullanırken aday olan kişiye bakıyoruz. Muharrem Tozan MHP’den aday olsa onun peşine giderim” şeklinde konuştu.

Çözülemeyen sıkıntılara değinen Hasan Şen: “Şu anki Belediye Başkanından memnun değilim. Arıtma tesisini bir türlü yapamadılar. Yağmur yağdığı anda sularımız bulanıyor. Zaman zaman kesintiler meydana geliyor. Ahmet Azap kişilik olarak iyi bir insan. Tahsilli ve inançlı birisi. Ama pek bir şey yapmadılar yani” dedi. MHP’nin şansını ve neye göre oy kullanacağına açıklık getiren Şen: “İyi bir aday olursa MHP’de kazanabilir. Ben 2002’den beri başka bir partiye oy vermedim. Ak Parti kimi aday gösterirse ona oy veririm” şeklinde konuştu.

Hüseyin Şahin Belediye Başkanlarının yanlış davranışlarda bulunduklarını iddia etti. Şahin: “Reis halka tepeden bakmayacak. Bazı belediyelerde görüyoruz. Şoförler kapılarını falan açıyor. Olmaz böyle. Halktan davranmalılar. Sadece seçim zamanları değil her zaman halkın içinde bulunmalı” sözleri ile ideal başkanı tanımladı. Eski Başkanlardan Tozan ismini ön plana çıkartan Şahin MHP’nin kazanma şansını da değerlendirdi. Hüseyin Şahin: “Muharrem Tozan dışında bir aday gösterirse MHP buradan başkan çıkartamaz” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
gümüşovalı 2018-09-21 21:26:04

muharrem tozan gibi adamlar lazım

banner86

banner84