Kategoriler

KELEŞ AKTİF SİYASETE GERİ Mİ DÖNÜYOR?

Düzce Belediyesi eski Başkanı Mehmet Keleş, 7. Olağan AK Parti Büyük Kongresi'ne katıldı. 2017 yılında AK Parti Genel Merkezi'nin isteği üzerine Düzce Belediye Başkanlığı'ndan istifa eden Keleş'in bu tutumu "Mehmet Keleş AK Parti'de aktif siyasete geri mi dönüyor?" yorumlarına neden oldu.

19 yıldır kesintisiz iktidar olan Adalet ve Kalkınma Partisi'nde bugün 7. Olağan Büyük Kongre heyecanı yaşandı. Yurdun dört bir yanından olduğu Düzce'den de AK Parti kadroları ve partililer kongrenin yapıldığı Ankara Kapalı Spor Salonu'na akın etti.

2004-2009 yılları arasında Düzce Belediye Başkanlığı görevini yürüten, 2014 seçimlerinde yeniden aday gösterilerek belediye başkanlığı ipini göğüsleyen ancak 2017'de AK Parti Genel Merkezi'nin talimatıyla görevinden istifa eden Mehmet Keleş de kongreye katıldı.

AK Parti delegesi olan Keleş, kongre salonundaki fotoğraflarını kişisel sosyal medya hesabından paylaştı. Keleş'in kongreye katılarak fotoğraflarını paylaşması "AK Parti'de aktif siyasete geri mi dönüyor?" yorumlarına neden olurken Keleş'in farklı partilerde siyasete atılacağı iddialarına da cevap oldu.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
DÜZCE
140 Kez Görüntülendi.
DÜZCE’YE NE KATACAKSINIZ ONU SÖYLEYİN
EKONOMİ
25 Kez Görüntülendi.
HEM ALAN HEM DE SATAN MEMNUN
SPOR
24 Kez Görüntülendi.
MUHTEŞEM PERFORMANS İLE ŞAMPİYON OLDULAR
ASAYİŞ
24 Kez Görüntülendi.
JANDARMA EKİPLERİ HIRSIZLIK ŞÜPHELİSİNİ GÖZALTINA ALDI
ASAYİŞ
35 Kez Görüntülendi.
ARANAN ÇOK SAYIDA KİŞİ YAKALANDI
EĞİTİM
24 Kez Görüntülendi.
RİSK GRUBUNDAKİ ÖĞRENCİLER YAKINDAN TAKİP EDİLECEK
DÜZCE
31 Kez Görüntülendi.
HAYALLERİ, 23 NİSAN’DA GERÇEĞE DÖNÜŞTÜRÜLDÜ
DÜZCE
43 Kez Görüntülendi.
“BAŞINIZA İCAT ÇIKARTMAK İSTER MİSİNİZ?”
SİYASET
20 Kez Görüntülendi.
TBMM TÜRKİYE-RUSYA DOSTLUK GRUBU HEYETİ KRİTİK DÖNEMDE MOSKOVA'DA
DÜZCE
47 Kez Görüntülendi.
DÜZCE’DEKİ VELİ VE ÖĞRENCİLERE YÖNELİK BAZI KURALLAR GETİRİLDİ