Kategoriler

Keşir, Hafta Sonuna Birçok Program Sığdırdı

AK Parti Düzce Milletvekili, Tanıtım ve Medya Başkan Yardımcımız Ayşe Keşir, Düzce’de dolu dolu bir program geçirerek hem sorunlara el attı hem de teşkilatlar ve vatandaşlarla bir araya geldi.

Ankara’da programlarının ardından haftasonu Düzce’ye gelen AK Parti Düzce Milletvekili Ayşe Keşir, Düzce Valisi Zülkif Dağlı ile bir araya gelerek bağımlılık, Suriyeli misafirler, eğitim ve gençlik konularında görüş alışverişinde bulundu. Keşir ve Düzce Valisi Zülkif Dağlı, Kalıcı Konutlarda yapılacak olan Gençlik Merkezi hakkında İl Müdüründen bilgi aldı.

Ardından Düzce Milli Eğitim Müdürü Murat Yiğit ile Düzce’de öğretmenlerin daha uzun süre kalmasını sağlayacak karar ve okullar hakkında görüşen Keşir, daha sonra AK Parti Düzce İl Başkanlığı parti binasına gelerek vatandaşların talep ve sorunlarını dinledi.

Teşkilatları Unutmadı

AK Parti Düzce Milletvekili Ayşe Keşir, Cumayeri İlçe teşkilatına da ziyarette bulundu. Cumayeri İlçe Başkanı Musa Birdal ve ana kademe başkanlarla gündemi değerlendiren Keşir, daha sonra vefat eden Bahri Tav, Hikmet Piroğlu ve Orhan Tuzluoğlu’nun ailelerine taziye ziyaretinde bulundu.

AK Parti Düzce Milletvekili, Tanıtım ve Medya Başkan Yardımcımız Ayşe Keşir, ziyaretler hakkında konuşarak, “ Hafta sonuna birçok programı sığdırmaya çalıştık. Ankara’daki meclis çalışmalarından arta kalan her anımızı Düzce’de vatandaşlarımızın arasında geçiriyoruz. Düzce’mizde kangren halinde olan kalıcı işyerlerinden birini de Gençlik Merkezi olması için çalışmalarını başlattık. Orada Sayın Valimiz ile incelemelerde bulunduk. Milli Eğitim Müdürümüz ile görüştük. Ardından vatandaşlarımızın beklenti ve sorunlarını dinledik. Cumayeri ilçemize geçerek teşkilat başkanımız ve mensuplarımızla gündemi değerlendirdik. İşlerimizden dolayı katılamadığımız cenaze evlerine taziyelerde bulunduk. Düzce’mizde çalışmalarımızı artırarak daha iyi yaşam koşulları oluşması için çalışmalarımız devam edecek” ifadelerinde bulundu.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
ASAYİŞ
7 Kez Görüntülendi.
TURKUAZ OTEL’DEN ALEVLER YÜKSELDİ
MAGAZİN
68 Kez Görüntülendi.
SADULLAH-MERYEM ÜNSAL ÇİFTİNE BİR ÖMÜR MUTLULUKLAR
ÖZEL HABER
7 Kez Görüntülendi.
“KİŞİ SAĞLIK AÇISINDAN DENGELİ BESLENMELİ”
DÜZCE
31 Kez Görüntülendi.
SAHİPSİZ CAN DOSTLAR EMİN ELLERDE
DÜZCE
9 Kez Görüntülendi.
BİR ÖDÜLE DAHA LAYIK GÖRÜLDÜ…
AKÇAKOCA
18 Kez Görüntülendi.
BETON ASFALT ÇALIŞMALARI BAŞLADI
ASAYİŞ
18 Kez Görüntülendi.
BIÇAKLA YARALANAN ŞAHSIN HAYATİ TEHLİKESİ DEVAM EDİYOR
SİYASET
12 Kez Görüntülendi.
“SEÇMEN FATURAYI İYİ PARTİ’YE KESTİ”
DÜZCE
8 Kez Görüntülendi.
METEOROLOJİDEN KUVVELİT LODOS UYARISI
AKÇAKOCA
6 Kez Görüntülendi.
ŞEHRİ "DEĞİŞTİRMEK" VEYA "DÖNÜŞTÜRMEK" KAVRAMLARI ÜZERİNE