Kategoriler

GENEL BAŞKAN KEŞİR DÜZCE’DE

8 Mart’ta gerçekleştirilen 7. Olağan AK Parti Kadın Kolları Kongresi’nde Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın tensipleriyle AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanı seçilen Düzce Milletvekili Ayşe Keşir, yoğun çalışma temposunun arasında genel başkan olarak ilk ziyaretini memleketi ve seçim bölgesi Düzce’ye gerçekleştiriyor. İlk olarak AK Parti İl Başkanlığı binasına gelen Keşir, burada düzenlediği basın toplantısında gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu.

Geçtiğimiz 8 Mart tarihinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın oluruyla tek aday olarak girdiği AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanlığı Kongresi’nde resmen göreve seçilen Düzce Milletvekili Ayşe Keşir, üstlendiği bu önemli görevin ardından ilk ziyaretini memleketi Düzce’ye gerçekleştiriyor.

Kongre sonrası görevi devralan ve yoğun bir çalışma temposuna girerek bir yandan AK Parti’yi 2023’e taşıyacak olan kadın kolları yönetim listesinin oluşturan, bir yandan da tebrik ziyaretlerine gelen konuklarını ağırlayan Keşir, bugün tüm gününü Düzce’ye ayırdı.

Saat 12.00’de AK Parti Düzce İl Başkanlığı’nda programına başlayan AK Parti Kadın Kolları Genel Başkanı Ayşe Keşir, burada partililerle bir araya geldi. Burada bir basın toplantısı düzenleyen Keşir, gündemle ilgili önemli açıklamalarda bulunurken gazetecilerin sorularını yanıtladı.

“Gözler daha çok Düzce Kadın Kolları’nda olacak”

Görevin kendisine verildiğini genel kurula 1.5 gün kala öğrendiğini belirten Keşir, "Sayın Cumhurbaşkanımız kongreden 1.5 gün önce görevi tevdi etti. Sonrasında 8 Mart'ta bir kongre süreci yaşadık. Yaklaşık 20 günlük süreçte de büyük kongre hazırlıklarımızı yaptık hem de kendi iç yapılanmamızı biraz oturtmaya çalıştık. Bu süreç içerisinde Düzce'yi ziyaret etme fırsatını bugün bulabildik. Bir an önce Düzce'ye gelmek gibi ciddi bir gayretim vardı. Burada olduğum için çok mutluyum. Her hafta şehre gelmeye gayret eden bir milletvekiliyim. Gelemediğim hafta bir şey mi kaçırdım diye tedirgin oluyorum. Öncelikle Sayın Cumhurbaşkanımıza ve oy veren delegelerimize şükranlarımı sunuyorum. Sayın Cumhurbaşkanınızdan aldığımız bu gücü ilimizden aldığımızı ifade etmek isterim. İl teşkilatlarımızdan ve Düzceli hemşehrilerimizden ciddi bir güç aldım. Onun için teşkilâtlarımıza ve tüm Düzceli hemşehrilerime teşekkür etmek isterim. Tabii bir milletvekili seçildiğinde tüm şehrin milletvekilidir. Türkiye'nin milletvekilidir. Yaklaşık 6 yıllık milletvekilliği sürecimizde genel politikalarla ilgili gayret etmeye çalıştık ama bundan sonra farklı bir sorumluluğumuz var. Sayın Cumhurbaşkanımız görevi verirken özellikle Doğu ve Güneydoğu'dan başlanarak sahada olunması ve saha ve teşkilat siyasetinin yapılmasını talimatlandırdı. İlk ziyaretimizi Düzce'ye yaptık ama bundan sonra hızlı bir şekilde Türkiye'nin hemen hemen bütün illerini dolaşmak istiyoruz. Deyim yerindeyse tıkır tıkır işleyen bir teşkilâtın sorumluluğu üzerimizde. Herhalde gözler daha çok Düzce Kadın Kollarında olacak. Ama ben Düzce Kadın Kolları'nın çok güçlü bir gelenekten geldiğini biliyorum." dedi.

Protokol ziyaretleri gerçekleştiriyor

AK Parti Kadın Kolları Genel Başkanı ve Düzce Milletvekili Ayşe Keşir partideki açıklama ve temasları sonrası protokol ziyaretlerine başladı. Bu kapsamda ilk durağı Düzce Valiliği olan Keşir, burada Düzce Valisi Cevdet Atay ile makamında görüştü. Ardından rotasını Düzce Belediyesi’ne çevirdi.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
ASAYİŞ
26 Kez Görüntülendi.
ARANAN ÇOK SAYIDA KİŞİ YAKALANDI
EĞİTİM
17 Kez Görüntülendi.
RİSK GRUBUNDAKİ ÖĞRENCİLER YAKINDAN TAKİP EDİLECEK
DÜZCE
21 Kez Görüntülendi.
HAYALLERİ, 23 NİSAN’DA GERÇEĞE DÖNÜŞTÜRÜLDÜ
DÜZCE
41 Kez Görüntülendi.
“BAŞINIZA İCAT ÇIKARTMAK İSTER MİSİNİZ?”
SİYASET
18 Kez Görüntülendi.
TBMM TÜRKİYE-RUSYA DOSTLUK GRUBU HEYETİ KRİTİK DÖNEMDE MOSKOVA'DA
DÜZCE
46 Kez Görüntülendi.
DÜZCE’DEKİ VELİ VE ÖĞRENCİLERE YÖNELİK BAZI KURALLAR GETİRİLDİ
ASAYİŞ
84 Kez Görüntülendi.
OLAYA POLİS EKİPLERİ MÜDAHALE ETTİ
ASAYİŞ
56 Kez Görüntülendi.
JANDARMA, BABA VE OĞLU GÖZALTINA ALDI…
ASAYİŞ
49 Kez Görüntülendi.
OTOMOBİL SÜRÜCÜSÜNE DEVRİYE GEZEN POLİS EKİPLERİ MÜDAHALE ETTİ
SİYASET
61 Kez Görüntülendi.
BU MEMLEKETİN EN BÜYÜK HAİNİ EN BÜYÜK VATANSEVERİDİR