Kategoriler

ÖZLÜ VE ER’DEN GÜLÜMSETEN DİYALOG

Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü’nün 27. Kuruluş yıl dönümü dolayısıyla Öncü Medya Grubu’nu ziyareti sırasında İYİ Parti Düzce İl Başkanı Yunus Özay Er de ziyaret için binaya geldi. Özlü ve Er’in karşılaşması gülümseten bir sohbete sahne oldu. İki rakip partide siyaset yapan yöneticilerin birbirlerine karşı samimi sohbeti derinleşen siyasal ayrışmada ‘özlemişiz’ dedirtti.

Düzce’nin ilk yerel televizyonu Öncü TV’nin 27. Kuruluş yıldönümü vesilesiyle Öncü Medya yöneticileri gün boyunca önemli ziyaretçileri ağırladı.

Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü’nün ziyareti esnasında İYİ Parti Düzce İl Başkanı Yunus Özay Er de ekibiyle birlikte kutlama ziyareti için binaya geldi.

Özlü ve Er’in karşılaşması keyifli ve gülümseten bir sohbete sahne olurken gün geçtikçe derinleşen toplumsal kutuplaşmada böylesine bir sohbet ‘özlemişiz’ dedirtti.

İŞTE O SOHBET:

ÖZLÜ: Arkadaşımız, il başkanımız basına çıkınca konuşuyor ama bizim dostluğumuz bakidir, derinliktedir.

ER: Siz bizim büyüğümüzsünüz.

ÖZLÜ: Özel bir dostluğumuz var ama hani basında böyle zaman zaman…

ER: O artık olur.

ÜNSAL: Yunus Bey belediyeyi alacağız diyor…

ÖZLÜ: Yunus Bey ben diyorum ki sen yoktun burada, yav diyorum arkadaşlar biz bir seçime girdik. Herkes çıktı aslanlar gibi konuştu. Diyorum ki millet size yani muhalefete güvenmedi bize güvendi. Bize oy verdi. Açık ara farkla bize oy verdi. Diyorum ki şimdi susun ve bekleyin. Bir seçim daha var 2024’te. Gelin, millete anlatın ve millet size güvensin. Buyurun siz başkanlık yapın diyorum. Doğru değil mi?

ER: Değil. Bir dahaki seçimin çalışmaları biliyorsunuz mazbatadan bir gün sonra başlar. Millet bize güvenmedi değil. Bize daha az güvendi. Biz de ikinci parti olduk.

ÖZLÜ: Size güvense siizi birinci parti yapardı.

ER: Daha az güvendi işte…

ÖZLÜ: Bize güvendi. Bizi birinci parti yapardı. Bekle kardeşim, senin sıran gelecek…

ER: Bu arada boş durmayalım ama biz.

Özlü: çalış.

ER: çalışıyoruz.

ÖZLÜ: ama şöyle millete karşı güven vereceksin.

ER: inşallah.

ÖZLÜ: Neticede son sözü millet söyler.

ER: teşekkür ediyorum sağ olun.

ÖZLÜ: Ben teşekkür ediyorum.

ER: Ben randevu isteyecektim zaten. Bir kitap yazdım, uygun görürseniz size getirecektim. Oz aman da görüşürüz inşallah.

ÖZLÜ: Tabi tabi. Görüşürüz. Kendinize iyi bakın.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
DÜZCE
58 Kez Görüntülendi.
KURAK GEÇEN YAZ MEVSİMİNİN ARDINDAN UĞUR DERESİ UMUT OLDU
DÜZCE
75 Kez Görüntülendi.
“ÖZLÜ’YÜ PARTİLİ AYIRMAKSIZIN GÖSTERDİĞİ HASSASİYETTEN DOLAYI TEBRİK EDİYORUM”
DÜZCE
58 Kez Görüntülendi.
YANGIN KÖYLÜLER VE İTFAİYE EKİPLERİNİN MÜDAHALESİ İLE SÖNDÜRÜLDÜ
DÜZCE
4 Kez Görüntülendi.
“HEP BANA HEP BANA” OLMAZ DÜZCE’YE FAYDANIZ OLSUN!
DÜZCE
57 Kez Görüntülendi.
“BEDELİ PEŞİN ÖDENMİŞTİR” DİYEREK ŞEHİT AİLELERİNE ÜCRETSİZ HİZMET VERİYOR
DÜZCE
19 Kez Görüntülendi.
40 YILLIK HATLAR ÇELİK BORULARLA YENİLENİYOR
DÜZCE
21 Kez Görüntülendi.
PRESTİJLİ ÖDÜL SAVUNMA SANAYİSİNE KATKILARI İÇİN VERİLDİ
DÜZCE
39 Kez Görüntülendi.
ANKARA’DA DÜZENLENEN CENAZE TÖRENİNE KATILDI
EĞİTİM
19 Kez Görüntülendi.
BİR GÜNLÜĞÜ’NE İTFAİYE ERİ OLDULAR
DÜZCE
29 Kez Görüntülendi.
DÜZCE BELEDİYESİ’NDEN AÇIKLAMA