Kategoriler

HESAPLARA YATIRILMAYA BAŞLANDI

Düzce Valiliği gerekli şartları taşıdığı tespit edilen ailelere sosyal destek ödemeleri yapılmaya başlandığını duyurdu. Destek ödemeleri ile yaşlılık ve emekli aylığını kısıtlama nedeniyle alamayan vatandaşlara ise ödemeleri görevli personeller tarafından evlerinde yapılacak. Banka kartı olan vatandaşlar ise kısıtlamadan muaf olarak en yakın ATM’den maaşlarını çekebilecek.

Düzce valiliği, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından gerekli şartları taşıdığı daha önceden belirlenmiş olan ihtiyaç sahibi ailelere yapılan sosyal destek ödemelerinin hesaplarına yatırılmaya başlandığını ve ödemelerin Pazar gününe kadar tamamlanacağını duyurdu.

BANKAYA GİDEMEYENE EVİNDE ÖDENECEK

Öte yandan Düzce Valiliği’nden aylığını çekemeyecek durumda olan vatandaşlar için de adım geldi. Sosyal destek ödemeleri ve kısıtlama sebebi ile yaşlı, emekli aylıkları alamayan vatandaşlara kolluk kuvvetleri, sosyal dayanışma ve yardımlaşma vakfı, PTT personeli ve vefa sosyal destek ekipleri vasıtasıyla elden ulaştırılacak.

MAAŞLAR ATM’DEN ÇEKİLEBİLECEK

Banka kartı olan vatandaşlar kendilerine en yakın Ziraat Bankası, Vakıfbank, Halkbank ve PTT ATM’lerinden ücretsiz olarak sosyal destek ödemelerini çekebilecek. Maaşını çekmek için en yakın ATM’ye giden vatandaşlar kısıtlamalardan o güzergâhla sınırlı kalmak kaydıyla muaf tutulacak.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
DÜZCE
70 Kez Görüntülendi.
DÜZCE ‘SAĞLIK BAKANLIĞI’NA BAĞLANSIN’ DİYE BASTIRIYOR!
DÜZCE
30 Kez Görüntülendi.
“2026 AV SEZONU SONA ERDİ”
DÜZCE
23 Kez Görüntülendi.
DÜZCE’DEN GEÇMİŞ OLSUN MESAJLARI YAYIMLANDI
ASAYİŞ
31 Kez Görüntülendi.
2 AYRI OPERASYONDA YAKALANAN 3 KİŞİ TUTUKLANDI
DÜZCE
122 Kez Görüntülendi.
VALİ MAKAS: “KADININ ELİNİN DEĞDİĞİ HER ŞEY GÜZELDİR”
DÜZCE
26 Kez Görüntülendi.
KADIN HASSASİYETİYLE HAYATA BAĞLIYORLAR
ASAYİŞ
131 Kez Görüntülendi.
JANDARMA EKİPLERİ KIZ ÇOCUĞUNU AİLESİNE TESLİM ETTİ
DÜZCE
32 Kez Görüntülendi.
KADININ MÜCADELESİ, ‘ÖNCE VATAN’ MÜCADELESİDİR
ASAYİŞ
63 Kez Görüntülendi.
AİLESİNİN ENDİŞELİ BEKLEYİŞİ DEVAM EDİYOR
DÜZCE
76 Kez Görüntülendi.
PROJEYE DESTEK ALMAYA HAK KAZANDI