Kategoriler

TORUNUNA TABLET BİLGİSAYAR ALMIŞTI…

Düzce’de bir telefon mağazasından torununa aldığı tablet bilgisayarı, bozuk çıktığı gerekçesi ile iade etmek isteyen yaşlı adam ile iddiaya göre mağazadaki görevlilerle tartıştı. Tartışmasının ardından kalp krizi geçiren yaşlı adam, hastaneye kaldırıldı.

Olay bugün saat 12:45 sıralarında, İstanbul Caddesi PTT binasının yanında bulunan telefon bayisinde yaşandı. İddiaya göre olay şu şekilde gelişti: Ali G. isimli kalp hastası yaşlı adam torunu için telefon mağazasından tablet bilgisayar satın aldı. Eve gidince tablet bilgisayarın bozuk olduğunu anlayan Ali G. soluğu yeniden telefon bayisinde aldı. Mağaza görevlilerine, tablet bilgisayarın bozuk olduğunu, bu nedenle iade etmek istediğini söyleyen Ali G. ile görevli arasında tartışma çıktı.

Görevlinin, “Tablet bilgisayarı iade alamıyoruz, teknik servise gönderip 15-20 gün içinde teslim ederiz” demesinin üzerine yaşlı adam, mağazadan dışarı çıkarak bir anda yere yığıldı. Ali G’ye ilk müdahale çevredeki vatandaşlar tarafından yapılırken, 112 Acil Çağrı Merkezinden yardım istendi. İhbar üzerine kısa sürede olay yerine gelen Acil Servis ekipleri, Ali G’yi 112 Acil Servis Ambulansı ile Düzce Atatürk Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Ali G’nin hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi.                                                                                                

Mağazadan açıklama geldi: "Tartışma yaşanmadı"

Konu ile ilgili Vodafone mağazadan yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Mağazamızdan 2 gün önce alınan Casper Marka tablet arızalanması nedeni ile Düzce de bulunan yetkili servise müşteri tarafından götürülmüştür. Yetkili servis cihazın kontrollerinin tamamlanabilmesi için üst servise gönderilmesi gerektiği bilgisi aktarılmış. Müşteri daha sonra değişim talebi ile tarafımıza gelmiş ancak tablet yanında olmadığı için gerekli kontroller sağlanmamış, müşteriye satın almış olduğu ürünle mağazamıza gelmesi gerektiği bilgisi verilmiştir. Mağazamızda herhangi bir tartışma yaşanmamıştır. Müşteri mağazamızdan ayrıldıktan sonra PTT önünde sağlık problemi yaşamıştır. Yaşamış olduğu sağlık probleminin mağazamız ile bir bağlantısı bulunmamaktadır."

Öte yandan mağaza yetkilileri, Ali G'nin torunu için aldığı tablet bilgisayarı yenisi ile değiştireceklerini açıkladı.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
DÜZCE
170 Kez Görüntülendi.
DEMEK Kİ TIP FAKÜLTESİNDE İŞLER DOĞRU GİTMİYORMUŞ!
DÜZCE
14 Kez Görüntülendi.
"31 TEMMUZ DÜZENLEMESİ YETERLİ DEĞİL"
DÜZCE
23 Kez Görüntülendi.
“BİZİM NİYETİMİZ MAKYAJ DEĞİL, AMACIMIZ CERRAHİ İŞLEM”
DÜZCE
63 Kez Görüntülendi.
ÇÖZÜM İÇİN ACİL EYLEM PLANI ŞART!
DÜZCE
83 Kez Görüntülendi.
DÜZCE ‘SAĞLIK BAKANLIĞI’NA BAĞLANSIN’ DİYE BASTIRIYOR!
DÜZCE
34 Kez Görüntülendi.
“2026 AV SEZONU SONA ERDİ”
DÜZCE
27 Kez Görüntülendi.
DÜZCE’DEN GEÇMİŞ OLSUN MESAJLARI YAYIMLANDI
ASAYİŞ
37 Kez Görüntülendi.
2 AYRI OPERASYONDA YAKALANAN 3 KİŞİ TUTUKLANDI
DÜZCE
127 Kez Görüntülendi.
VALİ MAKAS: “KADININ ELİNİN DEĞDİĞİ HER ŞEY GÜZELDİR”
DÜZCE
29 Kez Görüntülendi.
KADIN HASSASİYETİYLE HAYATA BAĞLIYORLAR