Kategoriler

SAĞLIK BAKANLIĞINDAN ÖNEMLİ UYARI

Sağlık Bakanlığı, sigara içmek için maskenin çıkarılması ve ellerin ağıza götürülmesinin Yeni Tip Koronavirüs (Kovid-19) riskini arttırdığını açıkladı.

Tüm ülke ile birlikte Düzce’de artan Yeni Tip Kovid-19 salgınının önüne bir türlü geçilemiyor.

Tüm dünya genelinde etkisini sürdüren salgın ile ilgili, alınan tüm tedbir ve kurallara rağmen Düzce’de her geçen gün artan vaka sayısı tehlikeli boyutlarda seyretmeye devam ediyor.

Salgına karşı Düzce Valiliği ve İl Sağlık Müdürlüğü başta olmak üzere tüm kurum ve kuruluşlar teyakkuz halinde çalışmalarına devam ederken, vatandaşların da maske, sosyal mesafe ve hijyen kuralları başta olmak üzere, alınan tüm tedbir ve kurallara uymaları konusunda, her gün yeni bir çağrı yapılıyor.  

Sağlık Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada, sigara içmek için maskenin çıkartılması ve ellerin ağıza getirilmesi, bulaş riskini daha çok arttırdığı belirtildi.

Yapılan açıklamada,  “Sigara içmek için maskenin çıkarılması ve ellerin ağza götürülmesi COVID-19 bulaşma riskini artırır” denildi.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
SİYASET
143 Kez Görüntülendi.
DÜZCE’YE MENFAAT İÇİN GELDİLER HİZMET İÇİN DEĞİL!
DÜZCE
38 Kez Görüntülendi.
ADI OTOBAN TABELASINDA YAZMALI, LİMAN BAŞKANLIĞI KURULMALI
DÜZCE
15 Kez Görüntülendi.
ÇOK SAYIDA ŞÜPHELİ GÖZALTINA ALINDI
DÜZCE
28 Kez Görüntülendi.
DÜZCE’NİN GELECEĞİ: GÜMRÜK MÜDÜRLÜĞÜ
DÜZCE
32 Kez Görüntülendi.
GÖZALTINA ALINAN 3 ŞAHISTAN 2’Sİ TUTUKLANDI
DÜZCE
50 Kez Görüntülendi.
UZMANLAR TAHMİNLERİNİ AÇIKLADI
DÜZCE
92 Kez Görüntülendi.
DENETİM YOK, KONTROL YOK, İŞ BİLMEZLİK ÇOK!
DÜZCE
9 Kez Görüntülendi.
İNANAN HİÇ KİMSE BAYRAĞI ÇİĞNEMEZ ÇİĞNEYEMEZ!
DÜZCE
51 Kez Görüntülendi.
SOKAK SATICISI UYUŞTURUCU SATIŞI YAPARKEN SUÇÜSTÜ YAKALANDI
DÜZCE
43 Kez Görüntülendi.
VATANDAŞ SORUYOR: “ALT SOKAKTA MİLLETVEKİLİ Mİ OTURUYOR?”